prašom parašyt kaip juos kepėt ,kiek laipsnių, kaip ilgai i kokia geriausia orkaitės funkcija? nes manoji kepa TIK karštu oru be jokio katinimo iš apačios, viršaus ir pan.

P.S. labai lauksiu rytdienos įdaryto batono foto ir aprašymo

ačiū už ats.
[/quote]
As nusistaciau, kad keptu is virsaus ir apacios, vienodai, o temp. pamirsau parasyti




[quote=Panele:),2010 02 05, 05:51]
As taip pat noriu uzduoti klausima SROVEI
Ar tiktu prancuziskam batonui sausos mieles Labai noreciau savaitgali issikepti, bet turiu sausu mielu
[/quote]
As manau, kad visai tiktu ir sausos, tik pradzioj jas pamerk i vandenuka gal su siek tiek cukriuko 25gr.slapiu-7gr.sausu mieliu, tai atrodo.

[quote=Bitulka,2010 02 05, 09:35]
[quote=Srove,2010 02 04, 19:13]
Nu psio, si savaitgali bus viskas isbandyta Aciu Srove uz puikias idejas

[/quote]
Kad ner uz ka, is pacios ir daug ka nusiziuriu


[quote=amorosa,2010 02 05, 10:15]
Srove , is kur pas tave tiek ideju, dekui ,kad daliniesi. Batonai butinai bus isbandyti, jauciu net i parduotuve nebeisiu. Aisku jei pavyks. O kokias mieles dedi , sausas ar naturalias


[/quote]
Kildinau netoli radijatoriaus , uzmeciau ranksluostuka perlenkta ant dubenuko, mieles dejau naturalias, lenkiskas, man labai jos gerai kyla, jei ne senos.Kiek teko su mielem dirbti, tai galiu pasakyti, kad turbut svarbiausias momentas yra gerai isminkyti, as tampau, kaip garmoska


[quote=Esprit,2010 02 05, 12:15]
Siandien kepiau prancuziskus batonus

Buciau labai dekinga,jei dar papasakotum kaip ta idaryta batona kept
[/quote]
Del to idaryto batono, tai svaigstu, nes as ji valgiau ne lietuvoj, tai bandysiu kazka panasaus, kai tesla antra karta pakils, truputi ja pakociosiu ir i vidu desiu isminkyto sviesto su zalumynais, krapais, petruskom ir kt. ir manau apsuksiu ta sviestuka su tuo sureliu, kur plevelese buna, paskui suformuosiu batona aplink ,pakildinsiu ir bandysiu kepti, matysiu, kas cia gausis.

[quote=S.N.A.S,2010 02 05, 16:23]
savaitgalis ant nosies, o Srovės su įdarytu batonu dar nėra.. sėdžiu ir seiles varvinu belaukdama..
[/quote]
Na jei nesirgsiu rytoj



