
Cipciuk, kaip sakurai gelytes darei? baltas ir po to dazei viduriukus rausvai?

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 29, 09:48)
Na kad visai jei neprasti
sumaisius melyna su geltona - grazi zalia gaunasi
Ir aplamai artodo turiu tik 3 spalvas, bet galima isgauti daug atspalviu
Olesta, norejau pasiterauti - islandziojau, ir nesuprantu dabar apie kokia sokoladine - saldainiu mase kalbama
Na tundra, daugiau nieko nepasakysi
Saldainiu - tai zinau, bet vat su sokoladu 



Olesta, norejau pasiterauti - islandziojau, ir nesuprantu dabar apie kokia sokoladine - saldainiu mase kalbama



viršutinė papuošimų tema 4 žinutė

QUOTE(Asseni @ 2010 01 28, 23:32)
Viskas OKI, gi nieko nesakau. Visos savotiskai vargstam. Teisingai, kaip kitaip ismokt, taip ir reikia mokytis, tai seimai, tai draugam koki tortuka sumeistravot. Savi supras.
O svetimems zmonems daryt torta yra labai didele atsakomybe. Nes labai lengva sugadinti svente
O svetimems zmonems daryt torta yra labai didele atsakomybe. Nes labai lengva sugadinti svente

aš ir pritariu kad čia ne vargas, man greičiau iššūkis


labai gerų patarimų dėl dažų perskaičiau. labai ačiū

Nu jau mano įkyrumas šiandien..
Tačiau noriu iki galo išsiaiškinti.
Taigi, aš vis priskretus prie tų kiek galima ryškesnių spalvų (lioviausi žmonėms aiškinti, kad dažai yra blogis
dažai yra GROŽIS)..
taigi, ką manot?
į pastilažą dedama citrinos rūgštis. Citrinos rūgštis blukina spalvą. Išėda.. na taip būtų pvz su burokėlių sriuba. O tai kai dedama į pastilažą, kuris bus dažomas ryškia tamsia spalva - tai gal tos rūgšties nedėti? kad pastilažas maksimaliai pasisavintų spalvą.
Papildyta:
geras klausimas
ir dar noriu paklausti - o viduriukai yra balti perliukai ar dzibuoti taškiukai?
labai gražiai žiūrisi tos gėlės

Taigi, aš vis priskretus prie tų kiek galima ryškesnių spalvų (lioviausi žmonėms aiškinti, kad dažai yra blogis

taigi, ką manot?
į pastilažą dedama citrinos rūgštis. Citrinos rūgštis blukina spalvą. Išėda.. na taip būtų pvz su burokėlių sriuba. O tai kai dedama į pastilažą, kuris bus dažomas ryškia tamsia spalva - tai gal tos rūgšties nedėti? kad pastilažas maksimaliai pasisavintų spalvą.
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2010 01 29, 12:13)
geras klausimas

ir dar noriu paklausti - o viduriukai yra balti perliukai ar dzibuoti taškiukai?
labai gražiai žiūrisi tos gėlės

man ir tos gėlytės pasakiškai gražios
aš ir manau kad gali citrinos rūgštis blukinti spalvą
aš ir manau kad gali citrinos rūgštis blukinti spalvą
QUOTE(Olesta @ 2010 01 29, 12:15)
ACIUKAS

QUOTE(zuliaska @ 2010 01 29, 10:09)
sveikos, tai taip ir mąstau, vakar jau nusipiešiau ant kepimo popieriaus karlsoną. tik dabar mąstau ar aplikaciją pildyk marmeladiniais saldainiais(kurių neturiu ir nžn kur pirkt
) ar baltą šokoladą tirpinti ir dažyti. bet nžn kaip padaryt kad jis ne tirštas būtų, tai gal tuomet vandens į jį įpilt.

na manau su marmeladiniais saldainiais bus tikrai graziau ir ryskiau.....yra ju pirkti...neprisimenu kazkuriam prekybos centre tikrai maciau.....
o y sokolada vandens tiktai nepilk.nes sutrauks tau sokolada...jei nori skiesti tai tik aliejum......
QUOTE(kirbe @ 2010 01 29, 11:41)
na manau su marmeladiniais saldainiais bus tikrai graziau ir ryskiau.....yra ju pirkti...neprisimenu kazkuriam prekybos centre tikrai maciau.....
o y sokolada vandens tiktai nepilk.nes sutrauks tau sokolada...jei nori skiesti tai tik aliejum......
o y sokolada vandens tiktai nepilk.nes sutrauks tau sokolada...jei nori skiesti tai tik aliejum......
kažkur skaičiau kad baltą šokoladą kaip tik vandeniu reik. ačiū žinosiu

nusipirkau jau saldainiuku, tik 4 spalvu





pasidariau karamelizuotus riešutus pagal Olestą, tikrai gavosi puikiai


o jei aš tą karlsoną padaryčiau šiandien o ryt ant torto uždėčiau galmėtų?? aš nesulužtų ten viskas?



Sakykit,ar galima grietinele aptepta torta dzibuot sviestiniu-morenginiu kremu?
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 29, 10:09)
sveikos, tai taip ir mąstau, vakar jau nusipiešiau ant kepimo popieriaus karlsoną. tik dabar mąstau ar aplikaciją pildyk marmeladiniais saldainiais(kurių neturiu ir nžn kur pirkt
) ar baltą šokoladą tirpinti ir dažyti. bet nžn kaip padaryt kad jis ne tirštas būtų, tai gal tuomet vandens į jį įpilt.

Marmeladu sunkiau padaryti aplikaciją, bent jau man taip atrodo. Daryk aplikaciją iš masės, gražiau atrodys.
Aš kažkadą dariau aplikaciją, pažiūrėk:

Po cipciuko grozybiu niekaip zandikaulis nesueina i vieta...
Atnesu savo teletabyna,aisku su Asseni ir cipciuko teletabiais nera ka lygint...bet vistiek

Tortas zele su jogurtiniu kremu ir baltais biskvitais.
Puostas grietinele,i kuria supyliau puse kibiro zaliu dazu,nu niekaip nepavyko isgaut grazios zoles spalvos.Bet pagaliau(valioooo!!!!) pavyko padaryti zole,dar keli kartai ir gausis puikiai.Manyciau taip...Tik teletabiai kazko nelinke stovet,tai teko i klynus susmeigt(oooooiiii...aaaa) po dantu krapstuka.Jei nukris bus issivolioje po zole
atrodys ne kaip...
va,o cia jie diena pries keliaujant i zolyna-miega dar.As juos atremiau i kempineles,kad minksciau butu,o tiksliau,kad neprarastu formos

O cia imesiu pora nuotraukikiu is knygos kaip apsidaryti aplikacijas is dengimo mases,marcipano ir t.t.
Pirmaisuia nusipiesiam norima piesinuka.tada ji ivelkam i celofanini maiseli.maiseli patepam trupuciu bekvapio aliejaus,kad butu galima lengvai nuimti.
Ir pradedam lipinti.Aplikacija nuimam lopetele ir dedam ant torto,arba galima sudeti i sandaru inda ir laikyti saldytuve.Jei kokia dalis ir nukris,patepkite vandenuku ir sulipinkite,dalys jau bus igave forma ir lengvai uzdesite ten kur joms ir vieta.
Sorry uz nekokybiskas nuotraukikes.

Atnesu savo teletabyna,aisku su Asseni ir cipciuko teletabiais nera ka lygint...bet vistiek


Tortas zele su jogurtiniu kremu ir baltais biskvitais.
Puostas grietinele,i kuria supyliau puse kibiro zaliu dazu,nu niekaip nepavyko isgaut grazios zoles spalvos.Bet pagaliau(valioooo!!!!) pavyko padaryti zole,dar keli kartai ir gausis puikiai.Manyciau taip...Tik teletabiai kazko nelinke stovet,tai teko i klynus susmeigt(oooooiiii...aaaa) po dantu krapstuka.Jei nukris bus issivolioje po zole

va,o cia jie diena pries keliaujant i zolyna-miega dar.As juos atremiau i kempineles,kad minksciau butu,o tiksliau,kad neprarastu formos

O cia imesiu pora nuotraukikiu is knygos kaip apsidaryti aplikacijas is dengimo mases,marcipano ir t.t.
Pirmaisuia nusipiesiam norima piesinuka.tada ji ivelkam i celofanini maiseli.maiseli patepam trupuciu bekvapio aliejaus,kad butu galima lengvai nuimti.
Ir pradedam lipinti.Aplikacija nuimam lopetele ir dedam ant torto,arba galima sudeti i sandaru inda ir laikyti saldytuve.Jei kokia dalis ir nukris,patepkite vandenuku ir sulipinkite,dalys jau bus igave forma ir lengvai uzdesite ten kur joms ir vieta.
Sorry uz nekokybiskas nuotraukikes.


Daividija,
užnešei taip sakant, savikritiką tik pusny galėjai palikt


