Sveikutes visos, o gal labas burbuliuk

jei snekesiuos viena,,(iskart persiprasau uz internetine svepla kalba); Pradesiu nuo siokios tokios izangos ir skaiciu kuriu rasyt niekur matyt nedrisciau, ugis 167 svoris 70 skamba gal ir ne baisiai bet visos zinom kad ant "smulkiu kaulu" tai jau nepuosia

Kaip siandien pamenu save nuo vaikystes, liesute tamsute mergyte ilgom kojytem..nestumo metu priaugau 3 kg ir gimdyt isvaziavau sverdama 50 kg, kaip gime sunutis sveriantis 3,300gr netelpa galvoj bet matyt mano pacios svoris pakrito...jau po keleta menesiu vel sveriau 47, o dar po keliu 43.Ar tai buvo grazu? aisku ne, valgiau viska...vat apie ta lazda, turejau kaimyne, gera silta apvalu zmogeliuka, ir vakare draugiskai kramsnojant karbonadziukus beriau pamokymus ir pastabas..nu kaip negali sukust??? eiktu..tu tiesiog apsileidai, kas sunkaus nu kas? (tegul trenkia i mane zaibas...as jos atsiprasiau jau seniai, dabar ji lieknesne tai Dievas yra)perkopusi 20 metu siek tiek priaugau bet labai dziugavau

krutine atsiradooooooo! yeees, 36 dydis kelerius metus...o kas nutiko tada, nezinau,emiau "senti" aisku dabar pat puolu apkaltint darba nes emiau dirbt vireja, ir staiga boooom! vienas kg antras, trecias, trecias pasirodo laukiasi, ketvirtas, dvynukai

ar susivokiau greit..ne...turejau mylinti vyra, ir vakarais valgydami kotletus tokiom temom nekalbejom

Taigi vaikstau as graziai sverdama 65 ir vargo nejauciu...na gal ir jauciu, bet as mylima! mano amzius jau toks ! leteja medziagu apykaita! mes valgom tik vakare!ir dar milijonai priezasciu save pateisint. Viena graziai sauleta diena bevaiksciojant parke sutinku senu laiku drauge

ji puola sveikint....dziugaut apkabint, mazumele pasimetu ir atsitraukiu

neeeee sakau gandrus mes baidom..kol kas .Namo gryzau pikta ir alkana, prisidejus visko kas papuole po ranka sedau i isganingaji interneta ieskot isganingos dietos kuri mano visus keleta metu valgytus karbonadus ir kt. "lengvus" patiekalus veliais vakarais paverstu smagia keliu dienu dieta ir as sekmingai numesciau svorio, aisku radau !!!!

dietos super, valgai obuoly, valgai ta ana..svotis krenta krenta krenta, 5 dienas valgau viska kas surasyta(pries tai issitraukusi 36 d kelnes) ir jau vis as beveik i jas telpu...6 diena du cepelinai...vakare kotletukas...o ko svoris stovi????as tiek iskenciau....Gerai pradedam is naujo, neee obuoliu nebenoriu, nevalgau nuo 18 niekooooo! kas cia sunkaus? 17.55 ziuriu i laikroduka ir dziugauju tuoj va tuojjj jau sulieknesiu, kazkodel 18.01 man bado priepuolis o vyras pasmerkiamas indu plovimui kad pro akis pranese maista!(na cia kiek perdeta, rasau jumoro forma, kitaip nemoku) Kazkelinta diena suvokiu..ne sitas veiksmas ne man, as negaliu nevalgyt vakare ( dar nepaminejau aerobikos kuria lankiau kelis menesius ir vos neuzmusiau treneres uz tempa o gryzus namo valgydama 22.00 skusdavausi vyrui kokia as issekusi) Kilogramai svyruodavo 60-65 .Ir karta man tiek "kentusiai visokius nepatogumus" sove i galva mintis .BADAS. O cia kaip tik draugu vestuves, kur beje jaunoji 5a menesi nescia salia manes atrodo lyg as pirma patirtim dalinsiuos....

BADAS GERIS, geris geris...galva sukasi uztat svoris krenta, vaziuoju i kaima, nei kam gamint nei ka...visai kvaila nebuvau (o gal buvau visiskai kvaila) gerdavau labai daug, sulciu, vandens, tik jokio maisto!per savaite numeciau 8 kg! Gryzau prie iprasto gyvenimo ir jie gryzo...ir gryzo +13 .Bandziau zadeti sau nuo rytdienos, bandziau sakyti -ne nuo dabar! reikia keist poziuri, bet pavalgius dvi dienas ryziu as vel gryzdavau i mirties taska.Daug ko dar neminejau bent pati pagrinda.Taigi kodel as cia? ogi ana diena man turguj pasake "atleiskite ant jusu dzinsu neturim tokio modelio" as letai apsidairiau paziuret ar tikrai sakoma man, velnias!!!

man! Gryzusi, greit suvalgau, tiksliau suedu desros gabala nuraminti nervams ir sedu, nenoriu jungtis interneto, nenoriu ...reikia pakalbet su savimi tai stai pradedu, nuo vakar pradejau tiksliau.Viska rasysiu ir filsuosiu, tik noriu pasakyt kokiu taisykliu laikysiuos
1.Issisveriu, issimatuoju(atlikta)
2.apsiziuriu veidrodyje( baisu baisu baisu)(atlikta)
3.Issiimu seniai skaitytas knygas, virbalus, vaseli(viska kas keicia vakarini filma, kurio metu kol kas nepazadu nenusiaubt saldytuvo, kaip kasdien)
4.Pasistatau grazu asoti, prisipilu vandens ir paburiu, pakalbu su juo, (juokinga ? aha

bet jei ne placebo poveikis tai bent prisiminsiu kad reikia daug vandens , kurio as negeriu baisiai mazai)
5.Ties sia vieta, papasakosiu kodel taip nusprendziau.Esu visiska mesaede, dar jei su bulvem super! o jei dar padaziukas koks...o mazuciai mano blyniniai, kosiniai ir siaip visko kas su varske...as visiskai to nemegstu, tai gamindavau 50/50 kartais kas skanu TIK jiems kartais ka jie valgo bet daznai kas skanu Man. Taigi punktas 5.As busiu labai gera ir stengsiuos galimt 90/10 kas skanu jiems ir man(sita nukopinsiu ir parodysiu brangiajam, gal uzsidirbsiu gera , silta zodi.)
6.Porcijas mazinsiu
7.Viesai pazadu valgyt pusrycius
8.Einu nusipirksiu siandien abonimenta i baseina, gaila bus pinigu tai zinau kad vistiek tada eisiu.
9.Ant saldytuvo prisiklijuosiu kokia nuotrauka,paskatinimui.
10.Ryte stengsiuos pradet muzika, sypsena...bet kuo tik ne mintimis kad laikausi dietos, nes as juk jos nesilaikau tiesa? as tiesiog truputeli koreguosiu gyvenimo nusistovejima
Aciu kas isklauset, viska fiksuosiu cia nes bus lengviau.Cia mano pirma tema, pirmas bandymas isvis sitam forume rasyt, nors skaitydavau supermamu formumus kasdien visokiais klausimais.
Smagu kai jautiesi neviena
P.s Jei rasite klaidu nesaudykit-pazadu taisytis
nuosirdziai Renata