QUOTE(Elena @ 2010 02 08, 22:01)
Kad ne...nebandžiau taip
Tiesiog sutepiau ir palikau nakčiai...gal reiktų pabandyti
Aš irgi darau su paprasta duoną kartais...su balta forminė..bet man pasirodė taip gražu su duoniukais
Ir skanu ...
Elena,

-dar labai skanu,bet ...čia geriau,ruoštii,kai yra vasaros gerybių.
Paimti salotos lapą,aišku nelabai didelį jį galima aptepti tepamu sūreliu{bet jo neturint galima panaudoti varškę ibėrus mėgstamų prieskonių,arba įpjaustyti šviežių}aptepti salotos lapą sūreliu arba ta varške.
Tuomet šiaudeliais supjaustyti agurką,išdėlioti ant varškės,susuktiį ritinėlį.
Ritinėlį salotos apgaubti lašišos griežinėliu ir tuomet lašišą apgaubti duonelės skrebučiu.
Galima tai ruošti ir su raugintu agurku.
Galima su alyvuogėmis,marinuotomis morkomis
Ir vietoj lašisos galima dėti kumpio griežinėlį arba griežinėlį skilandžio močiutės.
Skanaus