Įkraunama...
Įkraunama...

Furunkulai

sveiki,

gal kam teko susidurti su tokia problema kaip furunkulai? Kodel jie susidaro, ir kaip juos gydyti, nes kiek zinau tai juos reikia ispjauti doh.gif
Atsakyti
Teko susidurti. Gydžiau taip: iš pradžių valiau su kosmetine priemone "Eveline" SOS toniku, po to tepiau tos pačios firmos lokaliniu gėliu nuo spuogų ir taip 3-4 kartus per dieną. Gal po 2 dienų furunkulas arba pastebimai sumažėjo, arba galima dar padaryti kompresą su Višnievskio tepalu ir vočiai sprogus dar patepti su tom pačiom kosmetinėm priemonėm. Šitą kosmetiką pirkau Droge, labai padėjo, nieko neteko pjauti.
Atsakyti
QUOTE(ewita @ 2005 11 15, 13:33)
Teko susidurti. Gydžiau taip: iš pradžių valiau su kosmetine priemone "Eveline" SOS toniku, po to tepiau tos pačios firmos lokaliniu gėliu nuo spuogų ir taip 3-4 kartus per dieną. Gal po 2 dienų furunkulas arba pastebimai sumažėjo, arba galima dar padaryti kompresą su Višnievskio tepalu ir vočiai sprogus dar patepti su tom pačiom kosmetinėm priemonėm. Šitą kosmetiką pirkau Droge, labai padėjo, nieko neteko pjauti.

aciu uz info?
bet kodel jie atsiranda? cia kazkokia odos liga?
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 11 15, 13:51)
aciu uz info?
bet kodel jie atsiranda? cia kazkokia odos liga?

Tai infekcinė liga, kuri kimba tik tuomet, jei trūksta vitaminų.
Atsakyti
čia kiek supratau apie votis? jei taip tai būtinai reikia alaus mielių tabletes pagerti ir ilgokai, arba mieles valgytines būna taip kad vienas atsiranda, o po išgyjimo dar milijonas doh.gif , šeip galima ir liaudies medicina pasinaudoti, ten daug ką jie pataria. Žinau pas vieną žmogų taip tos votis apipuldavo, bet nei karto nepjovė pats susitvarkė (Čia mano tėtis).
Atsakyti
Aš tai viska ką galima išbandžiau ir vitaminus geriau ir alaus mielių tabletes geriau bet jie vistiek atsirasdavo bet visada kažkaip apseidavau be gydytojo, padedavo liaudes medicina, bet prieš du metus ant kaktos atsirado votis, pakilo temperatura ir ištynė veidas nuėjau pas gydytoja man ji išpjovė bet temperatura laikesi ir turėjau atsigulti į ligoninę cry.gif cry.gif cry.gif turėjau gydytis antibiņtikais. Ligonineje gydytojas patare nupirkti FUCIDIN ji kainoja apie 23 litus bet to verta nuo to laiko ne vieno dar neturėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2005 11 22, 00:48)
Aš tai viska ką galima išbandžiau ir vitaminus geriau ir alaus mielių tabletes geriau bet jie vistiek atsirasdavo bet visada kažkaip apseidavau be gydytojo, padedavo liaudes medicina, bet prieš du metus ant kaktos atsirado votis, pakilo temperatura ir ištynė veidas nuėjau pas gydytoja man ji išpjovė bet temperatura laikesi ir turėjau atsigulti į ligoninę  cry.gif  cry.gif  cry.gif turėjau gydytis antibiņtikais. Ligonineje gydytojas patare nupirkti FUCIDIN ji kainoja apie 23 litus bet to verta nuo to laiko ne vieno dar neturėjau thumbup.gif

Mano vyra irgi puola votys,jau beveik pries savairaite kazkur nosyje ji atsirado, tai visa lupa istino,dabar ir zandas tinsta, man labai baisu...bet i ligonine jis nevaziuoja...nuejo pas gydytoja, nes nutempiau uz rankos,ji jam dave siuntma i ligonine, bet kur tau vaziuos, geria antibijotikus jau trecia diena, bet tas patinimas nepraeina verysad.gif praitais metais dvi, viena po kitos ausyje isaugusios buvo,be verysad.gif t antibijotikais issigyde,o dabar kazkaip ilgai negyja ir vis labiau tinsta... Gal kam taip buvo????? Nuo ko cia taip? Ir ar tas veido istinimas nuo voties,ar taip ir buna? Jau nebezinau ka ir galvoti... verysad.gif
Atsakyti
o antioksidantus bandėt gert?vit. E, C, beta-karotinas, cinkas, varis ir selenas. O antibiotikai kuo toliau tuo mažiau beveiks. Beje, kada paskutinį kartą tyrėsi jis kraują?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 26, 02:01)
o antioksidantus bandėt gert?vit. E, C, beta-karotinas, cinkas, varis ir selenas. O antibiotikai kuo toliau tuo mažiau beveiks. Beje, kada paskutinį kartą tyrėsi jis kraują?

Senai...net nezinau... unsure.gif Po dvieju savaiciu sake eis,kai pagis, nes dabar nedare tyrimo, sake rodys, kad yra blogas.
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2007 01 26, 01:38)
Mano vyra irgi puola votys,jau beveik pries savairaite kazkur nosyje ji atsirado, tai visa lupa istino,dabar ir zandas tinsta, man labai baisu...bet i ligonine jis nevaziuoja...nuejo pas gydytoja, nes nutempiau uz rankos,ji jam dave siuntma i ligonine, bet kur tau vaziuos, geria antibijotikus jau trecia diena, bet tas patinimas nepraeina  verysad.gif praitais metais dvi, viena po kitos ausyje isaugusios buvo,be verysad.gif t antibijotikais issigyde,o dabar kazkaip ilgai negyja ir vis labiau tinsta... Gal kam taip buvo????? Nuo ko cia taip? Ir ar tas veido istinimas nuo voties,ar taip ir buna? Jau nebezinau ka ir galvoti...  verysad.gif

rennate gal gali papasakot issamiau kaip tavo vyras issigyde ta voty nosyje. Nes man tas pats. Jau 4 dienos kaip auginu biggrin.gif , zinau kad tiketis jau kad praeis dar per anksti, bet gal kaip paspartinti ta jos naikinima galima???? nes siandien ryte atsikeles buvau gan nemaloniai nustebintas... nosis jau istino. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GOTikas @ 2007 05 28, 13:54)
rennate gal gali papasakot issamiau kaip tavo vyras issigyde ta voty nosyje. Nes man tas pats. Jau 4 dienos kaip auginu biggrin.gif , zinau kad tiketis jau kad praeis dar per anksti, bet gal kaip paspartinti ta jos naikinima galima???? nes siandien ryte atsikeles buvau gan nemaloniai nustebintas... nosis jau istino.  doh.gif

Sveikos. As su votim kovojau penkis metus. Jos mane taip buvo uzpuolusios, kad net baisu prisiminti. Keldavosi visur tai pazasty, tai ant veido, ant kojos ... Kiekviena karta vis kitoj vietoj. Vienai nunykus, po dvieju savaiciu augdavo kita kur nors kitoje vietoje. Jei issikeldavo ant veido tai sutindavo puse galvos. As eidavau pas daktara, kuris man prapjaudavo ir isvalydavo. Geriau ir visokius vaistus (antibiotikus), mieliu tabletes. Bet man kur kas labiau patiko, gal ir padejo skystos alaus mieles. Gavau ju is alaus daryklos.
Atsakyti
QUOTE(zirzi @ 2007 05 28, 16:08)
Sveikos. As su votim kovojau penkis metus. Jos mane taip buvo uzpuolusios, kad net baisu prisiminti. Keldavosi visur tai pazasty, tai ant veido, ant kojos ... Kiekviena karta vis kitoj vietoj. Vienai nunykus, po dvieju savaiciu augdavo kita kur nors kitoje vietoje. Jei issikeldavo ant veido tai sutindavo puse galvos. As eidavau pas daktara, kuris man prapjaudavo ir isvalydavo. Geriau ir visokius vaistus (antibiotikus), mieliu tabletes. Bet man kur kas labiau patiko, gal ir padejo skystos alaus mieles. Gavau ju is alaus daryklos.

tai siulai lekt pas daktarus? baisoka kad jis ten nepradetu isorines nosies puses pjaustyt unsure.gif ... Na va nuo siandien pradejau vartoti antibiotikus. jau doze ikaliau. gal vaistinej kokiu mieliu tableciu bus reiks nusipirkt gal dar kokiu vitaminu. beje girdejau kad sildymas padeda. na ta prasme liaudiskai karstos "grielkos" laikymas voties vietoje. cia teisybe? nes nenoreciau prisizaist... gal tai kaip tik blogai
Atsakyti