Įkraunama...
Įkraunama...

SOS. Reikia pagaminti daug maisto "baliui"

Sveikos, superšeimininkės smile.gif
Reikia man jūsų pagalbos ax.gif
Seniai skaitinėju ir naudojuosi jūsų receptais, daug ko gero ir skanaus išmokau gaminti smile.gif
Taigi "problema" tokia - reikia suruošti balių 30 - 40 žmonių doh.gif Ir ne šiaip užkandėlių pavaišinimui, o baliui už stalų. Planuojama pirmiausiai patiekti šiltą, o po to jau keliauti prie kito stalo, kur vyks visas balius. Visą tą suruošti turime tryse, o gal net dviese doh.gif Svečiai - įvairiausi, dauguma - seni. Bet norime kažką normalaus pasigaminti, nenorime "gaspadynės" valgyklinės samdyti, kitokių nepažįstame, arba pinigų neturime samdymui kažko prabangesnio.........
Taigi labai noriu, kad patartumėte, ką paprasto, bet nenusibodusio, galima pasigaminti, o svarbiausiai, gal žinote, ką galima būtų pasigaminti iš anksčiau, ne tą pačią dieną, nes apimtys gąsdinančios blink.gif
Iš anksto labai dėkoju už pasiūlymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 12 31, 21:37)
Taigi labai noriu, kad patartumėte, ką paprasto, bet nenusibodusio, galima pasigaminti, o svarbiausiai, gal žinote, ką galima būtų pasigaminti iš anksčiau, ne tą pačią dieną, nes apimtys gąsdinančios  blink.gif
Iš anksto labai dėkoju už pasiūlymus ir patarimus  4u.gif

Jei dauguma svečių pagyvenę, tai mažiau rizikuosit, jei pasirinksit ką nors tradicinio smile.gif
Šaltus užkandžius galima iš vakaro pasiruošt drąsiai.
Atsakyti
Svečiai, nors ir pagyvenę, bet toje kompanijoje vos ne varžybos vyksta, kas ką naujo, įdomesnio savo ar bendram vakarėliui paruoš, tai ir mąstome dabar ką čia nenusibodusio, bet paprasto pagaminus g.gif
Viename prabangiame vakarėlyje valgiau labai skanių salotų, lygtai kopūstai su ananasais šviežiais ir užpilta jų sultimis, bet nesu įsitikinusi. Gal kas panašias gaminate?
Atsakyti
Man irgi aktuali tema,tik zmoniu kiekis mazesnis ir gamtoje smile.gif
Atsakyti
užeikite į temukę "užkandžiai su nuotraukomis ar pan." ten yra labai daug idėjų kaip pagaminti daug maisto ir greitai biggrin.gif tokiems vakarėliams ar svečių susibūrimams aš dažniausiai darau viską pagal svečių kontingentą 4u.gif

greitai ir skaniai galima pagaminti:
Lavašo suktinukus su kumpiu;
Keptą vištieną supjaustyti plonais griežinėliais ir naudoti kaip šaltą užkandį su alyvuogėmis ar pan.
sluoksniuotos tešlos užkandžiukai - picukės thumbup.gif
canape - mažyčiai sumuštiniai. Įvairiausių formų su lašiša, kumpiu ar tuo ką mėgstate;
įdarytos alyvuogės;
sūrių padėklas su vynuogėmis;
kibinai (nedidukai) ar kepta duona;
salotų indas ar vaisių asorti;
želė torta ar kitas lengvai pagaminamas pyragas;
geras vynas 4u.gif

viską galima patiekti labai subtiliai, gražiai wub.gif juk svarbiausia estetinis vaizdas ir jo skonis, o ne maisto kiekis. 4u.gif
Atsakyti
Aciuks uz pasiulymus smile.gif
Atsakyti
Analogiška situacija man... reikės padėti paruošti balių ~40 žmonių doh.gif
Galvoju ką karštam reikės ruošti, nes įvairūs kepsniai jau pabodę g.gif
O šaltam jau ką nors sugalvosiu, pilna įdėjų čia SM yra thumbup.gif
Atsakyti
Labai nemėgstu daryti maistą dideliais kiekiais unsure.gif
Todėl namuose balių nebūna. cool.gif
Atsakyti
jei vasara tai dar isivaizduoju,kad karstas gali but saslykai,nu bet jei ziema 40 karsta man reiktu pagamint,nusisaut beliktu blush2.gif
Atsakyti
Organizuojame Joninems svente,gal kas turi patarimu?planuojama apie 25zmones biggrin.gif
Atsakyti
nesenai ir man teko viena baliuj ruosti maista bet karstu nereikejo tik vineo kasnip maistas turejo but svediskas stalas, tai super buvo kibinukai, na labai mazus gaminau gal mazdaug kokiu 4cm ilgio, tokie maziukai visai, krepseliai idaryti salotom, ir tarta nesaldus pyragas su darzovem ir vistiena, dabar ta nesaldu pyraga pamegau beprotiskai labai skanu ir greit pasidaro ir saltas tiesiog nuostabaus skonio tai i gamta siuo metu numeris pirmas man smile.gif
Atsakyti
O kur būtų galima rasti to nesaldaus pyrago receptą? ax.gif
Atsakyti