O tas putas lydant sviestą nugraibot ar ne? Saturos įkeltam straipsny rašo neliesti, o čia kažkuri mergaitė rašė, kad reik nrinkti
Ir vis dėlto, tai koks aliejus tinkamiausias kepti? Nekalbu apie labai trumpą,, o ilgesnį, nu pvz kad ir blynus, nu nesveikas maistas, bet retkarčiais kepam, tai kokį rinktis? Kokia būna kepimo temperatūra? Taip supratau, kad daugiausiai pakelia rafinuoti, bet jie nevertingi visai,, iš nerafinuotų tik žemės riešutų aliejus pakelia iki 160 laipsnių, tai kiek galima kept? Tiesa saulėgrąžų aliejus kažkur skaičiau, kad netinkamas kepti visai ir kažkokių rūgščių santykis jame blogas ir dar lyg Rasma esi rašiusi, kad saulėgrąžų negalima nerafinuoto, kodėl? irgi yra kokių nuodingų medžiagų
Nežiūrim LNK ir Lietuvos Ryto neperkam