Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmės vaikų darželiai

sveikos kelmiskes, esu naujoke jusu mieste, gal gait patart i koki darzeli reiktu leist 2 m. mergaite ir kokios grupes ar aukletojas rekomenduotumet. is anksto dekoju uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
na mum ir ateityje bus tai aktualu, as planuoju savo vesti i Azuoliuka smile.gif
Atsakyti
tai kad nelabai yra ir is ko rinktis smile.gif
Atsakyti
tai kiek as zinau yra 2 darzeliai.. ar daugiau? na vistiek kas nuliamia pasirinkima smile.gif arciau namu?
Atsakyti
Kiek žinau, Kelmėje tėra du darželiai
Atsakyti
mano mazoji lanko azuoliuka...lopselinuku grupe...skustis ner del ko...patinka ir jai ten.. smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif o kuriame darzelyje daugiau uzsiemimu yra? g.gif
Atsakyti
Sveikos kelmiškės. Deja, pas mus tokia situacija, kad pasirinkimo didelio nėra. Aš savo berniuką planuoju leisti į Kūlverstuką. Mono apsisprendimą nulėmė auklėtojų kvalifikacija, auklėjamosios aplinkos ergonomiškumas. Dar man labai patiko tas faktas, kad auklėtojos nuperka visai grupei vienodas priemones (spalvinimo, lipdymo ir pan.). Išvengiama diskriminacijos. Kokybiškas ir skanus valgyklos maistas. Na, čia tik mano nuomonė. Gal yra mamų, turinčių kitokių pastebėjimų.
Atsakyti
O mes lankysim Ąžuoliuka , apie Kulverstuka ne minties nebuvo smile.gif manau kad abiejuose darzeliuose dirba kvalifikuoti darbuotojai ir aplinka gera, Kulverstuke nesu buvusi,mum arciausiai Azuoliukas,o ir pati lankiau ji,tad ir mano vaikutis lankys si darzeli ax.gif
Atsakyti
smagu kad gauseja pasisakymu smile.gif
as suprantu kad kelme neturis labai jau is ko rinktis, bet ikimokyklinio ugdymo istaigu tik dvi..
mes lankeme azuoliuka, bet nusivyleme ir greitu metu bandysime pereiti i kulverstuka wink.gif apie kulverstuka parasysiu savo nuomone veliau.
Atsakyti
O kodel nusivylet Azuoliuku?
Atsakyti
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2011 01 17, 15:10)
O kodel nusivylet Azuoliuku?


sunku net nupasakoti, viskas matosi ant vaiko. gryzdavo suirzusi, nervinga, isterikuodavo, negana pradejo daryti i kelnes, prasyti tutes, buteliuko ir t.t.
kai pakeitem darzeli visa tai pasibaige.. ir kaip paaiskinti nezinau. azuoliuke su aukletojomis man pasikalbeti nepavykdavo.. kazkokios is kosmoso jos biggrin.gif tegu tik jos nesupyksta. as suprantu sunkus darbas su vaikais.. bet juk niekas nevercia dirbti nemegiamo darbo.
Atsakyti