Įkraunama...
Įkraunama...

prašome pagalbos vaiko kochlearines implantacijos

MALONIAI KREIPIAMĖS Į VISUS GEROS VALIOS ŽMONES- NELIKITE ABEJINGI...

Jei angelas palietė vaikutį sparnu ir jis išliko gyvas, tegali dėkoti Dievui. Ir džiaugtis, kad dar gali jį palaikyti už rankos. Neturim teisės verkti ir gulėti užsidengę galvas. Turim padėti jam atsikelti ir pažinti šį pasaulį. Kiekviena diena gali būti kitokia.
Mūsų šeimos vardu nuoširdžiai prašome Jūsų visų paremti mūsų 1,5 metų amžiaus mažylį- Neilą. Nelikite abejingi mūsų skausmui. Mūsų vaikui yra nustatytas lengvos formos vaikų cerebrinis paralyžius, tačiau didžiausia bėda- visiškas kurtumas. Vienai ausytei yra pritaikytas išorinis klausos aparatas. Dėl esamo kurtumo progreso klausos aparatu nėra. Vienintelis klausos atstatymo metodas yra kochlearinės implantacijos operacija. Kochlearinio implanto kainai padengti mums reikalinga Jūsų parama. Neilui reikalingo kochlearinio implanto su nešiojamuoju kalbos procesoriumi kaina yra 78 890 lt. Valstybinė ligonių kasa kompensuoja 54 100 lt, todėl mums reikės sumokėti skirtumą 24 790 lt. Operaciją planuojama daryti kovo- balandžio mėnesį.
Mūsų finansinė padėtis neleidžia mums sukaupti trūkstamos sumos, todėl prašome Jūsų visų pagalbos. Būtume dėkingi už bet kokio dydžio finansinę paramą. Kiekvienas Jūsų paaukotas litas priartintų mūsų sūnelį Neilą prie garsų pasaulio ir pilnavertiško pasaulio pažinimo.
Iš anksto Dėkojame už Jūsų gerumą ir supratimą! Ačiū iš visos širdies!

Siunčiant pinigėlius į šią tikslinę Neilo Bružinsko saskaitą jie bus panaudoti tik mūsų sūnelio operacijai:
Gavėjas: Neilas Bružinskas
AB banko „Swedbank“ saskaitos Nr.: LT 227300010120309633
Banko kodas: 73000
SWIFT/BIC kodas HABALT22
Mokėjimo paskirtis: dėl paramos kochlearinės implantacijos operacijai Neilui Bružinskui.
Namų adresas: Taikos 3-37, Mažeikiai. Tel.: +370 615 89126.

Su pagarba- Živilė, Mindaugas ir Neilas Bružinskai
Atsakyti

 i 
Neilo mama pateikė išsamią informaciją apie berniuko bėdą, visus med.dokumentus. Pagalbos prašymas tikras


Visi kartu galime padėti šiam berniukui, išgirsti pasaulį 4u.gif
Atsakyti
pervedžiau Kornelijui, pervesiu ir Neilui, sėkmės renkant pinigėlius 4u.gif

mamos mūsų daug, galime padaryti dar vieną stebuklą, po truputį sumestumėm, kad gyvenimas mažiukui geresnis būtų smile.gif
Atsakyti
Kaip sekasi rinkti pinigėlius? Pagal straipsnyje pateikta informaciją atrodo, kad dar trūksta

straipsnis
Atsakyti
mūsų visų džiaugsmui visi reikalingi pinigėliai Neilo operacijai jau yra surinkti! biggrin.gif Neilo sąskaitoje 29400lt, suma kiek didesnė nei reikėjo, tačiau dabar jų pakaks ir mokesčiams sumokėti, apie kuriuos visai nesniai sužinojome. Nuoširdus ačiū visiems aukokjusiems!
Atsakyti