Įkraunama...
Įkraunama...

Darnios poros paslaptis

Sveikos vedusios ir dar tik tam besiruosiancios,

Butu labai idomu pasidalinti mintimis kokia jusu darnios poros paslaptis.
Kiek tik pasiklausau aplinkiniu, draugu, giminiu pasakojimu beveik nera ne vienos poros kuri nesipyktu. Yra posakis: nera namu be dumu.. bet tai netiesa.
Gyvename kartu su vaikinu jau 5metus ir ne karto nesame susipyke, o musu paslaptis labai paprasta: neliesti buities. Tai yra- noriu darau valgyti, noriu nedarau, jis kojines kur nori ten deda, taip toliau ir panasei....
Atsakyti
Matau vaikas gimė neseniai... Kai vaikas paragaus kojinių - gali atsirasti nepasitenkinimas, kad jos pasiekiamos. Jei anksčiau nenorėjote daryti valgyti ir nedarėte, tai dabar turėsite tai paaiškinti vaikui - "nenoriu daryti valgyti, taigi klyk per naktį".
Buities jūs dar neturėjote... Įtariu, kad ši tema atsirado tuomet, kai supratote tai pati.
Atsakyti
Vaikelio dar neturiu rolleyes.gif ( reikejo irasyt registruojantis tai isgalvojau.. reikia kaip nors istrinti). nera taip kad nieko nedarau, turiu omeny kokias 2-3 laisvas dienas per savaite... zinoma net nesusimasciau kaip bus kai atsiras vaikelis, bet nemanau kad blogiau 4u.gif
Atsakyti
A... aišku. Tai parašykit kai pagimdysit. O girtis draugėms galit. Čia būsit nulinčiuota.
Atsakyti
nulinciuota? smile.gif tai tam ir sukuriau tokia tema, kad butu galima girtis, o ne skustis mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis - kiek jums metų? Ar jūs negalite turėti vaikų, kad penkis metus su vaikinu gyvenat ir vis dar bergždžia?
Atsakyti
man 23m, jam 24m. vaikelis planuose dar po 3m. smile.gif nes dar per jauna jauciuosi.
Atsakyti
QUOTE(oriinta @ 2010 01 16, 03:57)
man 23m, jam 24m.  vaikelis planuose dar po 3m. smile.gif  nes dar per jauna jauciuosi.

Susituokę? Turite kur gyventi? Iš ko gyventi?
Atsakyti
jau pradedame galvoti apie vestuves, turime nuosava buta Siauliuose, jau dvejus metus gyvename Dubline, gerai apmokami darbai...
Papildyta:
nemanau kad pinigai turi delele reiksme. draugystes prazioje teko pragyventi is 500lt per menesi, beto intensyviai sportavome bei mokemes..
Atsakyti
Mes irgi dėl buities nesipykstam, bet pykstamės dėl kitų dalykų - dėl politikos, dėl filmų, dėl laisvalaikio praleidimo, šiaip dėl smulkmenų. Tai ką jūs taip ir nesipykot penkis metus? Pabandykit, gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
buna nuomoniu nesutapimas, bet tai tuo ir lieka, o siaip tai ne karto. jai vaziuojam i kelione as isrenku jis vairuoja, jai i kina eiman renka jis as ziuriu smile.gif net kompus du nusipirkom kad problemu nekiltu kieno eile biggrin.gif
Atsakyti
o aš manau, kad nesipyksta tik tie žmonės, kurie nebendrauja.
aišku, kas kaip tuos pykčius įsivaizduoja -ar aštri diskusija ar lėkščių daužymas..
bet kad 5 meti absoliučiai be jokio konflikto - nu gal aš sugadinta, bet neįsivaizduoju tokių santykių.. kažkaip per saldu smile.gif
Atsakyti