Kazkada Danijoj valgiau.Nu suuuper prie vistienos.Noriu ismokt jas gamint kad poto per kaledus butu galima padaryt.Kiek zinau, jos daromos is koncervuotu bulvyciu, ju radau iki parduotuvej :)Laukiu jusu komentaru
Na,nebutinai koncervuotos,cia tos koncervuotos tinginiams,kas nenori terliotis
As niekada nenaudoju koncervuotu,jos turi kazkoki dirbtini skoni.Skaníausia,tai,kai pati isverdi mazytes bulvytes,siek tiek pasudytame vandeny.Gali issivirt pries diena.Islydyk cukru keptuveje,kaitink kol bus sviesiai rusvas.Ipilk skysto margarino.As nezinau ar Lietuvoj jo yra,bet,manau,gali ir sviesto imest.Tik saugok,kad nebutu per tamsus.Na,jei pati valgei,tai zinai kaip atrodo spalva.Sudek bulvytes ir maisyk panasiai 4-5minutes,arba paragauk,kad butu siltos.Skanaus.
As niekada nenaudoju koncervuotu,jos turi kazkoki dirbtini skoni.Skaníausia,tai,kai pati isverdi mazytes bulvytes,siek tiek pasudytame vandeny.Gali issivirt pries diena.Islydyk cukru keptuveje,kaitink kol bus sviesiai rusvas.Ipilk skysto margarino.As nezinau ar Lietuvoj jo yra,bet,manau,gali ir sviesto imest.Tik saugok,kad nebutu per tamsus.Na,jei pati valgei,tai zinai kaip atrodo spalva.Sudek bulvytes ir maisyk panasiai 4-5minutes,arba paragauk,kad butu siltos.Skanaus.
Oba, o jūs nemačiusiems parašykit, kaip tai turi atrodyt Bulves virt su druska? To cukraus aplink storai turi būt? Kiek to cukraus? Kiek margarino?
Įdomu paliko
Įdomu paliko
Nu brač - sudominot. Tikrai prašom konkretizuoti receptūrą ir spalvinės gamos ypatumus Beje dar: koks šio Hmm.. patiekalo skonis??? O tos mažos bulvytės verdamos su lupynom ar kaip? Jei ne, tai gal tinka ir supjaustytos fri tipo virtos didelės bulvės? Taip kad labai laukiu papildomos informacijos, bo klausimų kila
Bandysiu tiksliau.Kazkaip cia man paveikslelio neiseina prisegt Mazas bulvytes,su lupyna isverdame pasudytame vandeny,nepervirti.Nulupame,nepjaustome.Keptuveje istirpiname apie 2stiklines cukraus ir maisome,kol buna sviesiai rusvos spalvos,kaip karamele.Tada idedame pora saukstu sviesto arba skysto margarino ir sudedame bulvytes.Graziai maisome.Kaip rasiau 4-5min.Gal atrodys keistai,bet is tikruju skonis nepakartojamas prie vistos arba mesos keptos orkaitej.
Ale vot bliamba kaip įdomu pasidarė Vat paimsiu ir padarysiu, specialiai, gi nieko ypatingo nereikia...
Ačiū ačiū už pamokinimus, reiks ir man išbandyti ... visai įdomu pasidarė
QUOTE(Sola @ 2005 11 17, 13:33)
Bandysiu tiksliau.Kazkaip cia man paveikslelio neiseina prisegt Mazas bulvytes,su lupyna isverdame pasudytame vandeny,nepervirti.Nulupame,nepjaustome.Keptuveje istirpiname apie 2stiklines cukraus ir maisome,kol buna sviesiai rusvos spalvos,kaip karamele.Tada idedame pora saukstu sviesto arba skysto margarino ir sudedame bulvytes.Graziai maisome.Kaip rasiau 4-5min.Gal atrodys keistai,bet is tikruju skonis nepakartojamas prie vistos arba mesos keptos orkaitej.
Na aciu uz recepta.Ryt kepsiu cypa orkaitej ir pabandysiu pirma padaryt su koncervuotom bulbem ir nufotkinus idesiu nuorauka Na skonis situs bulviu tikrai niam niam As prisimenu beveik vistos nevalgiau, o viena tas bulves ziaumojau
tik va idomu, kur cia pas mus ant marijos zemes tu mazu bulvyciu su lupyna nusipirkt
o tu konservuotu sakot skonis nekoks
o tu konservuotu sakot skonis nekoks
Kaip įdomu Labai lauksim nuotraukyčių Tai čia kaip koks glajus išeina, ar ne?
as irgi siandien zadu daryt sitas bulvytes prie keptos orkaitej vistos. beje mazu bulvyciu isfasuotu radau "iki" parduotuvej