Įkraunama...
Įkraunama...

Patikimos įdarbinimo agentūros

Gal galite i sia temele imesti nuorodas patikimiausiu agenturu:)
Atsakyti
Sveiki,
esu mama su trimis vaikais,jau beveik pilnameciai.
esu be darbo,vos isgyvenam,ir lietuva uzkniso juodai,dar salciai uzejo,varo i nevilti ir depresija.visi svajojam isvaziuoti uzsidirbti ten kur silta.dauk darbo pasiulymu graikijoje ir kipre,siulo tokios agenturos kaip:aulina,aratravel.siulo gera uzdarbi,nemokama gyvenima ir maitinima.vaziuociau kad ir indu plauti,uzdarbis kelis kartus didesnis negu lietuvoje.gal kas jau vaziavo per sias agenturas,gal dirbo graikijoje.buciau labai dekinga jeigu parasytumete,dar veza ir agentura savanoriu pr.241,visa informacija labai domina,galite parasyti man ir i pasta diemedis@inbox.lt
Gal kas zino kitu budu,kaip isvaziuoti ne per agenturas?
Aciu.
Atsakyti
laba smile.gif

pasidalinkime patirtimi kaip išvykome dirbt į Angliją, su kokia agentūra draugavote ir Jūsų nenuvylė arba atvirksčiai nuvylė ir paliko Jus nežinioje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama41 @ 2010 01 26, 13:01)
Sveiki,
esu mama su trimis vaikais,jau beveik pilnameciai.
esu be darbo,vos isgyvenam,ir lietuva uzkniso juodai,dar salciai uzejo,varo i nevilti ir depresija.visi svajojam isvaziuoti uzsidirbti ten kur silta.dauk darbo pasiulymu graikijoje ir kipre,siulo tokios agenturos kaip:aulina,aratravel.siulo gera uzdarbi,nemokama gyvenima ir maitinima.vaziuociau kad ir indu plauti,uzdarbis kelis kartus didesnis negu lietuvoje.gal kas jau vaziavo per sias agenturas,gal dirbo graikijoje.buciau labai dekinga jeigu parasytumete,dar veza ir agentura savanoriu pr.241,visa informacija labai domina,galite parasyti man ir i pasta diemedis@inbox.lt
Gal kas zino kitu budu,kaip isvaziuoti ne per agenturas?
Aciu.

per agenturas niekada nevaziuociau.paieskok kiek straipsniu kad nuvaziuoja ir dirba vergais.patarciau per pazistamus,arba kitoki kelia susirast kaip isvykt.
Atsakyti
Tik jokiu būdu nesirink Aulinos, Euro Krypčių, Darbman. Pasiskaityk puslapį www.skundai.lt ten rasi visko, tik neišsigąsk ir nekišk pinigų į balą. Tikrai geriau per pažįstamus. Man tai susidarė toks įspūdis kad Lietuvoje gerų agentūrų nėra, visi tik plauna pinigus. Sėkmės tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2010 03 17, 22:12)
Tik jokiu būdu nesirink Aulinos, Euro Krypčių, Darbman. Pasiskaityk puslapį www.skundai.lt  ten rasi visko, tik neišsigąsk ir nekišk pinigų į balą. Tikrai geriau per pažįstamus. Man tai susidarė toks įspūdis kad Lietuvoje gerų agentūrų nėra, visi tik plauna pinigus. Sėkmės tau.  4u.gif

sitam pritariu ir as,jie tik ziuri kad sau uzsidirbt,o kai zmogus nuvaziuoja i vieta susiduria su aferom,o agenturos nusiplauna rankas.sudaro kontraktus su neaiskiom firmom,o tu kalbos nemokedamas net nezinosi kokius kontraktus pasirasinesi,ir kad dirbsi galbut uz veltu.tikrai neverta net bandyti,pati gyvenu ispanijoje,kai keiciau rezidencija,susiduriau su keliais zmonemis lietuviais,tai jie pasakojo,kad butent per ta aulina ar kaip ji ten vadinasi atvaziavo visas pulkas lietuviu skinti apelsinus,kur uz valanda moka po 3 eurus,tai yra visiskas pasityciojimas is zmoniu,atskaiciavus mokescius,uzsimokejus uz buta nebelieka nieko,tai apie parsivezima,ar siuntima laukiantiems namiskiams pinigeliu negali buti ne kalbos.pati zinau kiek gali panorejes uzdirbt per ta valanda,ir net tokiu valandiniu kainu nera.
Atsakyti
As irgi nepatarciau vaziuoti per agenturas,nors kartais ir pazystami paveda blink.gif
Siaip siulyciau kuo daugiau informacijos ieskoti internete,tikrai imanoma rasti atsiliepimus apie idarbinimo agenturas ax.gif
Atsakyti
Per Aulina tai tikrai nevaziuokit unsure.gif Tikrai pazistu zmoniu, kurie negavo zadetu darbu ri salygu..
Jei jau norit vaziuoti per agentura pabandykit i plc.lt pasiskambint ar nueiti..as per ten vaziavau du metus ir tikrai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
tikrai jau manau per pazystamus geriau vaziuot, visokiu juk geru zmoniu atsiranda, padeti tokiu atveju galinciu cool.gif
p.s jei kas domina apie isvykima i uzsieni, klauskit galesiu patart, pati uk gyvenu jau trys metai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aaeesha: 21 kovo 2010 - 15:00
galkas jau isbande kokias agenturas ir gali pasakyti, kad jos patikimos, nes perpazistamus neturiu galimybes vaziuoti.
Atsakyti
Pasaulio Lietuviu centras smile.gif plc.lt

Tikrai patikima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 04 25, 22:31)
Pasaulio Lietuviu centras smile.gif plc.lt

Tikrai patikima smile.gif

Pritariu, buvus klasioke per ten y Skotija isvaziavo, pasibaigus sutarties laikui darbdavys pasiule pasilikti ilgalaikiui padavejos darbui, dirba jau antri metai ten smile.gif
Atsakyti