Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

O as galvoju apie vietini savo laikrasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 21, 12:16)
O as galvoju apie vietini savo laikrasti smile.gif

Verta pabandyti smile.gif
As pati tai laiptinese klijavau skelbimus, kad pirkciau zaisliukus. Taciau neatsiliepe nei vienas zmogus verysad.gif, bet manau, kad gal del to, kad vos kelius skelbimus buvau pakabinusi
Atsakyti
Tikra medziokle lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš į laikraštį jau padaviau, bet niekas neskambina... ax.gif
Atsakyti
O as turiu jums pasiulyti.Dideli,gero sprindzio dydzio,neapduze.Noreciau 10lt uz 1.Gal brangu,nezinau,bet rusiskais rubliais panasiai kainavo biggrin.gif

user posted image

Ir dar toki viena,irgi is didziuju
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 21 sausio 2010 - 22:46
sveikos 4u.gif ir as noriu pasirodyti ka turiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dovė... 4u.gif Labai gražu, pirmoje nuotraukoje kokie faini žmogeliukai, aladinas blush2.gif ... Nemažai turi, per kiek laiko tiek surinkai? Ar jais ir puošei šiemet?
Atsakyti
Marijai1

tik nekreipk dėmesio į siūlus blush2.gif blush2.gif blush2.gif

burbulai su 3 "įdubimais"

user posted image

burbulai su piešinuku
user posted image

šiaip visokie
user posted image

user posted image

Tas didelis su piešinuku kiti stikliniai bet be jokių piešinių burbulai
user posted image
va tokie

user posted image

stikliniai burbulai bet be piešinių
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 22 sausio 2010 - 11:42
Na, ziuriu i visus visu zaisliukus ir galima sakyti, kad labai pasikartojanciu zaisliuku nera. Na, keli gal ir kartojasi, o dauguma visos turi skirtingus. Cia tik gal man pasirode ax.gif Vadinasi, ju begales tad rinksim ilgai ilagai ir vis viena visu nesurinksim thumbup.gif

Zadu ir as is vienos mamytes papirkti ir papildyti savo turta wub.gif , tikiuosi pavyks nusidereti ir isigyti.

Dove, smagu buvo paganyti akutes po tavo zaisliukus ir pamatyti tai ko dar nemaciau.
Emerencija,burbulai su idubimais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
D-oncek, Jusu konkoreziai tikriai verti demesio, bet vat, kriziniai laikai neleidzia taip islaidauti. Pirkciau viena toki kita toki, ar nuleistumete?Is kur esate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaarielis: 22 sausio 2010 - 11:56
QUOTE(Marija1 @ 2010 01 22, 08:52)
Dovė...  4u.gif  Labai gražu, pirmoje nuotraukoje kokie faini žmogeliukai, aladinas  blush2.gif ... Nemažai turi, per kiek laiko tiek surinkai? Ar jais ir puošei šiemet?

Marija1 aciu 4u.gif keleta savo turejau o daugiau mociutes palikimas nes jos jau nebera verysad.gif kai kuriems zaisliukams net po 50 ar net 60 metu doh.gif tai eglutes su jais jau nebelabai galiu puosti nes bijau sudauzyti kai kurie vos besilaiko...
man iki jus dar labai toli jusu labai nuostabus zaisliukai o ypac tos figureles wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 22, 11:55)

Dove, smagu buvo paganyti akutes po tavo zaisliukus ir pamatyti tai ko dar nemaciau.

gintaarielis aciu bet man iki jusu groziu tolokai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 22 sausio 2010 - 12:33
Nu tai prisipažinkit ax.gif kuri iš flysky nupirkot šiandien visus žaisliukus a? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 01 22, 13:47)
Nu tai prisipažinkit  ax.gif  kuri iš flysky nupirkot šiandien visus žaisliukus a?  bigsmile.gif

kiek zinau gintaarielis ax.gif nes vakar kalbejau su flysky sake kad ji visus nupirks norejau ir as tu zaisliuku bet man visu nereikejo tai ji sako kad jai visus vienu kartu apsimoka parduoti ir siusti tai wa ir likau be nieko bet labai nesigailiu nes gana brangu pas ja buvo doh.gif
Atsakyti