Sveikos mamytes... Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais labai idomu!
Na turiu sunu,bet pagal skaiciuokle ta pastojimo diena turejo buti mergaite 65 proc., dabar vel rodo mergaite, tiek kad beveik 90 proc. Na dar teks palaukti, kol suzinosiu Jei ziureciau pagal paskutiniu mmm data, o ne pastojimo data tai atitiktu
Sveikos mamytes...
Radau SUPERINE skaiciuokle...kuri del kudikio lyties pasiteisino VISOMS mano pazystamoms ir man paciai... perdidelis sutapimas...ar galit pacios paziureti...iveskite savo gimimo data...vyro...ir pastojimo metai...ir ziurekite kelinta menesi pastojote...jei melyna spalva tai berniukas...jei raudona...mergaite.kiek moteru tikrinau(ju apie 15) tiek visoms pasiteisino... pabandykite ir jus jau su esamais vaikais ir busimais labai idomu!