Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos diena

QUOTE(Skirmantas.T @ 2012 04 03, 16:59)
Mamos, ką norėtumėte gauti dovanų nuo vyro?

Ar žmonai pirkt gėlių? Ir nuvest su vaiku į kokį spektaklį? Ar tiesiog pažiūrėti vaikus ir išleist žmoną į kokį koncertą, kiną arba į klubą?

wub.gif

edit: kalbu apie gegužės 1'ąją rolleyes.gif


Gėlės niekad, niekur ir niekam nepakenkė.
Atsakyti
Sveiki mes prieš pora metelių su savo sese ir broliu nupirkome 50 tulpių ....atrodė išties įspūdingai .550 tulpiu todel kad sudejus mūsų metus gavosi šis skaičius:]
Atsakyti
QUOTE(Skirmantas.T @ 2012 04 03, 16:59)
Mamos, ką norėtumėte gauti dovanų nuo vyro?

aha, ir man idomu, ar prasminga smile.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos mamos, nors iki Motinos dienos dar daug laiko, pasidalinsiu idėjomis, kaip šiemet ją galima prasmingai paminėti ir už tai dar gauti prizų. "Medinis arkliukas" organizuoja vaikų darbelių konkursą "1000 žiedų mamai" (visa informacija čia: www.facebook.com/1000ZieduMamai (palaikinkite ir matysite visas naujienas). Taisyklės paprastos:
1. Dalyvauti konkurse gali įvairaus amžiaus vaikai, kurie darbelius sukurs ugdymo įstaigose (lopšeliuose, darželiuose, mokyklose) ar šeimose kartu su tėveliais, seneliais ir kitais suaugusiais.
2. Sukurtų darbelių nuotraukas prašome siųsti el. paštu konkursas@1000ziedu.lt Pačius darbelius galima siųsti ir paprastu paštu: „Zebriuko darželis“, Laisvės pr. 21.
3. Darbelių lauksime iki balandžio 25 dienos.
4. Kūriniams galima panaudoti įvairias priemones ir technikas (jie gali būti kirpti, klijuoti, piešti, austi, nerti, kepti ir t.t.). Svarbiausia, kad darbelyje būtų matyti bent vienas gėlės žiedas. Ypač laukiami ekologiški kūriniai: už originaliai panaudotas antrines medžiagas dalyvių lauks specialūs prizai.
5. Prie atsiųsto darbelio nuotraukos būtina nurodyti vaiko vardą, pavardę, amžių, miestą, kuriame gyvena, taip pat pateikti trumpą aprašymą, kas jame vaizduojama, kaip (iš kokių medžiagų) darbelis buvo sukurtas.
6. Laukiami tik autoriniai darbai. Nustačius, jog kūrinys ne siuntėjo, dalyvis bus pašalintas iš projekto-konkurso „1000 žiedų mamai“ ir nebegalės pretenduoti į apdovanojimus ir prizus.
7. Visų dalyvių darbai bus publikuojami socialinio puslapio „Facebook“ paskyroje http://www.facebook.com/1000ZieduMamai Čia už juos galės balsuoti puslapio lankytojai.
8. Darbelius vertins ir komisija, sudaryta iš projekto iniciatorių bei rėmėjų.
9. Daugiausia „Patinka“ paspaudimų surinkusių, taip pat projekto iniciatorių ir rėmėjų geriausiai įvertintų kūrinių autoriai bus apdovanoti žaislais, rūbais ir kitais įdomiais bei naudingais prizais.
10. Projekto nugalėtojai bus paskelbti gegužės 5-ąją – pirmąjį gegužės sekmadienį, kada tradiciškai švenčiama Motinos diena.
11. Rengėjai pasilieka teisę keisti taisykles.

Prizai verti dėmesio: nuo medinių žaislų iš "Medinio arkliuko" (www.medinisarkliukas.lt) iki rūbų iš siuvyklėlės "Adatytė" (www.adatytė.com).

Kviečia kurti ir darželių grupes. Jiems žadami specialūs prizai. Žodžiu, vertas dėmesio konkursas. Be to, tuo pačiu vaikai pasigamins ir dovanėles mamoms, močiutėms smile.gif
Atsakyti
Savo mamai siais metais dovanosiu grazia ranku darbo prijuoste su uzrasu: mamos gamintas maistas pats skaniausias smile.gif ir dideli vazona petuniju gyvena nuosavam name labai patinka puosti jomis aplinka thumbup.gif
Atsakyti
papuošalų medeliai labai tinka - jeigu mama jaunatviška.
http://images14.fotk...IMG_2104-vi.jpg
http://images49.fotk...IMG_1698-vi.jpg
Atsakyti
as siemet galvoju mamos nupirkti po zvakide himalaju druskos na aisku geliu tortuko sampaniuko
Atsakyti
Šiemet mamai dovanosime gėlių ir saldainių. Pernai dovanojome papuošalų iš perlų rinkinį. Kažkada seniau esame užsakę fotosesiją fotoateljė, liepėme gražiai pasipuošti ir nieko nesakę nuvedėme. Buvo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti jūsų nuomonės. Dovanų mamai nupirkau simboliškai: orchidėja ir didelė dėžė saldainių. Norėčiau dar kažką jai padaryti, padovanoti, kažkokį atviruką ar panašiai. smile.gif Tačiau nežinau, kaip čia gražiau padaryti. Pasidalinkit ką žinot 4u.gif
Atsakyti