Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

QUOTE(mamycka @ 2010 09 01, 22:17)
Sveikos mamos, o gal kas zino is sviesuliuku grupes kokios ten siemet aukletojos?nevesiu sunaus sia savaite, nes kosti, bet baisiai idomu rolleyes.gif

Jau issiaiskinau, kad Natalija ir Olga (tik ne Olga Viktorovna, o kita, turbut nesu jos maciusi g.gif )
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 09 01, 12:46)
O pas mus auklėtoja yra pati geriausia, šauniausia ir pan. Čia bus mūsų visų numylėta Oksana. Jau šiandien šventę suruoš, prinešėm visokių skanumynų ir gėlių jau gavo, sako vazų nebeužtenka. Visos mamos yra ja labai patenkintos. Ją pavaduos kažkokia Olia, sakė gal kitą savaitę ji bus, nežinau net. Ai, iš Vieversiukų grupės dar atėjo Domantas, tai šiek tiek bijojo, o paskui Oksana jį nusivedė, jau kai išeidinėjau juokėsi, linksmas visas buvo. O šeimininkėlė taigi ta pati Danutė, kuri rugpjūčio mėnesį su Vieversiukais ir Nykštukais buvo, turėtum žinoti. Grupė yra iš 20 vaikų. doh.gif

JAUTRUOLIS tas mano Domantukas. Pas ji per sias savaites tiek ivykiu: gime broliukas, nespejo juo pasidziuagti, kaip mus pagulde i ligonine, nauja grupe...O jis dar pats JAUNIAUSIAs, tikiuosi, kad ji ten priims vaikai blush2.gif
Niu, visas su praejusia rugsejo pirmaja 4u.gif Kadangi su mazuoju Domanto broliuku atsigulem i ligonine (tikimes, kad siandien jau paleis), tai neturejau laimes savo sunelio isruosti i darzeli. Sis rupestis uzgule tevelio pecius. Kaip buvo skaudu girdeti, kad vaikas neneorejo eiti i darzeli, o veliau ir i grupe. Jis pas mane tooks jautruolis. As to ir labiausiai bijoijau. Bet vyras pasake, kad Oksana saunuole, nuramino, pasake, kad saldainius paskiau dalins, tai lyg nusiramines nuejo. Vakare paimti kai atvaziavo, tai vyras juokesi - nelabai jau skubejo vaikis namo bigsmile.gif Vakar jau su sypsena vede ruosesi.
Atsakyti
Oho, kiek įvykių pas mūsų kolegiuką, sveikinimai mažojo broliuko proga 4u.gif ir greičiau sveikit. Manau Domantui, kaip ir mano Majai pas Drugelius nebus neramu, bent manoji grįžo labai patekinta ir reikalauja vesti ją "pas dlugelius" kiekvieną rytą biggrin.gif aiškiai patiko ir auklėtoja ir vaikai, tikiuosi taip ir toliau. Šiandien tik namie pasilikau, nes lyg užkimusi pabudo - kad nesusirgtų ir namo mažajai gėrybių iš darželio neprineštų, dabar tai laksto lyg sveika, bet tokiu oru atsargumas nepakenks.
Atsakyti
Bet aš juk ne šiaip sau panikuoju ir vaiko nelaikau smarvėj blush2.gif
"Amoniako norma ... lopšelyje–darželyje „Žemuogėlė“, Pilaitės vidurinėje mokykloje nustatytą normą viršijo iki septynių kartų".
http://www.alfa.lt/s...010-09-23_10-00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negriuke: 23 rugsėjo 2010 - 13:31
o dieve...

ačiū, negriuke, už straipsnį... 4u.gif

ką mes dėl to galime padaryti????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2010 09 23, 14:49)
o dieve...

ačiū, negriuke, už straipsnį... 4u.gif

ką mes dėl to galime padaryti????? unsure.gif

Manau svarbiausia, kad vieningai per susirinkimą paprašytume vaikų nevesti į lauką, kai smirda. Daugiau nežinau ką padaryti galima, gal į kokią protesto akciją nueiti su vaikais, kai organizuojama. Liūdna, kad kitiems nesmirda, tai galvos dėl mūsų vaikų irgi neskauda. verysad.gif
Atsakyti
SIAUBAS KAŽKOKS blink.gif . Kada kaži nusimato susirinkimas???
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 23, 16:00)
SIAUBAS KAŽKOKS  blink.gif . Kada kaži nusimato susirinkimas???

Lyg ir kitą savaitę manau. Bet Jūs nebijokit, aš sakiau, kad smirda po lietaus. blush2.gif Arba naktį nors lietaus ir nebūna. g.gif Algis Strielčiūnas sakė, kad taip nutinka, nes tas dezodorantas ale kažkaip sunaikina kvapą (ne amoniaką ir kitas priemaišas, o kvapą tik), o nuo lietaus jis nebeveikia. Taigi, yra teorinė galimybė, kad kai nelyja, o vėjas pučia į darželio pusę, vis tiek gaunam tą padidintą dozę. Bet nuo smarvės irgi vaikus reikia saugoti. g.gif
Oj, ačiū mamytės, kad suprantat mano nerimą. wub.gif
Atsakyti
O aš negaliu atsidžiaugti "Drugelių" auklėtoja OKSANA thumbup.gif Nereali auklėtoja. Vaikas eina be jokių verkimų, grįžęs pasakoja, ką jie darė. Auklėtojos nereikia tempti už liežuvio, kad ji papasakotų, kas ir kaip (kaip pvz Alicija). Kuri niekaip iš pradžių nenorėjo atiduoti mobilau, kuri mes buvom grupei davę. Tačiau atsikovojom ir jis nukeliavo į drugelius.
Atsakyti
Bet anot straipsnio amoniako koncentracija patalpų viduje normą viršija šitiek! Košmaras... Neveltui vaikai kosuliais prasirgo savaitę į darželį tepavaikščioję mad.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2010 09 27, 10:28)
Bet anot straipsnio amoniako koncentracija patalpų viduje normą viršija šitiek! Košmaras... Neveltui vaikai kosuliais prasirgo savaitę į darželį tepavaikščioję  mad.gif

Tu manai, kad tik dabar vaikai serga, juk tas amoniako padidėjimas jau nuo 2007 m. yra... Nieko, trečiadienį bus susirinkimas ir galėsim viską išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 09 27, 11:40)
Tu manai, kad tik dabar vaikai serga, juk tas amoniako padidėjimas jau nuo 2007 m. yra... Nieko, trečiadienį bus susirinkimas ir galėsim viską išsiaiškinti.

Na, mes užmiesty gyvenam, tai manieji iš darželio iškart "gėrybių" parsineša... Kol namie, tol sveiki, matyt visų taip...
Trečiadienį susirinkimas? Gal galit surašyt kuriom valandom bendras ir grupėse? Vyrą siųsčiau, dabar vėl sėdim namie - viena su temperatūra doh.gif
Atsakyti