Įkraunama...
Įkraunama...

GUAM kosmetika

Laba diena 4u.gif

Gal kas naudojot ar naudojate sia kosmetika ? Labai domina atsiliepima. Drauge gyvenanti Italijoje sake kad ten si kosmetika populeri.

http://www.guam.lt/katalogas
Atsakyti
as naudojau tik kuno prieziuros priemones, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet tai buvo pries pora metu, dabar nerandu kur nusiprkti

puiku kad atradot sia e-parduotuve 4u.gif
Papildyta:
idomu kiek kainuoja Italijoj, gal zymiai pigiau?
Atsakyti
as nestumo metu naudoju ju krema nuo celiulito "saltoji formule"; na intensyvaus poveikio nelabai matosi, nes viska dar kontroliuoja nestimas, bet panaudojus - oda tikrai atisgauna;

user posted image
Papildyta:
yra naujas sios kosmetikos puslapiukas, ir parduotuve Vilniuje 4u.gif

http://www.guam-baltic.eu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 22 balandžio 2010 - 17:10
Man ju priemones nuo celiulito thumbup.gif GUAM "saltasis purvas" akivaizdziai padeda jau po pirmo naudojimo.

Karta pirkau Vilniuje, bet dabar uzsakineju is patikimos internetines parduotuves. Beje, jeigu kas nores prisijungti prie mano sekancio uzsakymo, mielai priimciau i kompanija, vis islaidos mazesnes. Rasyti AZ.

O del kainu, tai man su ganetinai brangiu persiuntimu ir keliomis dovanelemis nuo kompanijos gavosi tas pats kaip ir prikti cia.
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2010 05 03, 17:21)
Man ju priemones nuo celiulito  thumbup.gif  GUAM "saltasis purvas" akivaizdziai padeda jau po pirmo naudojimo.

Karta pirkau Vilniuje, bet dabar uzsakineju is patikimos internetines parduotuves. Beje, jeigu kas nores prisijungti prie mano sekancio uzsakymo, mielai priimciau i kompanija, vis islaidos mazesnes. Rasyti AZ.

O del kainu, tai man su ganetinai brangiu persiuntimu ir keliomis dovanelemis nuo kompanijos gavosi tas pats kaip ir prikti cia.

o jus pirkot ne is to puslapio ku as nurodziau, yra kazkoks kitas su pigesniu variantu?
Atsakyti
kas zino kur butu galima pigiausiai nusipirkti GUAM produkcijos? 4u.gif Nes kainos tai ne tokios jau ir mazos ax.gif
Atsakyti
ziurejau kainas italijos e-parduotuvese, tai panasios i musu ax.gif
Atsakyti
O ar sios kosmetikos galima nusipirkti Kaune ?
Atsakyti
labukas merginos..gal kuri bandete guam kosmetikos kremuka krutinei didinti..? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justinija @ 2010 12 15, 18:43)
labukas merginos..gal kuri bandete guam kosmetikos kremuka krutinei didinti..? mirksiukas.gif

man irgi butu labai idomus atsiliepimai.
Nors logiskai galvojant nelabai tikiu tokiais stebuklais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulesgele @ 2011 02 12, 07:23)
Kainos visada dazniausiai atspindi kokybe ir veiksminguma,nesenai zinoma iki au-u kosmetikos kataloge radau losjona figurai koreguoti,6,90.?????????idomu koki stebukla padarytu.Na o si bent realiai padeda.Galiu ir patarti,pakonsultuoti. ax.gif

Labas rytas,
Kartasi buna kainos uzkeltos del vardo, bet ne visi efektyvus. Guam pati esu bandzius http://www.guam-balt...&id=38&show=128 Galiu pasakyti kad tikrai padeda kai tuo uzsiemi, kaip ir visame kame viskas yra susije, neveltui perkant bet koki papilda, treniruokli ar kremus visada prideda dietu arba daug ivairiu patarimu. Pirmiause reiketu maziau ESTI !!! nors truputi pasportuoti o kremai ir t.t. tai tik papildoma pagalba !!!

Deja visa tai labai puikiai zinau bet nerandu laiko pradeti, vis zadu ryt ir ryt blush2.gif biggrin.gif

Saulesgele gal esat sios kosmetikos konsultante ? Tai galetumete patarti kaip iki geguzes menesio padailinti linijas ir atsikratyti celiulito 4u.gif O gal ka esate isbandziusi pati ?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2011 02 12, 09:07)
Labas rytas,
Kartasi buna kainos uzkeltos del vardo, bet ne visi efektyvus. Guam pati esu bandzius http://www.guam-balt...&id=38&show=128 Galiu pasakyti kad tikrai padeda kai tuo uzsiemi, kaip ir visame kame viskas yra susije, neveltui perkant bet koki papilda, treniruokli ar kremus visada prideda dietu arba daug ivairiu patarimu. Pirmiause reiketu maziau ESTI !!! nors truputi pasportuoti o kremai ir t.t. tai tik papildoma pagalba !!!

Deja visa tai labai puikiai zinau bet nerandu laiko pradeti, vis zadu ryt ir ryt  blush2.gif  biggrin.gif

Saulesgele gal esat sios kosmetikos konsultante ? Tai galetumete patarti kaip iki geguzes menesio padailinti linijas ir atsikratyti celiulito  4u.gif  O gal ka esate isbandziusi pati ?

4u.gif

Labas,pirma tai reiktu pradėt nuo tinginiuko ax.gif tai jau būtų puse darbo.Na jei rimčiau tai parašykit plačiau apie problemines vietas į až.nes kaip be būtų pasirinkimas nemažas ir suprantama reikia parinkti tinkamiausia variantą.keletas klausimų;Ar strijos susiformavę ar dar ne,oda sausa?ir t.t.parinksim smile.gif
Na dar ir tai,kad nusipirkus vien tik koki kremą ir pasitepus jau laukti stebuklo,nerealu.Procesas tai,vandens procedūros su pilingu,kūno kaukės,kremas ir taip kiekviena diena,bent du mėnesius.Tada rezultatai jus maloniai nustebins.Aišku maistas,sportas( nors ryte gyliai pakvėpuokite,įtempę kūną pavaikščiokite ant pirštu galų.)Tai minimalu bet padeda.Išbandyta keletas variantu,vienas šaldantis efektas,veido linija taip pat gerai veikia.
Atsakyti