QUOTE(ragana @ 2010 01 21, 16:46)
Nevalgau jokios

Tiesą pasakius man noras mėsai praėjo kai tapau nėščia

bet tiesiog pagalvojau, kad nėštumas ne tas laikas, kai būtų galima kažką radikaliai keisti. Po to buvo vaiko maitinimas (kuris taip... užsitęsė), tai vėl nesinorėjo daryti bandymų. Nors valgydavau mėsą retokai ir tą pačią pirkdavom iš patikimų ūkininkų, t.y. išaugintą be hormonų, antibiotikų.
Aš ir pati manau, kad mūsų šeima ne tik maitinamės, bet ir gyvenam sveikai, bet vat kadangi vis tik nuodėmių turiu (ir nelabai noriu jų atsisakyt

), tai kartais išvalyt organizmą būtų į naudą
Na, visai atsisakyti kol kas butu laabai sunku, man taip atrodo...
O nuodemiu tokiu atseit

tai visi turim. As ir kava geriu, ir vyna raudona savaitgaliais jei koks pasisedejimas ar isvykimas, ir japonu bei kinieciu maisto esu didziausia megeja- tai i ketvirti koki karta-du tikrai i restorana nueiname...
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 21, 16:50)
o kaip yra su zuvim? ta pirktine pc gera? labai megstu menkiu file, ypac troskinta garuose su citrina

tai gal yra kur nusipirkti jau tokios isdarynetos ekologiskos zuvies?
Beda yra ta, kad pries saldant ta zuvi, ji buna mirkoma ivairiuose tirpaluose, kad kvapas dingtu, kad bakterijos nepultu, kad nepajuostu, kad svorio daugiau butu ir t.t. Tilapijos file ypac labai imli tokiems chemikalams, todel jos as ypac vengiu.O siaip nusiperku kartais kokios juros lydekos , bet jau tik su kaulu ir su viskuomi- ne file - o ka daryti?
Apie krevetes truputi pvz
CIA