Įkraunama...
Įkraunama...

Ar 4-ais metais buna kritiniu periodu?

QUOTE (kasiopeja @ 2004 06 08, 13:01)
Kiekvienas savaip įsitikinęs doh.gif

cia tai faktas wink.gif
Atsakyti
MANO VAIKUI GEGUZES 26 DIENA SUEJO KETURI... KA GALIU PASAKYTI - NESUSIKALBU... ATRODO, KAD JIS NEGIRDI KA AS JAM SAKAU, O JEI GIRDI TAI VISTIEK ATSISTOJAS PRIESAIS VEBLENA, ATSIKALBA IR SEIP MAN NERVUAS TAMPO... blink.gif TAI MES SU VYRU PAMASTEM IR NUSPRENDEM, KAD TAI KRITINIS PERIODAS IPAC JAM NES ATSIRADO BROLIS PRIES 7 MENESIUS, O DABAR DAR DU PUSBROLIAI PRIES MENESI, O 3.5 METU JIS BUVO VIENAS... g.gif TIKIUOSI, KAD PRAEIS, TURI VAIKAS ADAPTUOTIS, NORS KARTAIS JAU BUNA NEPAKENCIAMAS... mad.gif
Atsakyti
Na stai ir as nesusisneku su savo keturmeciu-atsikalba,rodo liezuvi,arba purskauja,zodziu serija is adamsu seimineles! Bet as asmeniskai iziuriu neigiama poveiki jam tu zmoniu ,kurie ji "l.myli" ir viska leidzia,o po to gero -tik vargelis ir nervai man vel .
Atsakyti
QUOTE (rasuliukas @ 2004 06 12, 14:50)
Na stai ir as nesusisneku su savo keturmeciu-atsikalba,rodo liezuvi,arba purskauja,zodziu serija is adamsu seimineles! Bet as asmeniskai iziuriu neigiama poveiki jam tu zmoniu ,kurie ji  "l.myli" ir viska leidzia,o po to gero -tik vargelis ir nervai man vel .

as irgi sutinku, kad visokie apsilankymai pas beprotiskai mylincias mociutes, dazniausiai namuose baigiasi -eiliniu skandalu(nu, gal ir ne skandalu, nerandu tiesiog taiklesnio apibudinimo).Pvz-jei mociute leido lipti ant makaules, tai kodel namuose to negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofa: 12 birželio 2004 - 15:06
As irgi pasiskusiu - maziuke irgi dabar tik priesginiauja arba rekia, truputi kas ir kauksmas. Ir svarbiausia dar vaiksto ir visiems vadovauja ir tik nedarai ko ji nori rekia. Nors iskart ispeja "arba darai arba reksiu". Ir vaikstau su nosine is paskos.
Atsakyti