Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Choreografijos Mokykla

Laba diena, neradau temeles apie Kauno Choreografijos mokykla. Labai noreciau leisti ten savo mergaite, todel labai idomu jusu atsiliepimai.
Atsakyti
Sveiki! As pati lankau Kauno choreografijos mokykla jau vienuoliktus metus. Kadangi jau taip ilgai lankau, savaime suprantama, mano atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif
Si mokykla man kaip antri namai. Cia mano patys geriausi draugai bei patys mylimiausi mokytojai. Tiesa, didzioji dauguma mokytoju ne tik mylimi vaiku, bei ir labai profesionalus. Didele dalis ju - buve ar vis dar esami Kauno sokio teatro "Aura" bei Kauno muzikinio teatro baleto trupes artistai.
Kaina uz moksla nedidele - 32Lt/men. O, patikekite, cia vaikai pasiekia daugsyk geresniu rezultatu nei bureliuose, kurie kainuoja daug daug brangiau.
Dar vienas privalumas - sioje mokykloje vaikai lavinami visapusiskai. Cia mokinama ne tik paciu sokiu, bet ir vaidybos, akrobatikos, sokio istorijos, taip pat vyresniems vaikams suteikiamos puikios salygos scenoje isreiksti savo paciu kurybines idejas. Statomi spektakliai, kuriami sokiai, rengiami mokyklos koncertai. Dar ne pirmameciai, bet truputi vyresni mokyklos mokiniai aktyviai dalyvauja ivairiuose renginiuose, projektuose, festivaliuose, konkursuose, daznai tapma laureatais.
Istojusieji mokytis gali pasirinkti arba siuolaikinio sokio, arba klasikinio sokio (baleto) mokymosi pakraipa. Formuojamos atskiros mergaiciu bei atskiros berniuku klases, specialai pritaikomos mokymo programos.
Taigi tik giriu Kauno choreografijos mokykla ir negaliu ivardyti jokiu reiksmingu jos minusu, nes pati tokiu ju cia nematau. Tokia yra mano, sios mokyklos desimtosios klases mokines, nuomone. Suprantama, teveliu, kurie veda savo mazesnius vaikucius, nuomone gali skirtis, taciau as pati visada buvau labai laiminga besimokydama sioje mokykloje. Nuo pat mokymosi pradzios, kai man buvo septyneri, iki dabar... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū Žemuoge3 už toki entuziastingą atsakymą. Labau smagu, kad taip rašo žmogus lankantis šią mokyklą. Dar įdomu ar ten sunku patekti: ar yra kokie stojamieji egzminai ar kazkas panasaus? Ar priimama tik nuo šešių metų? Ar ir mažesnius vaikučius?
Atsakyti
Yra šios mokyklos puslapiukas, pagooglinkite mirksiukas.gif. Ten pakankamai daug info.
O dėl patekimo man irgi įdomu, ar priima dar visai nešokiusius vaikučius? Mačiau , kad šį ketvirtadienį stojamieji, lėksime išbandyti savo jėgų cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fen-berry: 04 sausio 2010 - 09:19
Choreografijos mokykloje pagrindinis priemimas kasmet organizuojamas geguzes pab.- birzelio pradz. Dar kasmet vyksta papildomas priemimas i likusias laisvas vietas rugsejo pradz., taip pat keletas papildomu priemimu vidury mokslo metu. Kaip jau minejo Fen-berry, kaip tik sausio 7-8dienomis vyks papildomas priemimas (daugiau informacijos adresu www.sokis.kaunas.lm.lt).

Jaunesnius nei seseriu priima, priima net nuo ketveriu. Butent 4-6m. vaikams yra skirta mokymo programa, vadinama mokyklele "Noriu sokti". Sioje programoje, zinoma, mokymas vyksta zaidimo principu, pazymiu vaikams niekas neraso, ir per daug is ju nereikalauja. Cia tiesiog lavinami sugebejimai, reikalingi sokejams, kurie pravers ateity stojant i kitas choreografijos mokymo programas.
Tiesa, mokyklele "Noriu sokti" pritraukia labai daug norinciu ja lankyti, todel ja susidomejusiems rekomenduociau eiti i pagrindini priemima geguzes pab. - birzelio pradz. Nes kitaip i ja patekti praktiskai neimanoma, kadangi jau rugseji paprastai buna isvis nelike laisvai vietu, taip pat ir vidury mokslo metu ju neatsiranda. Todel ir jau minetame netrukus vyksianciame papildomame priemime nevyks atranka i mokyklele "Noriu sokti".

Stojimui i choreografijos mokykla specialiai ruostis nereikia, pries tai ka nors lankyti tikrai nebutina. Mokykloje vaikai pirmiausia visada priimami i vieneriu metu trukmes mokymo programa, kuri skirta pasirengimui rimciau mokytis sokiu. Ir jau tik ja sekmingai pabaigusieji priimami i mokymo programa, skirta busimiems sokio profesionalams, kuri trunka 7metus, o ja pabaigus isduodamas mokyklos baigimo pazymejimas.

Priimami, deja, ne visi vaikuciai. Kadangi norinciu mokytis choreografijos mokykloje nemazai, atrenkami gabiausi. O Siaip priemimo egzamino bijoti tikrai nereikia, nes jo metu tik patikrinamas lankstumas, soklumas, gebejimas isisavinti judesi, klausa ir pan. Sekmes stosiantiems! mirksiukas.gif


Atsakyti
as labai dziaugiuosi kad mano mergyte lanko sia mokykla thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ji ne tik soka,bet ir vaidina, buna dar fizinio parengimo pamokos thumbup.gif per keturis lankymo metus dar nei vieno nusiskundimo kad nenoriu lankyti blush2.gif
Atsakyti
Sveiki norim ir mes lankyti šokių pamokėlės, tačiau mums 4 metukai, matyt reikia laukti vasaros ir eiti į pagrindinį priėmimą 4u.gif , o kiek kainuoja šie užsiėmimai?
Atsakyti
kaina 32.50lt thumbup.gif
Atsakyti
Deja, turiu si ta patikslint: siandien choreografijos mokykloj informaciniame stende perskaiciau, kad, kaip ir visose Kaune esanciose meno mokyklose, nuo nauju metu kaina siek tiek kyla unsure.gif Krize, krize.. Dabar, priklausomai nuo mokymo programos, reikes moket arba 45Lt/men., arba 50Lt/men. Bet kaip nors isgyvensim siuos pakitimus, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
as dar nezinojau kad pakilo kaina g.gif bet nieko tokio vistiek soksim
lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai taip,mokestis nuo nauju metu pakilo,menines saviraiskos grupems 45 lt. 4u.gif
mes lankom jau antrus metus,nuo 4 metuku,
stojamieji yra,per priemima buna kelios mokytojos ir jos ziuri vaikuciu lankstuma,klausa, vertina balais,
istojusiuju pavardes skelbiamos internete 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes! Noriu pasiteiraut kiek kartu per savaite vyksta uzsiemimai? Mano mergaitei 9 metai.Lanko menine gimnastika,karta per savaite yra uzsiemimai pas choreografe,pres svarbesnes varzybas tenka ir to vienintelio karto atsisakyt.O choreografijos ,artistiskumo ir israiskumo tikrai truksta.Gimnastikoj permaza tik atlikt pratima.Tai va svarstau ar pavyktu mum suderint abi veiklas.
Atsakyti