Bet as kepimo funkcijoj irgi nusistatau pvz kepimo laika ar 1val 10 min ar 1 val 20 min.
Dariau be tryniu, bet kita karta butinai su jais bandysiu, nes sitie man patizo.
Cia tas pirmasis

Dzinos turbut.
3 stiklinės miltų
3 šaukštai aliejaus
1 stiklinė VERDANČIO vandens
Į miltus supilti aliejų, pamaišyti ir viską užpilti vERDANČIU vandeniu, tada pamaišyti šaukštu, o kai kiek pravės, minkyti, kol gausis elastinga tešla. Proporcijos idealios, nesusigundykite įdėti daugiau miltų!!!
Kočioti kuo ploniau, ir dėti mėgstamą įdarą.
Kuo šis receptas geras:
1. Tešla nelimpa prie rankų minkoma.
2. Tešla labai lengvai kočiojasi, "negrįžta" kočiojama.
3. Koldūnai niekada neišsileidžia
Mesos 400 gr
(viską sudėti ir START). Tik 15 min.