Sakyčiau, kad VA su L būtų patogiau šukuoti

QUOTE(Borzika @ 2010 03 13, 08:55)
Na va, galutinai nusprendziau pirksiu M dydzio, nes sukuosiu dar ir pekinuka, ir suniuka misruniuka, ir katinuka,ir vokietuka.
QUOTE(irinejus @ 2010 03 14, 09:50)
sukuosiu dar ir pekinuka, ir suniuka misruniuka, ir katinuka,ir vokietuka.
Oho

furminatorius gerai tik pokailį iššukuoja, o vat ilgas plaukas vistiek siaubingai šeriasi, nors šukuoju kasdien

QUOTE(Borzika @ 2010 03 14, 09:57)
turbut vienguba, nes nezinau ar kas gero is dvigubo. gal kas zino, galetu pasidalinti patirtimi.
QUOTE(irinejus @ 2010 03 14, 10:50)
Na va, galutinai nusprendziau pirksiu M dydzio, nes sukuosiu dar ir pekinuka, ir suniuka misruniuka, ir katinuka,ir vokietuka.
Turiu M dydzio sukuoju labradore ir katyte nelabai trumpo plauko

Sveikos, gal yra norinčių kooperuotis pirkimui iš ebay ar to pačio skelbiu.lt?

o kokios ten kainos? Mano svečias pakapojo ledą su furminatoriumi, tai reikia naujo dabar, nes dantukai išlakstė

QUOTE(irinejus @ 2010 03 15, 13:06)
turbut vienguba, nes nezinau ar kas gero is dvigubo. gal kas zino, galetu pasidalinti patirtimi.
Aš turiu dvigubą. Patirtis dar labai menka, nes normalus šėrimasis dar tik artėja.
Bet dvigubo pliusą matau tą, kad vienu judesiu dvigubai nušukuoji, nes abu ,,grėbliai,, užsipildo. Dar man su juo ne taip baisu ,,perspaust,, ir netyčia odą sužeist.
QUOTE(Piranij@ @ 2010 03 16, 14:06)
Aš turiu dvigubą. Patirtis dar labai menka, nes normalus šėrimasis dar tik artėja.
Bet dvigubo pliusą matau tą, kad vienu judesiu dvigubai nušukuoji, nes abu ,,grėbliai,, užsipildo. Dar man su juo ne taip baisu ,,perspaust,, ir netyčia odą sužeist.
na dar pasidairysiu, pazesiu kokios kainos viengubo ir dvigubo.

QUOTE(irinejus @ 2010 03 16, 16:12)
pazesiu kokios kainos 

Aš pirkau už 50 lt.
QUOTE(Dipsis @ 2010 03 16, 13:45)
o kokios ten kainos? Mano svečias pakapojo ledą su furminatoriumi, tai reikia naujo dabar, nes dantukai išlakstė 

http://www.skelbiu.l...s=furminatorius
QUOTE(Piranij@ @ 2010 03 16, 16:38)
Aš pirkau už 50 lt.
Kur?