<p>Bandau visokius variantus, sie atrodo daugiau erdves kambaryje palieka. Jusu variantas labai geras, bet man niekaip neisipaiso ta pertvara, nes langas vidury kambario. Siaip visada norejo bendros erdves, nezonuoti. Bet kaip viena nare rase, tas stalas atrodo komiskai. Gal ne komiskai, o per daug demesio jam vidury kambario. Tad kur ji padeti? Jokiu baru, pusbariu nenoriu </p>
dar ir kaip įsipaišo, bet čia jau "patinka" "nepatinka" prasideda. Vietos lieka tiek pat, kiek ir buvo, sienų nestumdom juk. Klausimas kaip ta vieta išsinaudoja. Pazonavus atsiranda aiškumas kur kieno zona ir kur kam priklauso būti. Atsiranda kažkokia visuma, stilius.
Dėl stalo ir jūsų norimo varianto - jūs darote virtuvę su valgomojo stalu ir minkšta dalimi. Tada ok. Bet nevadinkite jos nei multifunkcine erdve, nei va tam kampe tai svetainė, o va tam tai virtuvė. Neapgaudinėkite savęs. Pas jus gausis viena didelė virtuvė. Ir tai nėra blogai, svarbu jums taip tinka ir žinote ko norite
pasiūliau tik vieną iš galimų variantų, kaip teisingiau suskirtyti tokią erdvę, jeigu norisi patalpos su skirtingomis zonomis. Variantų yra n+. Tikrai galite išsirinkti sau tinkantį. Ir ne aš čia sugalvojau, o dirba mokslus baigę ir pripažinti dizaineriai. Ir netgi ne pavieniai, bet jų grupės. Manot jie nežino, ką daro?
o su va tokiais salos ar pusiasalio variantais virtuvėje ir susidaro žyyymiai daugiau darbastalio gerokai kompaktiškesnėje erdvėje. Beje, joje ir lakstymo žymiau mažiau.
siūliau tik pamėginti pagalvoti. Gal būt pas jus iš tikro ir vietos per mažai ir norai per dideli ir rezultate nieko geriau ir nebeišeina. Tuomet atsiprašau už ikištą trigrašį