Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Terija:) @ 2009 12 10, 13:08)
O mano istorija tokia.Nerytės bandžiau,bet man iš kart pradėjo traukt prie puodo ir kiek bemaišiau vis tiek traukėsi ir viskas išvažiavo katinams į patvorį.Katinams patiko  sokiai.gif  Kitą kart bandyčiau ant garų,o gal taip ir reikėjo  fool.gif ??????


ne, reikia platesniam puode uzplikinti, gal ant dideles ugnies kaitinai, kad taip trauke

QUOTE(eglaite2 @ 2009 12 10, 13:17)
Aciu labai uz trumpa ir aisku atsakyma 4u.gif  aciuks.gif.

sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano glajus sutinges toks kietokas, kad mano dukriukas sugeba ji nuiminet nuo meduoliu.
Gal as per tirsta darau? dedu baltyma + pudra.
Isvis su puosyba biski man nesekasi, linijos drebanciom rankom biggrin.gif dariau su svirkstais, tai arba lieja per daug, arba neina isstumt pradzioj maza taskiuka.

Gal ne sitoj temoj uzklausiau, bet pasidalinkit kas nors paslaptim ax.gif
Paziuriu i Nerytes meduoliukus ant sakeliu kabancius, tai uz dusios griebia 4u.gif bet gal tu profesionale kepeja, uztai viskas idealiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 10, 16:29)
Mano glajus sutinges toks kietokas, kad mano dukriukas sugeba ji nuiminet nuo meduoliu.
Gal as per tirsta darau? dedu baltyma + pudra.
Isvis su puosyba biski man nesekasi, linijos drebanciom rankom  biggrin.gif  dariau su svirkstais, tai arba lieja per daug, arba neina isstumt pradzioj maza taskiuka.

Gal ne sitoj temoj uzklausiau, bet pasidalinkit kas nors paslaptim  ax.gif
Paziuriu i Nerytes meduoliukus ant sakeliu kabancius, tai uz dusios griebia  4u.gif  bet gal tu profesionale kepeja, uztai viskas idealiai?  smile.gif


Na, aš irgi ne iš pirmo karto pataikiau su glajumi rolleyes.gif Iš pradžių kai papaišai, atrodo neblogai, bet džiūdamas išsilieja, nes per skystas. tada tirštinau ir visai normaliai gavosi. Bandžiau su šviršktu, bet man geriau su tuo mašiuku ale su "užtrauktuku" ir skylutę mažą mažą kampe padarau. tai viskas puiku thumbup.gif Jau iškepiau iš keturių porcijų, visi nudažyti, laukia pakavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 10, 15:29)
Mano glajus sutinges toks kietokas, kad mano dukriukas sugeba ji nuiminet nuo meduoliu.
Gal as per tirsta darau? dedu baltyma + pudra.
Isvis su puosyba biski man nesekasi, linijos drebanciom rankom  biggrin.gif  dariau su svirkstais, tai arba lieja per daug, arba neina isstumt pradzioj maza taskiuka.

Gal ne sitoj temoj uzklausiau, bet pasidalinkit kas nors paslaptim  ax.gif
Paziuriu i Nerytes meduoliukus ant sakeliu kabancius, tai uz dusios griebia  4u.gif  bet gal tu profesionale kepeja, uztai viskas idealiai?  smile.gif

acha as ir kepeja profesionale lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauji, bet malonu, kad patiko mano puosyba..

nesu as profesionale, tik megeja... glaju darau tik sventems taigi praktikos neturiu daug, bet jis manes niekad nenuvyle rolleyes.gif darau su baltymu, cukraus pudra ir citrinos rugstele, arba tik su ciktrinos sultimis ir pudra 4u.gif

viska darau is akis, pagal tirstuma ziuriu 4u.gif

o del tu liniju tai reikia siek tiek kruopstumo.. o kai man patinka pasikrapstyneti tai gal del to tie meduoliai atrodo taip kaip atrodo 4u.gif

o as atnesu labai skaniu sokoladiniu triufeliu, gal kas susigundys Kaledoms pasidaryti ax.gif

user posted image

receptas cia
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 10, 10:19)
kokie cia rinkinukai ir mediniai pagaliukai? bigsmile.gif


Va tokiai eglutei:
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

Neryte, ar tavo receptuke galima sviestą pakeisti margarinu? Kaip tai įtakotų kepinį? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 12 10, 16:14)
Labas vakaras,

Neryte, ar tavo receptuke galima sviestą pakeisti margarinu? Kaip tai įtakotų kepinį? Ačiū.  4u.gif

apie koki recepta kalba eina? meduoliukus, itrukusius, triufelius, keksiukus?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 10, 17:55)
apie koki recepta kalba eina? meduoliukus, itrukusius, triufelius, keksiukus?

Oi, kažkaip omeny turėdama parašyt pamiršau blush2.gif Apie meduolius aš...
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 12 10, 18:29)
Oi, kažkaip omeny turėdama parašyt pamiršau  blush2.gif  Apie meduolius aš...

jei meduoliams tai gali keisti ir margarinu, juk daugumoj raso, kad galima keisti, as pati nebandziau, man skaniausia su sviestu blush2.gif

margarinas nera toks riebus, o riebalai teslai trapuma duoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 10 gruodžio 2009 - 19:02
Neryte, atsiprašau jei klausimas kartosis blush2.gif , bet noriu žinoti, kiek laiko gali išsilaikyt įtrūkę sausainiai g.gif

Ir dar noriu visų paklausti, gal matėt ar žinot kur būtų galima nusipirkti rudų popierinių maišelių, lyg būtų iš rudo kepimo popieriaus padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 10, 20:01)
jei meduoliams tai gali keisti ir margarinu, juk daugumoj raso, kad galima keisti, as pati nebandziau, man skaniausia su sviestu blush2.gif

margarinas nera toks riebus, o riebalai teslai trapuma duoda 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 10, 19:01)
jei meduoliams tai gali keisti ir margarinu, juk daugumoj raso, kad galima keisti, as pati nebandziau, man skaniausia su sviestu blush2.gif

margarinas nera toks riebus, o riebalai teslai trapuma duoda 4u.gif


Tai kad margarinas ir sviestas vienodo riebumo huh.gif bent jau tie EVE ir VILNIAUS, kur 82 %.
Atsakyti