Įkraunama...
Įkraunama...

Karamelizuotos bulvės

Kazkada Danijoj valgiau.Nu suuuper prie vistienos.Noriu ismokt jas gamint kad poto per kaledus butu galima padaryt.Kiek zinau, jos daromos is koncervuotu bulvyciu, ju radau iki parduotuvej :)Laukiu jusu komentaru smile.gif
Atsakyti
Na,nebutinai koncervuotos,cia tos koncervuotos tinginiams,kas nenori terliotis ax.gif
As niekada nenaudoju koncervuotu,jos turi kazkoki dirbtini skoni.Skaníausia,tai,kai pati isverdi mazytes bulvytes,siek tiek pasudytame vandeny.Gali issivirt pries diena.Islydyk cukru keptuveje,kaitink kol bus sviesiai rusvas.Ipilk skysto margarino.As nezinau ar Lietuvoj jo yra,bet,manau,gali ir sviesto imest.Tik saugok,kad nebutu per tamsus.Na,jei pati valgei,tai zinai kaip atrodo spalva.Sudek bulvytes ir maisyk panasiai 4-5minutes,arba paragauk,kad butu siltos.Skanaus. thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif Oba, o jūs nemačiusiems parašykit, kaip tai turi atrodyt blink.gif Bulves virt su druska? To cukraus aplink storai turi būt? Kiek to cukraus? Kiek margarino?

Įdomu paliko smile.gif
Atsakyti
Nu brač - sudominot. Tikrai prašom konkretizuoti receptūrą ir spalvinės gamos ypatumus 4u.gif Beje dar: koks šio Hmm.. patiekalo skonis??? g.gif O tos mažos bulvytės verdamos su lupynom ar kaip? Jei ne, tai gal tinka ir supjaustytos fri tipo virtos didelės bulvės? Taip kad labai laukiu papildomos informacijos, bo klausimų kila ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upė: 17 lapkričio 2005 - 12:18
Bandysiu tiksliau.Kazkaip cia man paveikslelio neiseina prisegt doh.gif Mazas bulvytes,su lupyna isverdame pasudytame vandeny,nepervirti.Nulupame,nepjaustome.Keptuveje istirpiname apie 2stiklines cukraus ir maisome,kol buna sviesiai rusvos spalvos,kaip karamele.Tada idedame pora saukstu sviesto arba skysto margarino ir sudedame bulvytes.Graziai maisome.Kaip rasiau 4-5min.Gal atrodys keistai,bet is tikruju skonis nepakartojamas prie vistos arba mesos keptos orkaitej. thumbup.gif
Atsakyti
Ale vot bliamba kaip įdomu pasidarė biggrin.gif Vat paimsiu ir padarysiu, specialiai, gi nieko ypatingo nereikia...
Atsakyti
Ačiū ačiū už pamokinimus, reiks ir man išbandyti ... visai įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2005 11 17, 13:33)
Bandysiu tiksliau.Kazkaip cia man paveikslelio neiseina prisegt doh.gif Mazas bulvytes,su lupyna isverdame pasudytame vandeny,nepervirti.Nulupame,nepjaustome.Keptuveje istirpiname apie 2stiklines cukraus ir maisome,kol buna sviesiai rusvos spalvos,kaip karamele.Tada idedame pora saukstu sviesto arba skysto margarino ir sudedame bulvytes.Graziai maisome.Kaip rasiau 4-5min.Gal atrodys keistai,bet is tikruju skonis nepakartojamas prie vistos arba mesos keptos orkaitej. thumbup.gif

Na aciu uz recepta.Ryt kepsiu cypa orkaitej ir pabandysiu pirma padaryt su koncervuotom bulbem ir nufotkinus idesiu nuorauka smile.gif Na skonis situs bulviu tikrai niam niam thumbup.gif As prisimenu beveik vistos nevalgiau, o viena tas bulves ziaumojau biggrin.gif
Atsakyti
tik va idomu, kur cia pas mus ant marijos zemes tu mazu bulvyciu su lupyna nusipirkt g.gif
o tu konservuotu sakot skonis nekoks g.gif
Atsakyti
Na,gal turguj kokiam mazesniu galima nusipirkti.Bet efektas yra ir tame ,kad kuo mazesnes,tuo skanesnes,nes jos daugiau prisitraukia to karameles skonio.Gali ir bandyti su vakuotom bulvytem. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip įdomu rolleyes.gif Labai lauksim nuotraukyčių ax.gif Tai čia kaip koks glajus išeina, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farfalla: 18 lapkričio 2005 - 23:54
as irgi siandien zadu daryt sitas bulvytes prie keptos orkaitej vistos. beje mazu bulvyciu isfasuotu radau "iki" parduotuvej smile.gif
Atsakyti