Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai - receptai, patarimai

Trapūs kokosiniai riešutėliai ( receptas)

user posted image
user posted image
[/quote]

Na va ir isbandziau sausaunukus. Tikrai labai super thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Kepem vakar ir mes sausainukus. Receptas Rugiageles ir Daividijos, dejau tai ka namuose turejau. Aciu merginos uz receptukus, kaip tik tokiu sausainuku jau seniai norejom issikepti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sausainiai,kaip vaikystej pas mociute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 22, 16:42)
user posted image

Kaip gerai kad cia uzsukau,pagaliau radau receptuka siu sausainiu bigsmile.gif ,kaip as jo ieskojau .Aciu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2010 05 06, 16:01)
Kaip gerai kad cia uzsukau,pagaliau radau receptuka siu sausainiu  bigsmile.gif ,kaip as jo ieskojau .Aciu  mirksiukas.gif  .


Prasom wink.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Sausainiai su sezamo seklomis

100 g sezamo seklu(galima perpus su juodom),
100 g sviesto,
70 g balto cukraus,
85 g sviesaus rudo cukraus,
1 didelis kiausinis,
1 pakelis vanilinio cukraus,
170 g miltu,
1/2 a.s kepimo milteliu,
1/4 a.s. druskos,
1/4 a.s.cinamono,
Sezamo seklas pakepinti sausoje keptuveje apie 5 min,kol prades skaniai kvepeti.sviesta sumaisyti su abieju rusiu cukrumi ir vanilinu.Imusti kiausini.Miltus persijoti su kepimo milteliais,cinamonu,druska ir maisnat supilti i tesla.Sudei puse sezamo seklu.Atsaldyti val saldytuve.

Orkaite ikaitinti 175C.Is teslos daryti rutuliukus,truputi mazesnius n ei graikiskas riesutas,apvolioti likusiose sezamo seklose ir deti i kepimo popieriumi isklotas skardas,kepti 10-15min,kol graziai pagels.
user posted image

Labai patiko sausainiuku skonis,gal kazkiek primena avizinius.
Atsakyti
Prisiskaiciau sausainiu receptu, seile pavarvinau, reiks kibt i darba. "Kaimiski", "Naminiai", "Per mesmale" ar kaip kam patinka juosa vadinti - gavosi skanus.

NOriu tik toki kvaila klausima uzduot. Kai kur buna prierasas - atvesinti ant groteliu. Ka tai priduoda?
Atsakyti
Kepiau trapius kokosinius sausainiukus, tie kur dviejų spalvų, tai skanūs gavosi. Taip pat kepiau riestainius, kaip mokykloj kad būna pirkt tokios aštuoniukės. Irgi skanūs gavosi. Dėkui už receptukus 4u.gif
Atsakyti
Sonatinos varskiniai rageliai irgi isbandyti thumbup.gif Asmeniskai man skaniau buvo su obuoliu, nei su dzemu ax.gif

Taip pat isbandyti GREITI UOGŲ PYRAGĖLIAI
Irgi patiko, bet keletas nesekmiu unsure.gif Gavosi kiek per trapus (cia turbut idejau per daug miltu ir/ar manu), kita karta desiu maziau cukraus, taip pat darysiu mazesnius (mano akims didoki gavosi) ir i skarda desiu toliau viens nuo kito, nes issipute ir visi sulipo ax.gif
Atsakyti
Rugiagele26 4u.gif
Užsukusi į šį puslapį užtikau ilgai ieškotą receptuką.
Aš,jį žinojau,bet buvau pamiršusi produktų kiekius.
Nuoširdžiai dėkoju,už nuorodą ,kepsiu savaitgalį.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif . Gal galetumete pasakyt kur rasčiau tuos šuniukus ax.gif
Ačiu
Atsakyti