Įkraunama...
Įkraunama...

Kanada, III tema

QUOTE(Boni @ 2010 11 15, 17:48)
Pas Boni naujienos jokios...Lietuva manęs nepaleidžia... smile.gif Nedaug jau mūsų  lietuvių beliko, kas jums pensijas mokės kai jūs sugrįšit?  biggrin.gif


Taigi mes nenusipelnem pensiju tongue.gif
Atsakyti
Jei jau laukiam,vadinasi duosim,juk pilietybės neatsisakėt(tikiuosi) bigsmile.gif
Atsakyti
he,he pensijas mokes ,kas dar gyvena LT like,kaip gryzim biggrin.gif arba dvi gausim ,dar neapsiprende biggrin.gif juokauju zinoma
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 11 16, 08:51)
Jei jau laukiam,vadinasi duosim,juk pilietybės neatsisakėt(tikiuosi)  bigsmile.gif


mirksiukas.gif mes paliksim tiem, kurie daba aukojasi Lietuvos labui. O pilietybes neatsisakem ir neatsisakysim.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2010 11 17, 01:58)
mirksiukas.gif  mes paliksim tiem, kurie daba aukojasi Lietuvos labui. O pilietybes neatsisakem ir neatsisakysim.

geri jus biggrin.gif ,as tai va dvieju pensiju noriu biggrin.gif

BONI,o gal bandet ta nauja programa? g.gif
Atsakyti
Kokią naują,gal ką praleidau? bigsmile.gif
Atsakyti
siuncia dabar i pasta Zilvinas Patamsa laiskus, kad yra nauja programa:
Taigi, pranešu apie naują emigracijos į Kanadą programą, kurios ilgai laukė daug žmonių. Galų gale ji patvirtinta ir leidžia greitai ir pigiai išvykti į Kanadą, gaunant darbo leidimą iki 1 metų. Reikalavimai – minimalūs: amžius – 18-35 metai, turėti LR pasą. Programa jau veikia, kvota – ne itin didelė, todėl priimti sprendimą vertėtų kuo greičiau ir surinkti reikiamus dokumentus – NEDELSIANT, norint nepavėluoti į jau judantį traukinį.
PROGRAMOS ESMĖ: atviras darbo leidimas, kuris leidžia dirbti Kanadoje be vietos, specialybės ar kitų apribojimų, t.y. bet kokį darbą, bet kurioje Kanados vietoje. Priklausomai nuo esamos specialybės, patirties ir ryžto Kanadoje įgyti naują specialybę (esant reikalui), yra galimybė keisti turimą darbo leidimą kitu, prašyti nuolatinio gyventojo statuso ir, galų gale, pilietybės.
Atsakyti
sveikutes Kanados damutes ir ne tik,noreciau prisijungti prie jusu burelio..tikiuosi neisvarysite,nes siektiek turiu klausimu kurie jau turbut jums simtasyk girdeti..skaiciau jusu sia visa temele ,bet sitacija musu siektiek kitokia..pradesiu nuo to kad musu seima gyvena airijoje,vyras cia irba nelegaliai o as pati dirbu legaliai turime dukryte,vyrui buvo pasiulyta atvykti y kanada,sostine pas drauga padirbeti,faktas tas kad nelegaliai,bet popierius tiems virukams jau tvarko,bando legalizuotis,yra pridave pasus kaip emigrantai..tai siulo ir jam toki varijanta..kaip jus manote ar taip imanoma butu uzsikabint sioje svajoniu salyje:)??vyras nieko nepraranda nes cia taipat dirba nelegaliai tai sakau o gal bandyti???kokios jusu nuomones?gal kas susiduret su panasia situacija ar bent jau girdejot kaip greitai viskas ten vyksta..vqziuotu vyras su kelionine viza..apsiziuretu situacija...dar vienas klausimelis kiek trunka kelionines vizos isdavimas..gal dar kokiu aptarimu turite?idomios jusu nuomones...nes airija nieko gero nezada o kai yra tokia galimybe gal tokia tik viena karta gyvenime,kazkaip nesinori jos prarasti..o gal nieko gero ji nezada?bet..o gal ???padekite nuraminti sirdeles,nes ir seimai issiskirti reikes,bet gal verta.. g.gif aciu uz atsakymus,matau akd siltai visas naujokeles nemokslas kodelciukus priimate:))tikiuosi akmenimis neuzsvaidysite:DD
Atsakyti
i Kanada kelionines vizos nereikia, pakanka turet naujo formato (raudona) pasa. tiek, kad gal pirkite bilieta su datos pakeitimo galimybe, nes kokios gi atostogos puse metu trunka (kaip visitor gali buti pusmeti). tada muitinej ne taip kabinejasi.
mano vyras vasara dirbo nelegaliai, nama state. pinigai aisku visai kiti negu Lietuvoj, bet vargti teko ohoho, nes varo, kad tik greiciau padaryti, bet cia labai priklauso nuo darbdavio zinoma, bet mb atsikando, nebenoretu vel tokiais kruviais po 10 valandu prie +35 ant saules art. neaisku koki darba jums siulo, gal geresnem salygom, bet faktas, kad valandu tikrai daug tenka isdirbti. jei yra galimybiu-vaziuokit. jei tvarko ten dokumentus darbo leidimui, kodel gi ne. nes mums su vyru nebent susitvarkius leidima Lietuvoj, tada vaziuoti ten mokytis islyginamosiose ir eit pagal specialybe darbo ieskot.
Atsakyti
Laba diena,

aš pas jus pirmą kartą. Prisipažinsiu , jog visos temos neskaičiau, o turiu aktualų klausimą.

Gal kas man gali paaiškinti. Vyras susitvarkė vykti dokumentus į Kanadą. Gavom dokumentus praeiti med. patikrinimą. Tose dok. nurodymose yra parašyta, jog gydytoja turi praėjus atestaciją išrašyti imunizacijos išrašą, kurį vykstant į Kanadą reikia turėti su savim ir pateikti vietos gydytojams. Kai vyras viską užbaigė ir paprašė to išrašo, ji paaiškino, jog jo reikia iki 17 metų. Ir jis nieko daugiau su ja nesiginčijo. aš dar kartą pražiurėjau atsiūstus dok. ten metai nėra nurodyti, kaip suprantu yra taikoma visiems.

Gal kas susidūrėt ir galit pasakyti ar ji teisi, ar vistik tą išrašą turėjo jam pateikti.

Kiek perskaičiau, tai smagiai jūs ten Kanadoj įsikūrę, tikiuosi ir mes greitai ten atvyksim.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tokia tyli temutė, kas nors dar čia lankosi? g.gif
Greitu laiku ir mes su MB keliausim į Kanadą, tiksliau Calgary.
Yra kas nors netoliese įsikūrę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evaluna @ 2011 05 03, 15:22)
Sveikos  4u.gif
Tokia tyli temutė, kas nors dar čia lankosi?  g.gif
Greitu laiku ir mes su MB keliausim į Kanadą, tiksliau Calgary.
Yra kas nors netoliese įsikūrę?  blush2.gif


Per kur tvarketes dokumentus? 4u.gif
Atsakyti