QUOTE(Rastika @ 2010 03 04, 08:16)
Nerytė Lietuvišką sūrį pirkau 50 proc. riebumo, o įdarui naudojau
lydytą sūrelį tose indeliuose taip pat ūžrašyta 'Lietuviškas produktas" , o dėl to suplyšinėjimo pati kalta, nes pergreitai pirma kąrtą irtraukiau, tada antrą kartą kišau ir viem sone kai kočiojau, ten toks guzuliukas gavosi kai pervirtas zodziu pati prisidirbau nesamoniu....
del surio aisku

bet del surelio neaisku.. indeliuose jie yra skystesni, nei poleliuose, gal del to blogai pjaustesi, idaro mase buvo skystesne, bet cia tik mano pastebejimai kokius matau skirtumus tarp mano ir tavo vyniotiniu
QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 04, 09:45)
Astulyte28, aciu ir tau uz pagyras

wasabi yra japoniski krienai (labai astrus, zalios spalvos), buna pirkti tubelese "IKI", "Maximos" parduotuvese.
buna ir skardinese milteliai kur paciai reikia susimasyti
arba didesnese maximose kur prekiauja sushiais buna wasabi nedideliu indeliu uz juokinga kaina ir marinuoto imbiero (imbiero nesiulau, nes neskanus, bet krienai liux, gal siek tiek svelnesni nei tubelese)
QUOTE(Boguze @ 2010 03 04, 11:44)
neryte, tavo receptukai nerealus!

tikrai saunuole! negaliu atsistebet elegancija, pateikimu ir paprastumu! viskas taip aiskiai ir graziai pateikta

aciu... as visad uz paprastuma ir lengvuma