Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2010 01 22, 23:45)
Gintaarieli, sveikinu labiausiai  thumbup.gif  Labai labai norėjau jų, bet gal dar papuls ir man.. Bet kaip taip greitai atkeliavo jie ?  g.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif Atkeliavo greitai todel, kad vyras dirba vos pora zingsniu nuo, tos pardavinejancios mamytes, namu. Tai vat, taip ir pasiseke.

Papildyta:
QUOTE(d-oncek @ 2010 01 23, 00:52)
Taigi saket netoli gyvenat.Siuntimas 5 ar 6 lt ir mikriukas tiek.O jei dar nepatiks,tai nereiktu moket be reikalo ax.gif

Jus mane sumaisete su Marija1. As gyvenu Kretingoje.
Atsakyti
Na visos tylit, kaip sekasi? Kas naujo? Aš ryt iš vienos mielos forumietės žadu pirkti žaisliukų, parodysiu paskui Jums, nes man tai visada įdomu kas ką pirko wub.gif manau ir Jūs norėsit pamatyti... biggrin.gif
Atsakyti
Tylim,nes mastom,kuriam planus is kur cia radus,gavus zaisliuku... smile.gif
Dziaugiuosi, kad Marijai1 vis pasiseka surasti. Geroje vietoje gyveni unsure.gif
Smalsu man i tavo grozius paziureti ir pamatyti tai ko dar nemacius. Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau parsivežiau smile.gif ir nuotraukas padariau, tuoj pareis vaikas sudės, aš nemoku.
Barbadose, taip laukiam foto...
Atsakyti
user posted image

Iš arčiau

user posted image
Atsakyti
Marija1, labai gražu wub.gif

Kiek kainavo šitas visas grožis? wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus, susitariau su miela mamyte už 30 lt. gal kam ir nedaug, man tai nėra nedaug, bet labai norėjau blush2.gif
Atsakyti
Visos taip nutilę rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Retai prisijungiu čia pas jus, galvojau, kad bus apmirus ši temelė, bet žiūriu, kad gyvenimas verda kaip turi būt smile.gif thumbup.gif
Taigi ta proga prisiruošiau ir aš nufotografuoti savo turtą blush2.gif

Tie dideli kankorėžiai (pirkau po 2 litus) thumbup.gif

user posted image

Mano vaikystės burbulai wub.gif

user posted image

Surinkti iš įvairių vietų žaisliukai, taip pat mano mamos ir mano vaikystės žaislai bigsmile.gif

user posted image

Varvekliukai

user posted image

Daug įvairių ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 01 23, 09:51)

Jus mane sumaisete su Marija1. As gyvenu Kretingoje.

Aha ,tikrai sumaisiau doh.gif
Atsakyti
As ir sakau, kad neimanoma tikriausiai butu surinkti visus zaisliukus. Is Indregu kolekcijos turiu tik gal pora zaisliuku. Ir visos aplamai turi skirtingus zaisliukus.

O rimstam todel, kad baigiasi musu sezonas verysad.gif ir visi savo zaisliukus paslepe dezese,palepese.

Indrego,tavo laikrodukas...ir as laaaaaabai tokio noriu!!!

Merginos, renkam graziausio zaisliuko konkursa mirksiukas.gif Arba parasykite, koki svajojate surasti? Pavyzdziui as labai ieskau dideles peledos(cia vaikystes nostalgija. Ketvirtoje klaseje sudauziau ir lig siol man jos truksta smile.gif ) Jei tokia turite ar rasite praneskit. Neliksiu skolinga ir pasistenksiu, kad Jusu svajones isipildytu mirksiukas.gif
Atsakyti
indregu Man Tavo tie apsnigti nameliai, jau toookie faini kaip iš tikros pasakos, labai irgi tokio vieno norėčiau wub.gif Šiandien sūnui geografijos mokytojas (jis ir mano buvo mokytojas), įdavė parnešti keturis žaisliukus, galvojau duos viena kaip ir sakė, o dabar keturis net nežinau kur susidės nes tik vienam tokia minkštu vidumi dėžutę daviau, dabar jau nebežinau, bijau stikliukų krūvelės, sakė vaikas, kad du iš jų figūrėlės. Parašysiu ir parodysiu po pietų 4u.gif

Ir dar man ta su prisegtuku lėlytė fainuolė. Ir kiti faini, bet parašiau pačiausius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 29 sausio 2010 - 12:09