Oi, galiu papasakoti daug
Dirbau skambuciu cente dvejus metus. Pirmiausia pardaviminiame projekte (kai skambini ir siulai paslaugas) o veliau klientu aptarnavime, kai skambindavo man.
Pastarasis variantas man buvo daug priimtinesnis, nes zmones skambindavo ivariais klausimais. Ir kalbeti telefonu be abejo lengviau nei bendrauti su gyvu klientu. Kad ir pikti zmones, keikiasi paskutiniais zodziais, bet asmeniskai as megdavau ijungti ramu monotoniska balsa ir zmogus galiausiai netekes kantrybes pasiduodavo

Minusu daug (bent jau toje imoneje kur as dirbau)
- kalbeti non stop 8val tikrai reikia istvermes (i savo mobilu net neziuredavau, o namie prarasdavau kalbos dovana

- Darbas paprastai buna pamaininis ir jau nuo zmogaus priklauso ar jam tinka slenkantis grafikas
- zmones dazniausiai skambina iskilus kazkokiai problemai, todel saukia, rekia, keikiasi - o jums reikes pasakyti uz tai aciu ir maloniai atsisveikinti pokalbio gale
-valdzia knisasi pri sakinio formuluotes, balso tono ir pan dalyku - tai nervina... dabar pokabiai beveik visur irasomi , o perklause darbdaviai pastoviai kabinejasi
- del algos zada kalnus - ismoka asaras
-darbas tiesiai sviesiai sakant yra BUKAS - nulis tobulejimo
-darbo laiko apskaita paprastai buna kompiuterizuota, ir kai jus ne "on line" darbdaviai praso pasiaiskinimu. Mes turedavom kas 2val po 10min. Jei paleisdavo pilva tavo reikalas kada sulakstysi i WC - niekam neidomu...
ir kad nebutu taip viskas esimistiskai galiu surasyti pliusus:
-slenkantis grafikas patogus studentams ir tam atvejui jei ieskote darbo - galima susiderinti vaikscioti i pokalbius neatsiprasinejant is darbo.
-kadangi darbo laikas suskaiciuotas minuciu tikslumu - nera jokiu virsvalandziu. o uzdarius duris viskas lieka darbe. Jokiu dokumentu i namus ar panasios knisliavos kaip kad buna dirbant administracinis darba.
- man asmeniskai patikdavo dirbti savaitgaliais ir vakarais - valdzios nera, skambuciu nedaug - rankos laisvos - gali megzti, siuvineti ir pan
- ir paskutinis bene svarbiausias argumentas, darba tureti gerai - koks jis bebutu...
Esu pati bedarbe ir zinau kaip siaip laikais yra su darbo paieskom