Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

Nu karves tos anytos karves, bet brangiosios, ko jus i galva imat, nu pasake netiesiogiai kad martele suks i kaire oi kokia ji pasileidele, na lai ir tauskia. O ka vyras tokiu zodziu klauso ir tiki? Juk netiki, tai ko jums nervintis be reikalo. Va jei vyras aklai tiketu kiekvienu savo mamytes zodeliu tada jau uzuojauta, o dabar? Ieskot gyvenime problemu ten kur ju visai nera. Norit i uzsieni- vaziuokit, vaziuokit kartu, vaziuokit atskirai, kaip tik patogiau. Tai jusu gyvenimas. Noa gerai pasake anytos karsejo karksi ir karkses, juk burnu joms neuzkisi. Mylit vyra, juo pasitikit, na ir tikekit laukit griztant.
Atsakyti
nors mano anyta tragiozas, bet si karta su anyta sutikciau. mao pacios buvusi draugyste isiro po ilgo buvimo amerikoje, nors truko jau 7 metai sad.gif , taigi nepatariu is sirdies, nebent labai su pinigelias blogai
Atsakyti
QUOTE(Vudis @ 2005 01 11, 12:30)
nors mano anyta tragiozas, bet si karta su anyta sutikciau. mao pacios buvusi draugyste isiro po ilgo buvimo amerikoje, nors truko jau 7 metai sad.gif , taigi nepatariu is sirdies, nebent labai su pinigelias blogai

O jus draugavot ar jau buvot vede. Biski pagal mane yra skirtumas kai isvaziuoja vedes vyras ir kai ne ohmy.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad nera jokio skirtumo ar zmones savo bendra gyvenima iteisine kaip santuoka ar ne. Jei zmones myli vienas kita, kuria bendra gyvenima, tai nera skirtumo ar ju rysys uzfiksuotas metrikacijos biure ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Vudis @ 2005 01 11, 12:30)

Kaltinti kazkokia kad ir Amerika tikrai nereiketu, nes zmones lygiai taip pat issiskiria ir istisai gyvendami po vienu stogu ir dirbdami viename darbe, kitaip sakoma keura para nesiskirdami.
Pazystu tikrai ne viena seima, kurie po tokiu issiskyrimu, apsirupina buiti, ir tikrai graziai gyvena, nes sugeba labiau vienas kita vertinti. O sakyti, kad va man taip buvo ir kitom taip bus...., o jei nebutu tas vyrukas isvaziaves ar tu tikra, kad vistien nebutumete issiskyre wink_3.gif
Atsakyti
Na, mano manymu, tiesos yra anytos zodziuose, bet ji labai zeidzia vien del to, kad pasakyta butent anytos. O labiausiai zeidzia ta tiesa, kuria mes ir patys gerai zinome.
Atsakyti
Heta, jei tik imanoma neleisk savo vyrui vaziuot i uzsieni. doh.gif
Kad ir kaip tau nepatiktu, bet si karta tavo uosviene teisi. Seima, gal ir neisirs, bet tavo vyras mergina ten tures (pirmiausia pagalvok apie fioziologinius jo poreikius, kiek kartu jus per savaite sugulat?............o kiek laiko jo nebus? jis tau gali sakyt, kad istvers, bet dabar, ir jam taip atrodo).
Teko nuosirdziai kalbet su ten dirbanciais, kokie buvo pasakojimai, kaip jie tvarkosi, ruosiasi, naikina pedsakus, kai atvyksta, kurio nors drauge, ar zmona is Lietuvos unsure.gif
Kitas labai geras draugas vazineja i komandiruotes i rusija, kadangi zmona nedirba, vaikus augina, tai sutare, kad ir ji vaziuos...........................ji pakraupus....visi ten gyvena su RUSAITEM.....gyvena, o ne susitinka unsure.gif unsure.gif

Nei vienas vyras neistvers be sekso ilgiau, kaip 3-4 savaites. (kad ir ka jie besakytu, cia gal ir ne nuo ju priklauso).

Bet aisku: buna isimciu 1 is 1000........Tikesimes Heta, kad tai jis doh.gif
Atsakyti
sad.gif nenoriu tave raminti, bet as taip gyvenu panasei mano vyras dirba uzseni, viena palaima kad mes greitai isvazuosim pas ji. istikro yra sunku, mano pazistamu, draugu daug issiskire. schmoll.gif netesa tai kas sako jog atstumas suartina TAI MIALAS. bus labai sunku. nors mano anyta nesikisa, kisasi mano tevai i santikius. as dabar noriu pas vyra isvazuot, o tievai prestarauja, as ju nesuprantu! galiu palinket tik stipribes. be vyro ,glamoniu, palaikimo labai sunku.
Atsakyti
Akva, tu tiesiog atkartojai mano istorija, viskas taip sutampa doh.gif . Skirtumas tik gal rezultatas, kad net vyras savo mamos nepasiilgsta (mes abu uzsienyje), o toji anyta manes net nepripazista...atsisveikinant stovejo rankas sukryziavus, o tevui kai norejau paspaust ranka tai laike kaip koki sss...Buvo labai skaudu, nenorejau su niekuo pyktis, tik gyvent musu su vyru gyvenima, isejo taip kad bijau pas juos rodytis, dar sirdis nusprogs...Jau atverkaiu savo, vyras guode, sunku pries juos nes labai valdingi yra, tarsi negirdi, kai bandai ka pasakyt...durniais visada nuraso. Nu zodziu nezinau kur su tuo savo jautrumu detis, nes pagaliau norisi gyventi ramiai, bet kai tai prisimenu, o ten daug gincu buvo, labai bloga darosi...Mes tik dziaugiames, kad toli nuo ju esam... tongue.gif
Atsakyti
aš pati buvau išnykusi iš LT beveik 4 mėn, prieš tai girdėjau kaip anyta sakė vyrui (ne be reikalo prie serialų prasėdi kiaurą diena) - tu žinai, kaip būna, kokie ten vyrai (važiavau į Ispaniją)
nu nervas suėmė, nes ir taip sunku buvo vienai išvykti
o šiaip pagundų daug , kai lieki vienas, būna momentų, kad susideda viskas - esi vienas svetimoj šaly, trūksta bendravimo. Viskas priklauso nuo pačio žmogaus, jo vertybių, aš vietoj tavęs nusiraminčiau, nupūsčiau pati į svečius, skambinkitės, nepraraskit ryšio ir sakykikit, kaip vienas kitą mylit, labai padeda
Atsakyti
Sugeba tos anytos tikrom raganom but. Mano anyta - tikra sterva. Nuo pat pirmos dienos vyrui mane kritikuodavo - tai mano per ilgi plaukai, tai kelnes per ilgos, kelnaites "maziukes" nesioju (gi ne juostele per uzpakali!), sortai per trumpi, bulves PER PLONAI skutu ir dar daug visko. O man ta blede sypsodavosi, graziai kalbedavo. Kai vyras jos nauja ismisla papasakodavo, baisiai nervindavausi, bet niekada jai blogo zodzio nepasakiau. Bet jai viskas buvo negerai - per letai ir negraziai siena dazau (nors vyrui viskas tikdavo) ir dar daug visokiu nesamoniu. Galiausiai lioviausi jai siulyti savo pagalba ir nuo jos atsiribojau. O geriausia (man) - vyras su ja susipyko ir pas ja jau nebevaziuojam (kazin kaip ilgai).
Beje, vyras lietuviskai nemoka, o kaip paklause, kai anyta lietuviskai, pasakiau "ragana". Nes tokia ji ir yra.
Atsakyti
as kartais pagalvoju,koks butu mano,mano vyro ir,be abejo,mano anytos gyvenimas,jei butu dar gyvas mano vyro tevas.is vyro pasakojimu,jis buvo labai geras zmogus ir labai mylejo savo sunu(mano vyra).gal viskas butu kitaip nei dabar yra,o gal butu dar blogiau?...
Atsakyti