Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 28, 10:04)
klevų sirupo tikrai yra IKI, tik pabrangęs jis - buteliukas apie 20 lt. man brangu gaunasi, nes jeigu jau jo yra namuose, tai ir ant blynų, ir ant ledų dedu, ir paslapčiom sriubteliu vieno  blush2.gif  labai jau skanu  blush2.gif

mums negresia biggrin.gif ledų nevalgom, blynai man net neegzistuoja (valgau tik bulvinius su grietine...maniškiai blynus valgo tik su grietine arba sava uogiene, taip kad gal ir verta man nusipirkt...
o jis ten geras kaži? g.gif nebus vėl kokių š *** prikišta g.gif baisiai bijau naujus produktus išbandyt, nes esu jau taip prisibandžius, kad vos ligoninėm nesibaigė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 28, 11:37)
Lydytą sveistą galima gaminti ir iš parduotuvinio.


O koki butent perkat? Tiktu smetoniskas sviestas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 28, 11:44)
O koki butent perkat? Tiktu smetoniskas sviestas? blush2.gif


rinkitės kuo didesnio riebumo sviestą. Tinka ir smetoniškas.. mirksiukas.gif


Mergaitės, sukūriau naują temą, tad pabaikim šią ir kraustykimės diskutuoti į naują... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 28 sausio 2010 - 11:21
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 28, 11:37)
Lydytą sveistą galima gaminti ir iš parduotuvinio, nes visos priemaišos yra pašalinamos. Aš kartą turguje nuo moteriškės sviesto nemažą gabalą nusipirkau, maniau išsilydysiu. Vos tik pradėjau šildyt, tai toks specifinis kvapas pradėjo sklisti, kad net bloga pasidarė.. Viską išmečiau lauk.. Nuo to laiko lydau tik parduotuvinį...  rolleyes.gif

naminio sviesto kaip ir grietines negaliu pernest, smirda is tolo verysad.gif O pienas tinka. Nors gi is to pacio pieno ir ta sviesta musa ir grietine separuoja
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 28, 11:57)
naminio sviesto kaip ir grietines negaliu pernest, smirda is tolo  verysad.gif  O pienas tinka. Nors gi is to pacio pieno ir ta sviesta musa ir grietine separuoja


aha, man tas pats.. Jeigu grietinė šviežutėlė, tai dar nieko, bet jeigu pastovi šaldytuve dieną , kitą, tai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 28, 10:38)
o jis ten geras kaži? g.gif nebus vėl kokių  š *** prikišta g.gif


tikrai įdomu - sudėtį parašykit, kas turit drinks_cheers.gif

QUOTE(wilike @ 2010 01 28, 10:57)
naminio sviesto kaip ir grietines negaliu pernest, smirda is tolo  verysad.gif


visi be išimties? blink.gif Na ne visi, tik kai kurių karvių gali turėti specifinį kvapą, priklausomai, kaip jos pačios prižiūrimos, kiek švarą užlaiko šeimininkai smile.gif
Atsakyti
SP ir maximoj yra pirkti eko klevų sirupo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2010 01 27, 22:55)
zinokit, tikrai net susinervinau gatavai visam vakarui..

biggrin.gif thumbup.gif - niekada nevelu kazka pakeisti...

As tai vel del tu kruopu doh.gif - kur jus perkat uz 12-15 lt kruopas? Niekada nesu maciusi tokiu.Visas kruopas eko perku , kurios kainuoja apie 3 lt.
Grikius ustukiai biggrin.gif turi- namie paziurejau- kaina ciut virs 3 lt 800 gr.Tai cia brangiau nei tuose celofanuose kur buna supakuota po kazkiek ten gramu?? Ryziai eko- 6 lt -800 gr. Kiek cia daugiau nei ne eko??
Ir baigiu jau, nes kartais atrodo, kad sunku paieskoti, pasidometi- svarbu rekti- brangu!!! As cia ne piktai biggrin.gif
Atsakyti
O tas putas lydant sviestą nugraibot ar ne? Saturos įkeltam straipsny rašo neliesti, o čia kažkuri mergaitė rašė, kad reik nrinkti g.gif

Ir vis dėlto, tai koks aliejus tinkamiausias kepti? Nekalbu apie labai trumpą,, o ilgesnį, nu pvz kad ir blynus, nu nesveikas maistas, bet retkarčiais kepam, tai kokį rinktis? Kokia būna kepimo temperatūra? Taip supratau, kad daugiausiai pakelia rafinuoti, bet jie nevertingi visai,, iš nerafinuotų tik žemės riešutų aliejus pakelia iki 160 laipsnių, tai kiek galima kept? Tiesa saulėgrąžų aliejus kažkur skaičiau, kad netinkamas kepti visai ir kažkokių rūgščių santykis jame blogas ir dar lyg Rasma esi rašiusi, kad saulėgrąžų negalima nerafinuoto, kodėl? irgi yra kokių nuodingų medžiagų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 28, 12:27)
O tas putas lydant sviestą nugraibot ar ne? Saturos įkeltam straipsny rašo neliesti, o čia kažkuri mergaitė rašė, kad reik nrinkti g.gif

Ir vis dėlto, tai koks aliejus tinkamiausias kepti? Nekalbu apie labai trumpą,, o ilgesnį, nu pvz kad ir blynus, nu nesveikas maistas, bet retkarčiais kepam, tai kokį rinktis? Kokia būna kepimo temperatūra? Taip supratau, kad daugiausiai pakelia rafinuoti, bet jie nevertingi visai,, iš nerafinuotų tik žemės riešutų aliejus pakelia iki 160 laipsnių, tai kiek galima kept? Tiesa saulėgrąžų aliejus kažkur skaičiau, kad netinkamas kepti visai ir kažkokių rūgščių santykis jame blogas ir dar lyg Rasma esi rašiusi, kad saulėgrąžų negalima nerafinuoto, kodėl? irgi yra kokių nuodingų medžiagų g.gif

Ir as gilinausi , gilinausi ir nieko nesupratau biggrin.gif . Turiu Ispanijoj pirkto aliejaus kepimui ir ne kepimui- naminio nedidelio ukio- naudoju jau apie metus , dar nesibaigia, bet kai baigsis tai ka daryt??? biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti