Įkraunama...
Įkraunama...

Angliški "Chester" batai

na gal kas nešiojat chester avalynę, pasidalinkit patirtimi, ar kokybiška, ar ilgai dėvisi?
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 11 09, 10:42)
na gal kas nešiojat chester avalynę, pasidalinkit patirtimi, ar kokybiška, ar ilgai dėvisi?

Pati labai mėgstu šiuos batus ir kiek turiu, nei vieni kol kas"nepavedė". thumbup.gif
Atsakyti
gal žinai po žiemos būna jų kokios nuolaidos, kažin kiek kainos jie numeta pavasarį.. puse ar daugiau g.gif
Atsakyti
as ir turiu, siaip nesiskundziu. Pirkau kazkur liepos menesi, bet gal po kokiu dvieju men tiems bateliams buvo 50proc. nuolaida cry.gif
Atsakyti
vaje, vat aš ir galvoju, bus labai abidna, jei po dviejų mėnesiu ten pamatyčiau savo batus už puse kainos g.gif bet gal kai 50 proc. nuolaida bus, nebebus jau dydžių ar pan. g.gif
Atsakyti
pries kelias dienas kaip tik pirkau zieminius batus, nes nieko padoriau kauno mieste neradau schmoll.gif na dar kaip chester alternatyva man tiktu "dolita", bet sikart ir ji neturejo to, ko man reikejo ax.gif kas is pazistamu nesioja sios firmos avalyne, dar neteko isgirst, kad butu nusivyle. o siaip matosi, kad batai gerai pasiuti. ir siules tiesios, ir padai kulnai gerai pritvirtinti, kailis naturalus... manau turetu ilgai tarnaut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 11 lapkričio 2005 - 22:05
vat aš irgi nerandu sau tinkamų už įkertamą kainą, kadangi aukštakulnių nelabai nešioju, tai nustebau šitos firmos bent keli modeliukai patiko.
Atsakyti
pastebėjau, kad šitiem batukam jau 30 proc. nuolaida. kas žinot, gal už pora savaitėlių bus ir visi 50 proc.? g.gif
Atsakyti
pagaliau nusipirkau tuos batukus, tik va dydžio jau mano nebebuvo tų kurių labiausiai norėjau, taip ir maniau, bus nuolaida, nebebus dydžio, na bet vis tiek likau patenkinta, labai jau minkštučiai batukai. Gedimino prospekte aptarnavimas tai super thumbup.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti kur šiais batais prekiauja Kaune??Gėda prisipažint, na bet nežinau kokie tai batai.. blush2.gif
Atsakyti
Apie moteriskus sios firmos batus neturiu nuomones, taciau vyras jau bent tris poras turi isigijes. Is tikro stilingi batai, pirmuju dvieju kokybe negalejo skustis. Taciau trecios poros, kuria pirko si rudeni, po dvieju savaiciu perluzo vieno bato padas... Stai tau ir kokybe... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2005 11 25, 21:10)
Gal galite pasakyti kur šiais batais prekiauja Kaune??Gėda prisipažint, na bet nežinau kokie tai batai.. blush2.gif

laisves alejoj. netoli mickeviciaus g., salia poliario.
Atsakyti