QUOTE(*monikute* @ 2010 01 04, 09:11)
neli, šaunuolė

dar šiek tiek įdirbio su masės dengimu ir nebus iš vis prie ko prikibti
ir sumastyk tu man taip
kirbe, labai dailus tortukas

Sveikinimai mažajai
jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo

antrajame man viską gadina mėlyna spalva

o trečiasis fantastiškas

alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms

mane labai pakerėjo
Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus

tas tortukas toks skanus atrodo

primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti

pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo
dariau pagal šį SM rastą receptą:
tai yra,ko gero,pats greičiausiais būdas pagaminti karamelizuotus riešutus 5 minutės mikrobanginėje prieš išbandydama labai skeptiškai žiūrėjau,nes nesitikėjo,kad mikrobanginėje riešutai gali iškepti ir tapti traškūs o gi visai be reikalo
originalas čia rusų kalba.
200 g migdolų su luobele
4 v.š. rudojo cukraus
2,5 v.š vandens
1 a.š cinamono
eiga: mikrobanginę nustatyti ant 600 Watt. Inde,tinkančiam mikrobanginei (siūlyčiaiu paimti aukštesnį didelį puodelį) sumaišyti cukrų,vandenį ir cinamoną.kaitinti 1 min.po to sudėti riešutus,išmaišyti ir kaitinti 2 min.vėl išmaišyti ir kaitinti dar 2 min.išmaišyti ir ataušinti ant kepimo popieriaus.viskas
pas manę gavosi visai kas kita,nes:
1. neturėjau migdolų,o tik 100 g anakardžių riešutų
2. rudojo cukraus taip pat nerasta,todėl naudojau natūralų medų
to pasekoje gavosi labai saknūs,traškūs karamelizuoti riešutai.skonis tip top griljažas.jei susmulkinti labai tiks griljažiniam tortui
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...