Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus gydytojai

O kam nors teko susidurti Antakalnio gimdykloje su akusere-ginekologe Diana Pleštytė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monke15 @ 2012 09 26, 14:15)
O kam nors teko susidurti Antakalnio gimdykloje su akusere-ginekologe Diana Pleštytė? g.gif



ne Antakalny - kitur... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 01 17, 13:59)
Didelis aciu gyd. Daunoraviciui uz prieziura ir rupesti 4u.gif  thumb_yello.gif  first.gif


Mes irgi prisidedame prie padeku. 4u.gif Pats geriausias, rupestingiausias, taktiskiausias gydytojas koki tik teko sutikti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puikis VGN gyd. yra Kęstutis Šklėrius. Gimdymas praėjo be streso, be komplikacijų. Be galo esame dėkingi!!!
Atsakyti
Noriu prisidėti prie padėkų gyd. Daunoravičiui. Labai rūpestingas, atidus, ramaus būdo gydytojas. Tiesiog savaime ir pati tampi ramesnė. Ačiū jam.
Atsakyti
Abi dukrytes gimdziau VGN pas gyd.M.Razuma. Superinis gydytojas ir tikras
profesionalas. Specifinis yra jo humoro jausmas, bet man tiko ir patiko. Dabar irgi su mielu noru vaziuoju pas ji. Aciu jam!
Atsakyti
Geresnio gydytojo uz K. Šklėriu neesu sutikusi 4u.gif
su visa pagarba aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguckis: 16 sausio 2013 - 15:32
Mane operavusi gydytoja Dalyte Variakojiene (VGN) - pati geriausia smile.gif
Atsakyti
smile.gif))+2011 11 06, 15:13-->
QUOTE(smile.gif)) @ 2011 11 06, 15:13)
Savo mergyte gimdziau VGN pas B. Žaliuna, tai esu jam labai dekinga uz superini demesi, atsakinguma ir palaikyma. Fantastikskas gydytojas smile.gif Jei gimdyciau antra karta, tai tik pas si gydytoja. Puikiai rupinosi manimi ir mazyle paciu gimdymo metu, neatsitrauke ne per zingsni nuo akuseres, nei jau po gimdymo. Lanke mus palatoje, klausinejo ir ziurejo, kaip jauciames, o iskilus kokiems neaiskumams, prase jam butinai skambinti.

Prisidedu ir as prie geru zodziu daktarui Zaliunui smile.gif rekomenduoju is visos sirdies si atsakinga, ramu su geru jumoro jausmu zmogu ir puiku profesionala.
Atsakyti
Labas mamos 4u.gif
Kreipiuosi i jus pagalbos. Gal kiek ir "ne i tema ", bet iskilo klausimas.
Ar socialiai drausta galiu nestumo metu jo prieziurai lankytis ne pas poliklinine gine? Zinau, kad lyg tyzenhauzuose priimamos nesciosios prieziurai pusiau privaciai. Ir uz vizitus reiketu susimoketi ~40 ltl. O gal kas zinote, ar galiu nestumo prieziurai lankytis santariskese? Persirasyti i kita poliklinika tik del ginekologes nesinori. Lankytis privaciai pakankamai brangu. Tad galvoju, gal yra kokia alternatyva, vidurinis variantas? O gal kaip ir tyzenhauzuose, santariskese galima prieziurai lankytis pas santariskiu poliklinikos ginekologe nepersirasant?
Nes pas poliklinine ginekologe lankytis nenoriu - papildomas stresas del savu priezasciu, grubumas, echoskopas caro laiku doh.gif ir etc.
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
zinau kad privaciai tikrai gali,o del santariskiu jei esi drausta tai manau kad galima,neturetu but problemu,reik pasiskambint i santariskes ir uzsirasyt..blogiausiu atveju siuntimo reiktu,o ji gali seimos gyd parsyt jei ka..
Atsakyti
Sveikos,

Gimdziau AK pas Dainiu Jankauska super gydytojas labai pasisakantys uz naturalu gimdyma bet zinau, kad cp puikiai daro zodziu puikus ne tas zodis kaip ir visa jo komanda
Atsakyti