 
                
                    
                        
                                    
                
                Laurute..., kaip viskas skaniai, nes seiles istyso   
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Laurute... @ 2010 02 02, 12:37)
Laurute, gal galetum papasakoti kaip ta apelsina padarei? matosi foto kampe..
Ir jei gali pakomentuok priespaskutine foto kas ten ir is ko
 
                
                                    
                QUOTE(Supo @ 2010 02 03, 00:33)
Laurute, gal galetum papasakoti kaip ta apelsina padarei? matosi foto kampe..
Ir jei gali pakomentuok priespaskutine foto kas ten ir is ko
Ir jei gali pakomentuok priespaskutine foto kas ten ir is ko

atsiprasau, kad uz autore galbut atsakau..na dariau sita apelsina ir as, kiek maciau tai ten zele apelsine tik stambiau supjaustyta...
siaip labai graziai atrodo, tik reikia atsargiai apelsina iskobti
 nes sieneles bent maniskes tai buvo jautrios...
 nes sieneles bent maniskes tai buvo jautrios...galvoju, kad butu dar galima pati zele krasta pamirkyti cukruje
ideja buvau pasiemusi is http://www_neringa-b...iezineliai.html
                Aciu mergaites uz konsultacija blenderio klausimu  vadinasi truksta man dar praktikos, teks namie dazniau pasiteniruoti sy juo
 vadinasi truksta man dar praktikos, teks namie dazniau pasiteniruoti sy juo   
                
                                    
                
                
                
             vadinasi truksta man dar praktikos, teks namie dazniau pasiteniruoti sy juo
 vadinasi truksta man dar praktikos, teks namie dazniau pasiteniruoti sy juo   
                
                                    
                
                Laurute as tave samdau kad man toki stala kokia proga padarytai, nes man kantrybes pritruktu o ir savaite pries reiktu pradet daryt
Jei ne paslaptis tai kiek laiko uztrukai prie tokio sedevro (as apie stala) ir kai krize tai speju ir nepigiai ar cia as tokia ubage 
 
Ir as labai noreciau kad aprasytai ka ir kaip darei bet ne tik kas foto matosi stambiu planu bet ir ta kas kampukuose foto matyt, kaip kad kazkas pastebejo apelsinus as tai ir dar maciau visokiu sedevru.
ACIU 
 
P.S as tai manau kad kai kurias reikia i foruma neileist nes kai pasiziuriu tai tikra nevala pasijauciu 
                
                                    
                
                
                
            Jei ne paslaptis tai kiek laiko uztrukai prie tokio sedevro (as apie stala) ir kai krize tai speju ir nepigiai ar cia as tokia ubage
 
 Ir as labai noreciau kad aprasytai ka ir kaip darei bet ne tik kas foto matosi stambiu planu bet ir ta kas kampukuose foto matyt, kaip kad kazkas pastebejo apelsinus as tai ir dar maciau visokiu sedevru.
ACIU
 
 P.S as tai manau kad kai kurias reikia i foruma neileist nes kai pasiziuriu tai tikra nevala pasijauciu
 
                
                                    
                QUOTE(Bitulka @ 2010 02 02, 13:57)
man irgi grudeliu nelieka, gerai patrink, pasukiok blenderi po visa indo plota ir tikrai susitrins, aisku skystesnes konsistencijos trinasi lengviau, bet ir tokie uztepai susitrina
 
 Laurute, super pasidarbavai
 Labai viskas graziai atrodo bei skaniai patiekta, o kad buvo labai skanu net neabejoju
 Labai viskas graziai atrodo bei skaniai patiekta, o kad buvo labai skanu net neabejoju  
                
                    
                        
                                    
                
                RDA, tai aš tokia pati, bet va mokausi iš merginų ir per gimtadienį buvau pagirta, bet fotkinti nesiryžau nes vistik ne tokio dar lygio  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             
                
                    
                        
                                    
                
                viskas cia labai skanu pas Jus   
 
idesiu dar viena ideja kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu
 kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu   
 
keptos duonos gabalelis, ant jos dedu svoguno laisko gabaliuka ir paprikos isilgai papjaustytos gabaliuka.. viska apsuku su mesyte (perku vistienos ar tai kalakutienos vakuume plonai supjaustyta).. ir persmeigiu su smeigtuku, kad neisirtu.. 
 
                
                                    
                
                
                
             
 idesiu dar viena ideja
 kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu
 kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu   
 keptos duonos gabalelis, ant jos dedu svoguno laisko gabaliuka ir paprikos isilgai papjaustytos gabaliuka.. viska apsuku su mesyte (perku vistienos ar tai kalakutienos vakuume plonai supjaustyta).. ir persmeigiu su smeigtuku, kad neisirtu..
 
 
                sveikos mamytes ir as noriu pasidalinti recepteliu radau internete,gali buti ir kaip uzkandis ir kaip papuosimas,gaunas panasiai kaip cipsai,bet vaizdas geras  
 
bulviu rozes
Bulvę nuplauname ir atpjauname nuo jos plonyčius griežinėlius, maždaug milimetro storio, ir pageidautina, kad vienodo storio visame plote, ta prasme, kad nebūtų taip, kad vidurys labai plonas, o kraštai stori. Taip pat atpjauname nedidelį "pagaliuką".
Sukdami į priešingą pusę, nei pirmasis, užvyniojame antrą ir trečią lapelius. Sukti reikia taip, kad kiekvienas sekantis lapelis uždengtų prieš tai buvusį ( vidurys pasilieka giliausiai ), antraip pabaigta rožė bus panašesnė ne į gėlę, bet į kopūstą.
Persmeigiame mediniu dantų krapštuku pagrindą taip, kad neišsiskleistų. Pirmas etapas baigtas. Tuomet priglaudžiame dar tris-keturis didesnius lapelius, ir atverčiame juos atgal Ir tuomet jas išverdame aliejuje, kol apskrus. Leisti į aliejų geriau "aukštyn kojom", antraip lapeliai kartais mėgsta atsilenkti.
ikleciau foto bet nerandu kur prikabinti 
                
                                    
                
                
                
             
 bulviu rozes
Bulvę nuplauname ir atpjauname nuo jos plonyčius griežinėlius, maždaug milimetro storio, ir pageidautina, kad vienodo storio visame plote, ta prasme, kad nebūtų taip, kad vidurys labai plonas, o kraštai stori. Taip pat atpjauname nedidelį "pagaliuką".
Sukdami į priešingą pusę, nei pirmasis, užvyniojame antrą ir trečią lapelius. Sukti reikia taip, kad kiekvienas sekantis lapelis uždengtų prieš tai buvusį ( vidurys pasilieka giliausiai ), antraip pabaigta rožė bus panašesnė ne į gėlę, bet į kopūstą.
Persmeigiame mediniu dantų krapštuku pagrindą taip, kad neišsiskleistų. Pirmas etapas baigtas. Tuomet priglaudžiame dar tris-keturis didesnius lapelius, ir atverčiame juos atgal Ir tuomet jas išverdame aliejuje, kol apskrus. Leisti į aliejų geriau "aukštyn kojom", antraip lapeliai kartais mėgsta atsilenkti.
ikleciau foto bet nerandu kur prikabinti
 
                
                                    
                QUOTE(vaidulek @ 2010 02 03, 21:00)
sveikos mamytes ir as noriu pasidalinti recepteliu radau internete,gali buti ir kaip uzkandis ir kaip papuosimas,gaunas panasiai kaip cipsai,bet vaizdas geras  
 
bulviu rozes
Bulvę nuplauname ir atpjauname nuo jos plonyčius griežinėlius, maždaug milimetro storio, ir pageidautina, kad vienodo storio visame plote, ta prasme, kad nebūtų taip, kad vidurys labai plonas, o kraštai stori. Taip pat atpjauname nedidelį "pagaliuką".
Sukdami į priešingą pusę, nei pirmasis, užvyniojame antrą ir trečią lapelius. Sukti reikia taip, kad kiekvienas sekantis lapelis uždengtų prieš tai buvusį ( vidurys pasilieka giliausiai ), antraip pabaigta rožė bus panašesnė ne į gėlę, bet į kopūstą.
Persmeigiame mediniu dantų krapštuku pagrindą taip, kad neišsiskleistų. Pirmas etapas baigtas. Tuomet priglaudžiame dar tris-keturis didesnius lapelius, ir atverčiame juos atgal Ir tuomet jas išverdame aliejuje, kol apskrus. Leisti į aliejų geriau "aukštyn kojom", antraip lapeliai kartais mėgsta atsilenkti.
ikleciau foto bet nerandu kur prikabinti
 
 bulviu rozes
Bulvę nuplauname ir atpjauname nuo jos plonyčius griežinėlius, maždaug milimetro storio, ir pageidautina, kad vienodo storio visame plote, ta prasme, kad nebūtų taip, kad vidurys labai plonas, o kraštai stori. Taip pat atpjauname nedidelį "pagaliuką".
Sukdami į priešingą pusę, nei pirmasis, užvyniojame antrą ir trečią lapelius. Sukti reikia taip, kad kiekvienas sekantis lapelis uždengtų prieš tai buvusį ( vidurys pasilieka giliausiai ), antraip pabaigta rožė bus panašesnė ne į gėlę, bet į kopūstą.
Persmeigiame mediniu dantų krapštuku pagrindą taip, kad neišsiskleistų. Pirmas etapas baigtas. Tuomet priglaudžiame dar tris-keturis didesnius lapelius, ir atverčiame juos atgal Ir tuomet jas išverdame aliejuje, kol apskrus. Leisti į aliejų geriau "aukštyn kojom", antraip lapeliai kartais mėgsta atsilenkti.
ikleciau foto bet nerandu kur prikabinti

Štai čia yra nuoroda
 
 http://giedrius-v.li....com/22109.html
Kažkurioj temoj jos jau buvo
QUOTE(Elena @ 2010 02 02, 09:43)
Žali pievagrybiai ir žalias brokolis supjaustomi kubeliais.Supjaustome svogūnų laiškus.Viskas.Sumaišome su majonezu ir skanaujame...
Kadangi labai sudomino šitos salotos, tai nutariau išbandyt
 tik aš brokolį apviriau, pievagrybius pjausčiau žalius, svogūnų laiškus, gabalėlį geltonos paprikos, turėjau 3 krabų lazdeles, tai viską sudėjau
 tik aš brokolį apviriau, pievagrybius pjausčiau žalius, svogūnų laiškus, gabalėlį geltonos paprikos, turėjau 3 krabų lazdeles, tai viską sudėjau  o padažiuką dariau iš 1 v.š.natūralaus jogurto, 1v.š.Vilniaus majonezo "Ypatingas"(toks su žolelėm), 0,5a.š. grūdėtų garstyčių, pagal skonį-cukraus, druskos ir lašelį baltojo vyno acto
 o padažiuką dariau iš 1 v.š.natūralaus jogurto, 1v.š.Vilniaus majonezo "Ypatingas"(toks su žolelėm), 0,5a.š. grūdėtų garstyčių, pagal skonį-cukraus, druskos ir lašelį baltojo vyno acto  liežuvį galima praryti, kaip skanu
 liežuvį galima praryti, kaip skanu  
 Elena, ačiū už idėją
 
 
QUOTE(Tommika @ 2010 02 03, 20:27)
idesiu dar viena ideja  kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu
 kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu   
 
 kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu
 kuri atrodo ne tik graziai ant  stalo, bet ir skanu   
 Labai graži užkandėlė
 ir tikiu, labai skani turėtų būti
 ir tikiu, labai skani turėtų būti  
  
    









