QUOTE(ugne23 @ 2010 05 06, 15:03)
dar keltas uzkandziu receptu paimtu is siu temu

o kas čia tie rutuliukai viduryje?
galvoju, gal galiu ir čia įdėt savo greito šalto ir skanaus užkandžio foto.

O viskas čia labai paprasta, reikia duonos, sūrio ir arbūzo.
Duoną pasiskrudinau skrudintuvėj, kas neturi, tiks ir kelias min įdėt į orkaitę, tik ne ant karšto, kad labai nesudžiūtų. Tada paėmiau sausainių formelę ir iš arbūzo bei sūrio išpsaudžiau širdeles. Sūrį naudojau fermentinį, bet va kaip tik vakar pamandžiau ant duonos tept philadelphia sūrelį, nu irgi patiko, tik tiek, kad reikia jo daugiau užtept, kad jaustųsi, bet vienas minusas, kadangi arbūzas šlapias, ir ant sūrelio kažkaip greičiau tos sultys atrodo nubėga iš kažkur, jei arbūzas laaabai sultingas.
na ir viskas, dėti duoną, sūrį ir arbūzo gabaliuką. valgėm tiesiog rankom, kai maži gabaliukai niekas nenukrenta. nereikia jokio padažo ar dar ko, nes arbūzas sultingas, na, mums patiko