Dar kol neturėjom nei vieno vaikučio ,visad su vyru šnekejom kad auginsim tikrai ne vieną ,o bent du ar netgi tris vaikučius.....Kadangi pirmojo stebuklo reikėjo laukti labai...ilgai ,tai bijojom kad ir su antruoju netektų taip ilgai laukt.....
Kai pupai buvo pora mėnesių pašnekėja su vyru nusprendėm,kad pabaiksim apsaugą kuria buvom "užsipirkę"

Suėjus pupai pusę metukų nusprendėm kad pats laikas nutraukt visus apsisaugojimus ....bet kaip sakoma mes planuojam o kažkas juokias is musų planų .....Kadangi maitinau vis dar MP tai buvo pati puikiausia apsauga bent man nuo pastojimo ... ir taip ta apsauga tęsėsi iki kol pupai suėjo 1,4m.....
Na ir ką... nutraukus pilnai maitinimą,beišdikaujant viena vakara su vyru tiesiog žinojau ir jaučiau kad apsigyveno nauja givybė manyje

Pirmas apsilankymas pas gyditoją ,pirmasis eho ...nėštumas 6 sav.

Šeimynai buvo nuspręsta pasakyt Kalėdų diena... beje kaip ir kitom mamytem bendraujačiom SM tik kitose temose

Sekantis apsilankymas pas daktare 8 sav.,žiuri eho ir kažko daktarė itartinai ilgai tyrinėja

Gryžau namo ,aišku širdy negera ,vyras komandiruotei....paskambinu jam ir verkiu

Trečiasis eho 10sav ir kelios dienos,rezultatai puikūs,atsisluoksniavimas dingęs

Dar pora sav ir taip išvajotosios visų 12 sav ...,paskui 20 .....30...liko tik 100 dienų o paskui dar mažiau ....
Sulaukiam pirmujų rugpjūtinukių vaikučių

Jei kada kas butu pasakęs kad teks gimdymo dieną but be vyro ,niekad nebučiau patikėjus bet deja ......artėjant gimdimo terminui ,paaiskėjo kad vyras nespės pargryžt

Likus porai sav iki termino vis dėlto supakavo i GN ,nes buvo bijoma kad namie nenutekėtu vandenys ,ir kad nebutų taip kaip buvo su pirmuoju gimdymu ,o dar ir vaikas sumastė kad jam sėdėt geriau

Nuvykus i GN sutvarkė popierius ,nuvedė i skyrių kuriame pasitiko daktarė Paškonienė (Ačiu jai už mano priežiurą

Taip ėjo diena is dienos ... rugpjūtinukės byrėjo viena po kitos

Išvakarėse paskambinu mamytei kuri buvo su manimi po operacijos ( Širdingas Ačiu Jai

Nuveža mane i Operacinę....pasitinka sesutė o aš ir vėl puolu i ašaras

8.40 ryto..operacija prasideda

9.15 .....pirmasis ir taip lauktas verksmas......ir mano klausimas ar viskas gerai? ir kas ......prieina mano nuostabioji sesutė ir pasako kad turim grazuolę dukrytę

Paskui mane jau perkelia i gimdyklą kurioje manęs laukia dukrytė ir mamytė kuri buvo su manimi

Dukrytė gulėjo tokia gležnutė ,tokia trapi ,negalėjau atitraukt akių

Paskui atėjo sesutė,svertis juk reikia ir matuotis....ir ka musu mažoji sesutė Airika 3360 ir 53 pagal skale gavom 9/10.......

P.S po 5 metu laukit trečiosios istorijos