Įkraunama...
Įkraunama...

Furminatorius

Ar naudojate? Kas tai per stebuklingods šukos? Kokio plauko šunims skirtos?
Ar vertos tokių pinigų? Lyg ir norisi pabandyti, bet ir pinigų gaila...

Kokio dydžio furminatoriau reikėtų bokseriui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 05 sausio 2010 - 23:46
Mes turim. Išties labai geras daiktas- iššukuoja poplaukį super gerai. Namie kaip mat sumažėja skraidančių kuokštų biggrin.gif Aš, asmeniškai, visiškai nesigailiu, kad pirkau.
Bokseriui šiaip turėtų tikti L dydis.
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2010 01 05, 19:43)

Bokseriui šiaip turėtų tikti L dydis.



O tai būtų vidutinis?
O ar apsimoka pirkt bokseriui,kaip amnot,ar labiau ilgaplaukiams?
Atsakyti
L tai čia būtų tas didelis (large). Mes pirkom šiaip mažesniajam šuniui, tai ėmėm S dydį, bet pas mus dar ir didelis yra, tai ir jį su tuo mažiuku šukuoju. Aišku, patogiau, jei platesnis, didesnis. Jei labai mėto plaukus, tai apsimoka, manau.
Atsakyti
Daug labiau tinkamas ilgaplaukiams. Pati turiu, haskiams gerai, bet jau trumpaplaukio šuns nerizikuojam juo šukuoti.
Atsakyti
Pries apsisprendziant pirkti ar ne trumpaplaukiam suniui vertetu isbandyti. Nemazai daliai trumpaplaukiu neturi jokios itakos furmiantorius.
Atsakyti

4u.gif Idomu butu, ar tiktu toks irankis sukuoti pekinuko kaili? Siap pekinai yra ilgaplaukiai ir poplaukis atlieka labai didele funkcija - padeda laikyti kailiuka papurusi.

ax.gif Taciau namus priziureti darosi sunku, kai prasideda serimosi laikas. gal furminatorius kiek padetu? Nesu ismeginusi, vis gaila kailiuko, kad neliktu visai nepestas.

ax.gif Dar vienas klausimas, ar tas irankis tiktu sukuoti persu ilgaplauke kate? Jos kailiuko visiskai negaila, galetu buti ir trumpesnis. Taciau jos poplaukis toks minkstas, kad, atrodo, bet kokios sukos uzsikistu?

ax.gif Taigi du klausimai:
1. ar tinka sukuoti pekinus;
2. ar tinka sukuoti persu veisles ilgaplauke kate?

ax.gif

Atsakyti
Katei tiks - tos šukos ir yra skirtos poplaukio išpešimui. Pekinui - hmm, poplaukis yra, kaip ir tiktų, bet būtų gerai pasibandyti. Gal jums nepatiks.
Atsakyti
Šukuoju prancūzų buldogus ir esu patenkinta šiuo pirkiniu thumbup.gif Kaip bebūtų šiokį tokį poplaukį jie užsiaugina, o kai šeriasi furminatorius geriausias mano draugas būna smile.gif
Atsakyti
aš naudoju katinui-super dalykėlis.
nupirkau ir mamos šuniui-sumažėjo plaukų namie ant žemės ir visur kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANTIKA @ 2010 01 05, 21:57)
1. ar tinka sukuoti pekinus;

Pati auginu auksaspalvį retriverį, tai šios šukos - labai geras daiktas thumbup.gif . O teta buvo atsivežusi pekino kalytę, bandėme šukuoti, tai kažkaip nelabai nelabai gaunasi g.gif . Plaukas ilgas, pūstas, veliasi viskas. Porą kartą brūkštelėjome ir palikome šunį ramybėje biggrin.gif .
Tačiau įdomus pastebėjimas ta pati teta iššukuoja savo kalytės plaukus ir po to iš jų mezga kojines. Bandė dėti mano kalės plaukų, tai sakė nieko neišeina, plaukai per švelnūs, slysta, niekas nenusimezga doh.gif .
Atsakyti
As sukuoju su furminatorium, seterio ir spanielio nugaras, kate, triusi biggrin.gif , taksa, vokieciu avigani ir niufaundlendo misruna. Vienintelis suo, kuriam netiko, yra mano beveisliuke, kuri labai panasi i siciuka, turi labai dideli poplauki ir tanku, ir kai ji issukavau pirma karta, atrode tragiskai doh.gif Tai daugiau sito nedarau, uztenka paprastu suku - greblio, kai seriasi. O taksas trumpaplaukis - puikiausiai tinka, nuima negyva plauka.
Atsakyti