QUOTE(bjaurybe @ 2010 03 28, 19:57)
QUOTE(Ulė @ 2010 03 29, 12:19)
Aciu
 
                
                                    
                 
     
     
                
                                    
                | i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt | 
 o tieku ju noriu jau visa svt
 o tieku ju noriu jau visa svt  kazkada esu ragavusi kavineje dziovintu slyvu uzkandele,bet niekaip neisivaizduoju kaip daroma,ispudis toks,kad i dziovintas slyvas prikimsta surio su cesnaku ir gal pakepinta ar fritiurineje,gal kas galetu man paporinti
 kazkada esu ragavusi kavineje dziovintu slyvu uzkandele,bet niekaip neisivaizduoju kaip daroma,ispudis toks,kad i dziovintas slyvas prikimsta surio su cesnaku ir gal pakepinta ar fritiurineje,gal kas galetu man paporinti  please
 please 
 
                
                                    
                
 
   
   tj dar geriau,kad nereikia kepti
 tj dar geriau,kad nereikia kepti
                
                    
                        
                                    
                 Greitas ir skanus uzkandis
  Greitas ir skanus uzkandis   Tik suri patarciau tarkuoti ne per burokine tarka, o per ta smulkesne, patogiau idaryti slyvas.
 Tik suri patarciau tarkuoti ne per burokine tarka, o per ta smulkesne, patogiau idaryti slyvas.
                
                                    
                 Greitas ir skanus uzkandis
  Greitas ir skanus uzkandis   Tik suri patarciau tarkuoti ne per burokine tarka, o per ta smulkesne, patogiau idaryti slyvas.
 Tik suri patarciau tarkuoti ne per burokine tarka, o per ta smulkesne, patogiau idaryti slyvas. ir gražiau žiūrisi, nei kad stambiai
 ir gražiau žiūrisi, nei kad stambiai
                
                                    
                
 ,
 ,
                
                                    
                

