Įkraunama...
Įkraunama...

Sūriai

vat tu suriu uzsieny milijonai, o pas mus taip placiai zinomu dar ne tiek daug.. siulau pasidalinti ivairiu suriu rusiu atitikmenimis pas mumis lietuvelej smile.gif as tai tikrai ne visus zinau.
na, kad parmezanas yra mazdaug tas pats, kas rokiskio kietasis arba dziugas, aisku.
o va koks butu atitikmuo creme cheese arba chedar cheese? sarasa prateskit smile.gif
Atsakyti
su klaida parasiau blush2.gif cream cheese. idomu, kas cia. galvojau, gal cia mascarpone turi omeny, bet kad kur toki suri turi det, tai taip ir raso. tai kas tas cream cheese, tai man ir nebeaisku g.gif
Atsakyti
Jis panasus i pertrinta varskyte smile.gif Jei recepte reikia cream cheese, as visada naudoju Musu Svelniaja pertrinta varske ir dar niekada nenusivyliau, bent jau pyraguose ar idaruose tikrai ji varske galima pakeisti biggrin.gif

QUOTE(vilke @ 2005 11 11, 22:31)
su klaida parasiau  blush2.gif cream cheese. idomu, kas cia. galvojau, gal cia mascarpone turi omeny, bet kad kur toki suri turi det, tai taip ir raso. tai kas tas cream cheese, tai man ir nebeaisku  g.gif

Atsakyti
aciu labai, va viena jau issiaiskinau thumbup.gif
Atsakyti
na va, radau labai gera puslapi, kur galima issiaiskinti daug ka apie neaiskius produktus smile.gif
taigi cream cheese yra ir pas mus - philadelphia, tik kad brangokas. bet tame puslapyje nurodyta, kuo galima ji pakeisti - pvz ricota suri sumaisius su jogurtu lygiom dalim. arba pasigaminti cream cheese pacioms is pieno, grietineles - uzrauginus su pasukomis.
cook's thesaurus
Atsakyti
O "Žementalis" netyčia nėra lietuviškas Emmental atitikmuo?
Atsakyti
TAIP

QUOTE(sharkis @ 2006 01 26, 18:14)
O "Žementalis" netyčia nėra lietuviškas Emmental atitikmuo?

Atsakyti
Beje, Ricotta suri labai gerai galima pakeisti Panevezio pieno (berods) "Mociutes" varske wink.gif Ji yra ne rugstaus, o tokio salstelejusio skonio - visai kaip Ricotta smile.gif
Atsakyti
Labai megstu surius...kai pradejau lauktis labai pradejo patikti paprasti lietuviski suriai, toks kaip zanavyku suris, ar suris su cesnakais. o apie tuos uzsienietiskus surius nieko neismanau blush2.gif , tiesiog perku tuos kurie patinka akiai ir yra skanus...
Atsakyti
QUOTE(veo @ 2006 02 11, 09:35)
Beje, Ricotta suri labai gerai galima pakeisti Panevezio pieno (berods) "Mociutes" varske wink.gif Ji yra ne rugstaus, o tokio salstelejusio skonio - visai kaip Ricotta smile.gif

siandien perskaiciau recepta,kuriame reikia rikotos surio..deja neradau jo parduotuvej.jis parduodamas sveriamas gal ar kaip?ir kokia mazdaug kilogramo kaina? dekui:) as zadu kepti surio pyraga,tai kaip manot.galeciau rikotos suri pakeisti i "mociutes varske"? g.gif
Atsakyti
Eweli,"Ricottos"sūris įpakuotas į dėžutę.Aš,naudojau "Galbani"firmos produkciją.
Dėl pakeitimo ,negalėčiau patarti,nes to neesu dariusi.Tikiuosiu,patars,kas tai atliko.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 10, 00:44)
Eweli,"Ricottos"sūris įpakuotas į dėžutę.Aš,naudojau "Galbani"firmos produkciją.
Dėl pakeitimo ,negalėčiau patarti,nes to neesu dariusi.Tikiuosiu,patars,kas tai atliko.

na dėkui smile.gif , ieškosiu toliau,dabar maždaug žinosiu kokio ieškot smile.gif
Atsakyti