Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

nzn ar kuriai idomu, bet manau info pravers. zinokit jei jums sodra nemoka pinigu,vadinasi vyksta ikiteisminis tyrimas, siandien man ta isaiskino fntt tyreja. tyrimas dabar vyks mazdaug 8-9 men, nes eiles tokiu ma schmoll.gif mu labai dideles kurios laukia rezultatu
Atsakyti
atsiprasau,kad vis kisu cia nosi, bet negi nera daugiau mamyciu kurias tampo sodra, vmi ar fntt???parasykit i AZ, nes labai dabar reikia palaikymo ir bet kokios info.aciu is anksto
Atsakyti
As cia su labai juodu jumoro isikisiu, bet gal jus net nevarkit ir nesiaiskinkit kokios tos lubos ir kiek mazins.

Juk sodrai duotas isakymas sustabdyti ismokams visoms, kurios gauna daugiau nei po 3000 lt. Nebent busima mama dirbo valstybinej institucijoj ar kokiam banke, o visi kiti UAB ir AB nesiskaito.

Ir dar mamoms kurios dryso gauti algas didesnes nei 3000 lt gresia 8 metai kalejimo bei turto arestas uz sukciavima stambiu mastu. (manrods baudziamojo kodekso 184str 2dalis)

Aisku valstybes/nemokami advokatai nepriklauso, nes jos gavo pajamas po daugiau nei 800lt/men paskutinius 12men. Taigi teks samdytis advokatus uz pinigus, kuriu negauni.

p.s. kazkuri klause ka daryti del nutarimo apriboti mokejimus. atsakau: samdytis advokata, ir skusti nutarima ikiteisminio tyrimo teisejui.
kaip jau buvo mineta, tyrimo medziaga renkama, o paskui po 8-9men tik perduodama tirti fntt, kuri savo ruoztu viska kruopsciai tirti turi teise mazdaug metus. o tada dar reikes sulaukti teismo sprendimo. taigi rezultate = apie 3 metai tampymosi.

Atsakyti
Na, ji aiskiai parase ale sodrai duotas isakymas stabdyti...
Tai man ir idomu, kodel jinai taip teigia, nes kiek as zinau is aplinkos, taip tikrai nera. Na, bet gal as konors nezinau, o ir pati laukiu ismokos smile.gif.

O kad tokia ateitis, tai cia faktas. Gaila, kad pas mus darbe neimanoma vokeliu sistema.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2009 10 30, 07:44)
Na, ji aiskiai parase ale sodrai duotas isakymas stabdyti...
Tai man ir idomu, kodel jinai taip teigia, nes kiek as zinau is aplinkos, taip tikrai nera. Na, bet gal as konors nezinau, o ir pati laukiu ismokos smile.gif.

O kad tokia ateitis, tai cia faktas. Gaila, kad pas mus darbe neimanoma vokeliu sistema.

na teko susidurti ir paklausineti sodros moteriskiu. tai jos pacios ir pasake, kad tikrina visas, kas virs 3000lt gauna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 11 02, 13:36)
na teko susidurti ir paklausineti sodros moteriskiu. tai jos pacios ir pasake, kad tikrina visas, kas virs 3000lt gauna.  4u.gif

A, na tai nezinau ar tokia informacija tiketi. Gal geriau ne biggrin.gif , paziuresim, ar mane patikrins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuxxx @ 2009 11 02, 14:36)
na teko susidurti ir paklausineti sodros moteriskiu. tai jos pacios ir pasake, kad tikrina visas, kas virs 3000lt gauna.  4u.gif

Nu kokiu pagrindu jie stabdys man ismoka, jeigu iki dekreto as maziausiai 2 metus gaudavau po 6000 Lt per menesi...
Atsakyti
na, mielos mamos, noriu dar karta pasiguost. isivaizduokit, kaip ir sakiau gavau rasta, kad nebemokes is vienos darbovietes pinigu kol nesibaigs tyrimas, paaiskejo siandien, kad nei is vienos negausiu. Nes musu didziai gerbiama tyreja (fntt) ir prokuroras blogai surase rasta sodrai, ir sodra supranta, kad reikia nemoket pinigu is abieju darbovieciu. Nors tiek viena, tiek kita puse supranta, kad turetu but mokami pinigai. paskambinu tyrejai ir pasakau, kad ivyko klaida, jos pakalba su sodros dabruotoja ir issiaiskina kas negerai. klausiu tyrejos kada bus atsiustas paaiskinimas i sodra, kad gauciau bent is vienos darbovietes pinigus, o ji pasako, kad kai prokurooras "tures laiko" perziureti rasta tada. as jos klausiau, tai kiek jam reikia laiko,kad turetu to "laiko".o ji sako-nezinau. tai dabar esu visiskai palikta be pajamu, vyras neturi darbo siuo metu, taip kad...

dabar ir galvoju, gal man paduot i teisma, kad prokuroras ar tyreja per aplaiduma paliko vaikuti 10 men be jokio pragyvenimo saltinio...? jie padare klaida,o net neplanuoja "tureti tam laiko".

mamos, jei ziurejot vakar ta laida per lnk, nebetylekim, nu kiek gali is musu tyciotis, parasom... paduodam juos teisman, nes nezinau kaip kitaip kovot. ;(

parasyk bent i az ka jus darot??
Atsakyti
mamos, juk ne visos yra 'susikelusios" ar "pasidariusios" atlyginimus, juk esu tikra, kad yra ir tokiu kaip as, tampaciu uz nieka... prasau jusu, vienykimes. kodel jie gali taip issidirbineti is tokiu kaip mes. iki siandien sakiau ir galvojau kad tai ju darbas, istirs, pamtys, kad nekalta ir viskas. eme tik juokas kokioj kvailoj padetyje esu, bet siandien po visko, jau dreba rankos ir kaupiasi asaros. kodel sordos darbuotoju pirstas uzkliuvo ties mano pavarde???? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaigrs @ 2009 11 18, 16:29)
mamos, juk ne visos yra 'susikelusios" ar "pasidariusios" atlyginimus, juk esu tikra, kad yra ir tokiu kaip as, tampaciu uz nieka... prasau jusu, vienykimes. kodel jie gali taip issidirbineti is tokiu kaip mes. iki siandien sakiau ir galvojau kad tai ju darbas, istirs, pamtys, kad nekalta ir viskas. eme tik juokas kokioj kvailoj padetyje esu, bet siandien po visko, jau dreba rankos ir kaupiasi asaros. kodel sordos darbuotoju pirstas uzkliuvo ties mano pavarde???? verysad.gif  unsure.gif

Labai jus uzjauciu, baisu kas dabar vyksta apskritai visoje Lietuvoje verysad.gif
Nezinau ka patarti...
Jums reikia ieskoti mamu, su panasiom situacijom, nemanau, kad kitos, nesancios tokioje situacijoje, gali kartu su jumis duoti i teisma.
Jei butu kitokio pobudzio ieskinys, kaip nepateisinti lukesciai ar panasiai... noreciau prisijungti prie tokio dalyko.
Sekmes bei stiprybes jums ir jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar rodo apie šiuos "kratymus" laidą per LNK. Viena mamytė per šiuos kratymus prarado vaikelį - persileido. verysad.gif
Papildyta:
"Paskutinė instancija" kviečia nuskriaustas mamas nestuke.gif pateikti masinį ieškinį valstybei. Tel. 8 (680) 60184 (darbo dienomis iki 18.00), el. paštas instancija@lnk.lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divin: 19 lapkričio 2009 - 11:35
QUOTE(Divin @ 2009 11 19, 12:24)
Kaip tik dabar rodo apie šiuos "kratymus" laidą per LNK. Viena mamytė per šiuos kratymus prarado vaikelį - persileido. verysad.gif

Maciau pries kelias dienas ta laida. Slykstu. Sprendziu grynai is zmogiskosios puses+kaip moteris ir mama. Tegul pirma issinagrineja daug rimtesniu grobstymu ir aferizmu atvejus. Ne veltui,kai pernai buvo skirstomas biudzetas,niekas nuo kalejimu nenuiminejo kulturos naudai(stebejau posedi),nes patys jauciasi to verti ir sulauksia.
Atsakyti