Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Barbadose, sveika prisijungus, lauksim Tavo groziu,
o as deze plastikine specialia eglutes zaisliukams pirkau, paskui imesiu parodyti, bet seniai pirkau pries 4 metus, paskui norejau dar tokios pat bet nebuvo ir jau nebuna tokiu, ir tik 12 litu mokejau, bet ir toj plastikinej sugebejo vieno senio salcio ranka aptrupeti, kazkas is isores paspaude, ir matyt gerokai nes siaip plastikas storas, nesugebeciau popierinese issaugoti blush2.gif
Atsakyti
Labai idomu pamatyti ta deze bigsmile.gif
As tai sudejusi i popierinine deze zaisliukus. Jie paguldyti ant vatos. Dezes yra aukstai sukeltos, niekas ju nepasiekia, tai manau, kad viskas bus gerai su jais.
Labai noreciau kokios nors spintos, kur zaisliukai butu sudeti i stalciukus, nereiketu vieno ant kito deti (nors as tai ir nededu). Esu maciusi, kad tokia galanterine spinta turi E. Mildazyte. Jinai irgi kolekciuonuoja senus zaisliukus ant eglutes. Jos kolekcija tai jau tokia didele, rimta, solidi smile.gif
Dar kai vaikas buvau, tai esu maciusi, kad zaisliukus laiko sename lagamine smile.gif
Atsakyti
Galėtu ponia E.Mildažytė užklysti į šį skyreli ir parodyti mums visiems ką ji turi, taip idomu butu pamatyti bigsmile.gif bet kur tau cia tik svajonė. Aš kiekvieną žaislą laikau atskirame maišelyje, kad nesusibraižytu, ir nesudužtų.Ta dėžę parodysiu po pietų nuotrauką įdės vaikas, aš nemoku 4u.gif
Atsakyti
O jau mes TRYSE smile.gif tikiuosi augsim ir tuoliau mirksiukas.gif Pakvieciau dar bendraminciu. Kuo daugiau tuo smagiau. bigsmile.gif

Pas mane ne kokios nuotaikos siuo metu. Guliu ligonineje su pulinga angina. Jau per 3sav.antra karta, bet cia as ne i tema ax.gif
Tema musu kur kas malonesne. Vat, Mildazyte ir buvo tad zmogus, kurios zaisliukais suzaveta ir pati panorau ka nors panasaus tureti. Na, o del apsilankymo, mazai tiketina. Viena galimybe is milijono. Gal kas jos ta straipsni gali atkrapstyti su tais zaisliukais. Paieskosiu ir as. Juolab, kad daug laiko laisvo turiu.
Atsakyti
Gintaarielis,kaip čia dabar taip negerai tos ligos,greičiau sveik, saugok save. 4u.gif
Taigi as irgi pradėjau labiau domėtis pamačius tą laidą, iš karto nulėkiau ant aukšto visai nemažai radau, paskui jau kitus palaipsniui,
Atsakyti
Čia mano speciali dėže žaisliukams

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
NA, AR CIA TIKRAI SKIRTA EGLES ZISLIUKAMS, NES LABIAU PANASU I ZAISLU DEZE. nA, GAL KLYSTU, NES NEPILNAI ATIDARE NUOTRAUKAS. O TU KRUOPSTI IRMATOSI, KAD MYLI SAVO ZAISLIUKUS wub.gif
Atsakyti
Kai pirkau dėžėje buvo tokia didelė priklijuota skrajutė, su žaislų nuotraukomis, ir buvo įdėti tokie skyreliai, kad atskirtų kiekvieną žaislą, į tuos skyrelius ir dedu žaislus smile.gif
Atsakyti
Deze laikyti zaisliukams tai thumbup.gif
Atsakyti
Aha ir man patinka, jei gausiu naujų žaisliukų dairysiuos kitos kokios plastikines, tokios jau negausiu, nebematau tokiu.
Sako Vilniuje kažkokiame sendaikčių turguje yra tų žaisliuku pirkti, reiktu pažiūrėti Kaune Aleksoto turguj, aš čia netoli gyvenu.
Atsakyti
Skyreliu nuotraukoje nesimato, o gal as tik neiziuriu. Jei jie yra tai super thumbup.gif As tenkinuosi tik kartoninem dezem irnuo batu atlikusiomis rolleyes.gif Vilniuje blusu turguje sake, kad yra tu zaisliuku pirkti, bet brangus po 10lt.
Tau Marija1 puikios galimybes rinkti. Esi Kauniete ir Vilnius netoli, o vat man is provincijos truputi sudetingiau. Bet visu aplinkui klausineju, sake teta turi man parinkus. Gyd.net savo klausiau, sake, kad nesenai i siuksline ismetus. Viena mayte sake, kad visa deze tokiu zaisliuku atsikraciusi. doh.gif doh.gif doh.gif gaila, kad as prie tos siukledezes nestovejau rolleyes.gif

Beja siemet visus zaisliukus parsisiunciau is kaunieciu mamyciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaarielis: 12 sausio 2010 - 09:47
Žiūriu jau ne viena į šiukšlinę meta doh.gif ir aš pilnai tikiu, nes jeigu mano mamai jie pakliūtų į rankas ji be gailesčio juos išmestų, kaip ir mano vyras, sako ne žaisliukai negražūs, bet primena "tuos" laikus.Vakar atsigulus galvojau nuo ko pradėsiu paieškas, mintyse perkratinejau kiekviena žmogų, ar verta pas jį paklausti, ar ne. Ir sugalvojau vienam senam tėvo draugui paskambinti, ir ka jis sako turiu dėžutę garaže, bet burbulai ten vien, sakau gerai bus, tai pažadėjo už šampano butelį atvežti thumbup.gif
Atsakyti