Įkraunama...
Įkraunama...

Sali mišinys

Laba diena.
Ramybės neduoda toks klausimas: prisiskaičiau, kad riebus maistas, kurio reikia vengti be visų kitų yra dar ir riešutai ir valgomosios sėklos - jų suvalgyti reikėtų ne daugiau kaip 1 arbatinį šaukštelį per dieną. Tačiau taip pat skaičiau, kad labai naudingas yra kažkoks Sali mišinys:
sėlenos arba kviečių gemalai,
saulėgrąžų sėklos(lukštentos),
moliūgų sėklos(lukštentos),
sezamo sėklos,
viskas lygiomis dalimis, sumaišoma.
Vartojama po 2 valg.šaukštus prieš valgį užgeriant stikline vandens.
Aš jį išbandžiau, man jis labai padeda viduriams. Tačiau kaip iš tiesų, juk gaunasi jis pakankamai kaloringas?
Atsakyti
Jūs teisi, šis mišinys iš tiesų yra kaloringas. Jei jums aktuali svorio problema, valgykite po šaukštą šio mišinio per dieną ir ribokite kitus suvalgomus riebalus. Su sėklomis gaunami riebalai labai vertingi mūsų organizmui 4u.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti, ar galima sita misini naudoti nestuke.gif (ne del liesejimo, o del viduriu)?
Atsakyti
Netgi labai rekomenduočiau, tik nepadauginkite-būtent dėl didelio kaloražo smile.gif
Atsakyti
Prieš pusę metų vartojau sali mišinį norėdama sulieknėti, vartojau apie 3 mėn, per tą laiką numečiau apie 9 kg. svorio, bet pradėjo žiauriai slinkti plaukai, dar ir dabar tebeslenka. Mišinuko vartodavau 3 kartus dienoj po 3 arbatinius šaukštelius prieš valgį 10-15 min ir užsigerdavau 1-2 stiklinėmis vandens. Maisto neribojau.
Gerb.dietologės norėčiau paklausti ar teisingai jį vartojau, ir kokius maisto papildus reikėtų vartoti kartu su juo, kad nepakenkčiau savo organizmui? Dabar svoris vėl ataugo, norėčiau vėl jį vartoti, bet bijau netekti plaukų.
Atsakyti