šiandien pietums gaminau patiekalą be pavadinimo arba gal tiesiog pavadinčiau mėsos ir daržovių troškinys, tiesiog čia kas galvon šauna, tą dedu

Šiandien dienos produktai tokie:
Kiaulienos sprandinė, raudona, geltona paprikos, čili pipiras, morkos, svogūnas, grietinė, pomidorų padažas, druska, pipirai, aliejus.
Aliejuje apkepinu gabaliukais supjaustytą mėsytę, sudedu supjaustytas paprikas, čili pipirą, per burokinę tarką tarkuotas morkas, griežinėliais pjaustytą svogūną ir troškinu uždengus, patroškinu apie 20 min. arba tiksliau kai daržovės išsitroškina, įberiu pipirų šiek tiek, druskos, išmaišau, sudedau grietinės kelis šaukštus, pomidorų padažą, išmaišau ir išjungiu.
Bulves nuskutu, supjaustau į keturias dalis, apiberiu pipirais, druska, šviežiais krapais ir išmaišau, užpilu aliejaus ir vėl išmaišau, dedu į kepimo indą ir į orkaitę.
Salotoms: aisbergo salota, pomidorai, agurkai, konservuoti kukurūzai, aliejaus. Aisbergo salotą suplėšau, agurkus, pomidorus supjaustau, suberiu kukurūzus, užpilu šiek tiek aliejaus ir viską išmaišau.
Labai skaniai gaunasi

