Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir teatras

Pirma karta ejom 1,5 m. i Katinetli ir gaideli Raganiukes teatre. Labai patiko mazajai 4u.gif
Atsakyti
Žadam nuo rudens pradėti, bus truputis virš 1,5 metų. Žiūrėsim kaip seksis smile.gif
Atsakyti
nemokamus spektakliukus vaikam nuo šiol rodys Kaune, prekybos centre Megoj. atvažiuoja ir raganiukės teatras, taip pat vaidins kauno mažojo teatro aktoriai, avilys ir kt. nemokamų renginių mieste labai mažai, tai tikrai pasinaudosim proga, valandos trukmės spektaklis pats tas mažam vaikui thumbup.gif apie spektaklius galima pasiskaityti čia http://ikrauk.15min.lt/afisa/64187
Atsakyti
Mes pirmą kartą į spektaklį nuėjome 1m 1 mėn , spektaklio trukmė 45 min. dukrytė visą laiką išsedėjo labai susikaupusi, nors šiaip labai jau judri būna. Mums teatras puiki pramoga smile.gif
Atsakyti
gal kam pravest nuoroda http://masinis.lt/vi...-menesi-2/3646/
akcija BILIETAMS

reklaminu, bet gal kas jau pirko tokius bilietus Raganiukes teatre? norejau pasiteirauti ar normalus aptarnavimas pas juos??? nes as tai antra savaite niekaip su jais susisneket negaliu.
Atsakyti
Raganiukės teatras

Praėjusį sekmadienį buvome Raganiukės teatre. Buvome dvi šeimos, nuomonė vieninga. Jaučiu pareigą visus perspėti vengti šios įstaigos ir net gavus bilietus dovanai, verčiau juos išmesti. Mes buvome spektaklyje „Mažylis ir Karlsonas“. Jis turėjo prasidėti 12 val. ir trukti 45 minutes – protingas laikas, turint omenyje, kad pagrindinis kontingentas salėje - mažamečiai. Teoriškai viskas gražu, praktiškai, deja...
Požiūris:
Mes į teatrą atvažiavome neturėdami bilietų. Kai atėjo mūsų eilė juos nusipirkti, mums buvo pasakyta, kad greta esančių vietų nebelikę, likę tik po vieną. Kai pasakiau, kad mūsų vaikams yra 2 ir 3 metai, buvo atsakyta, kad normalu, bilietai perkami nuo 2 metų. Man sunkiai buvo suvokiama, kaip mano trimetis vienas ramiai sėdėtų sausakimšoje salėje, matydamas mamą kitame salės gale. Aš tikėjausi, kad žmonės, savo veiklą siejantys su mažamečiais, turėtų išmanyti vaikų psichologiją.
Organizavimas:
Teatro rūbinėje bei salės prieigose pakabinti lankstinukai, kad Raganiukė valandą iki spektaklio bendrauja ir žaidžia su vaikais. Realybė yra kitokia, ir ji mus labai nustebino: Raganiukė stovėjo prie „kasos“ ir pardavinėjo bilietus. Tai truko maždaug iki 12.10 val. Kol bilietai buvo pardavinėjami, visi susirinkę žiūrovai lūkuriavo greta rūbinės, nes į salę niekas neįleido. Pardavusi bilietus ta pati Raganiukė pradėjo įleidinėti žiūrovus į salę. Beje, kelis žiūrovus netgi pasiuntė į priešingą salės pusę, nelabai atskirdama kur kairė, kur dešinė. Visi žiūrovai buvo susodinti į savo vietas 12.30 val. Tada į sceną užlipo vėl gi ta pati Raganiukė ir parodė apšildančią programą, kuri truko 15-30 minučių. Per tą laiką vaikai, bei kai kurie tėveliai, jau gana garsiai klausinėjo, o kada ateis Karlsonas. Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad Raganiukės pasirodymas vaikų lygmeniui buvo tikrai neblogas.
Vieta:
Salė pristatyta mažučių kėdučių, kas atrodo gal ir gražiai, bet suaugusiems – nepatogiai. Bet ne tai svarbiausia. Didžiausios problemos yra šios:
1. Temperatūra ir vėdinimas: vėdinimo nebuvo jokio. Sausakimšoje salėje neužilgo pasidarė neįmanomai tvanku ir dalis žiūrovų po truputį pradėjo išeidinėti. Mes galiausiai taip pat išėjome, nes vaikai pasidarė visai vangūs dėl oro trūkumo ir karščio. Pasikalbėjusi su drauge, kuri šiame teatre buvo žiemą, sužinojau, kad žiemą būna atvirkščiai – patalpos būna nešildomos.
2. Saugumas: Įėjimas į salę per mažutes siauras duris. Salė pristatyta kėdžių, kėdučių ir suoliuku. Visi praėjimai galiausiai būna užstatyti kėdėmis ir jei, neduok dieve, įvyktų nelaimė, evakuacija kilus panikai būtų neįmanoma.
Spektaklis:
Kažkuris tėvelis labai taikliai pavadino spektaklį „saviveikla“. Profesionalumo nulis. Kostiumai baisūs. Estetikos, moralo ar ugdymo – nei su žiburiu nerasi. Nežinau, ko gali išmokti vaikas stebėdamas, kaip Karlsonas daužo Freken Bok su plaktuku...
Atsakyti
mes irgi buvome šiame spektaklį, buvom praitą vasarą, žmonių tiek daug nebuvo ir karšta irgi nebuvo.. salytė maža ir jauki man visai patiko, iėjimas siaurokas, spektaklis man tai tragedija, nesiūlyčiau niekam, dėl kostiumų irgi sutinku..
gal kas pasiūlytu kur kaune rytoj su vaikučiais galima nueiti? ieškau kokio spektaklio bet nieko nerandu..
Atsakyti