Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis gardumynas"

Idomu, Ruste lyg minejo uzklausianti ju kaip ir kas?Bet jauciu jokio atsakymo negavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2010 02 04, 13:44)
Idomu, Ruste lyg minejo uzklausianti ju kaip ir kas?Bet jauciu jokio atsakymo negavo  g.gif

negavau.
paklausiu dar wink.gif
Atsakyti
gavau atsakymą:

Klientas buvo labai patenkintas konkursu ir norėjo padekoti bei pasveikinti su kaledomis visas konkurso dalyves. Tam ir buvo prasomi kontaktai.Taciau, arba del to kad per velai gavo kontaktus, arba tiesiog nespejo tinkamai pasirengti ir pasveikinti iki svencių,prašo atsiprašyti visų kliento vardu ir pasakykit, kad ketinimai buvo tikrai geri, taciau ne visada viskas pavyksta. Top 10 dalyviu buvo sekmingai apdovanotos, o likusioms tiesiog yra labai dekingi uz dalyvavima ir ju kontaktai tikrai nebus perduoti treciosioms salims ar naudojami komerciniams tikslams.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 02 09, 19:23)
gavau atsakymą:

verysad.gif o tiek vilciu merginos turejo...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 02 09, 20:23)
gavau atsakymą:

Klientas buvo labai patenkintas konkursu ir norėjo padekoti bei pasveikinti su kaledomis visas konkurso dalyves. Tam ir buvo prasomi kontaktai.Taciau, arba del to kad per velai gavo kontaktus, arba tiesiog nespejo tinkamai pasirengti ir pasveikinti iki svencių,prašo atsiprašyti visų  kliento vardu ir pasakykit, kad ketinimai buvo tikrai geri, taciau ne visada viskas pavyksta. Top 10 dalyviu buvo sekmingai apdovanotos, o likusioms tiesiog yra  labai dekingi uz dalyvavima ir ju kontaktai tikrai nebus perduoti treciosioms salims ar naudojami komerciniams tikslams.

Galetu "padekoti ir pasveikinti", kad ir sausio men ar vasario proga, tikrai nesupykciau del "pavelavimo". O dabar atodo juokingai toks teisinimasis doh.gif
Atsakyti
Idiotizmas kažkoks.... Nu nereik man to margarino, neskurstam, bet kažkaip juokingai viskas atrodo doh.gif
Tegu kitą kartą norus geriau apsvarsto, ar su realybe nesikirs, o tada jau viešai reiškia ir asmeninių duomenų prašo...
Atsakyti
Ka ir bepridursi doh.gif ...
Atsakyti
angel_sadangel.gif
Atsakyti