Įkraunama...
Įkraunama...

Furminatorius

Aš nupirkau L dydį. Bet tos šukos jau nėra tokios didelės kaip atrodo smile.gif Mano dičkiui katinui netgi tinka L biggrin.gif biggrin.gif Šukavau ir šunę, ir katiną, rezultatas akivaizdus. Didžiausius pūkus išpešiau, ko tikrai nebūčiau padariusi su paprastom šukom. smile.gif Dabar kai pats šėrimasis, manau greit problema išsispręs. O kitu metu su masažinėm toliau kailiuką prašukuosiu. Nematau reikalo nuolat pešiot tos povilnės... smile.gif
Atsakyti
Aš abiem savo šunim naudoju furminatorių (L dydžio). Puikiai iššukuoja tiek trumpaplaukį takso mišrūną, tiek auksaspalvį retriverį, žymiai mažiau šerias, pačios šukos labai patogios ir šunims patinka, bešuokuojant ramiai sau guli. O ir kaina tikrai prieinama, mes už višiskai naujas šukas 35lt mokėjom smile.gif
Atsakyti
Tik atsargiai šukuokit trumpaplaukius šunis-aš taip buvau suvarius bordoso kailį, kad jau galvojau parodų atsisakyti. O atrodo visai nedaug šukavau.
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2011 07 05, 12:20)
Tik atsargiai šukuokit trumpaplaukius šunis-aš taip buvau suvarius bordoso kailį, kad jau galvojau parodų atsisakyti. O atrodo visai nedaug šukavau.

blink.gif prasom smulkiau ir konkreciau
Atsakyti
Tai ir rašau, kad negalima dažnai šukuoti. Veterinaras pasakė, kad jis aplamai trumpaplaukiams netinka. Tai dabar pasidėjau ir žiūriu, tik labradorą retkarčiais pašukuoju.
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2011 07 05, 12:47)
Tai ir rašau, kad negalima dažnai šukuoti. Veterinaras pasakė, kad jis aplamai trumpaplaukiams netinka. Tai dabar pasidėjau ir žiūriu, tik labradorą retkarčiais pašukuoju.

Jusu manimu kas kiek laiko galima sukuot serimosi metu trumpaplauki?

Nors jus tiesa visai nebesukuojate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2011 07 05, 13:11)
Jusu manimu kas kiek laiko galima sukuot serimosi metu trumpaplauki?

Nors jus tiesa visai nebesukuojate  blush2.gif

kažkur kas 4dienas smile.gif
Atsakyti
o kas kiek laiko reikia keisti furminatoriaus galvute?
Atsakyti
Tai kad ji nesikeičia
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl šios priemonės. Ar ji tinka Meino meškėnam šukuoti ir ar su ja galima šukuoti ištisai, ar ją naudoti, tik šėrimosi periodu, o dažniau šukuot su paprastu katėm skirtu šepėčiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 12 spalio 2011 - 14:32
QUOTE(egleo @ 2011 10 12, 15:31)
Norėjau pasiteirauti dėl šios priemonės. Ar ji tinka Meino meškėnam šukuoti ir ar su ja galima šukuoti ištisai, ar ją naudoti, tik šėrimosi periodu, o dažniau šukuot su paprastu katėm skirtu šepėčiu?
Šiaip tai čia ne katėms, o šunims skirta tema biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif sorry, nepamaciau 4u.gif
Atsakyti