Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

user posted image

Argital - natūrali itališka kosmetika, gaminama su žaliuoju moliu. Dalis produkcijos yra sertifikuota vokiškuoju BDIH sertifikatu. Ši kompanija visiškai nenaudoja sintetinių ingredientų ar konservantų, kosmetikos nebando su gyvūnais thumbup.gif

user posted image

gamina molį, dantų pastas, muilus, šampūnus, dušo želes, skystus muilus, vaikiškas priemones, veido ir kūno priežiūros linijas, anticeliulitinius ir kitus produktus.

mes, natūralią kosmetiką naudojančios merginos, bandžiusios ieškoti Argital produktų pardavimui internete, turėjome pripažinti fiasko. Todėl, kad Argital nesiekia įspūdingos gamybos plėtros ir pardavimų, nedirba su didelias prekybos tinklais. Lietuvoje šios kosmetikos galima įsigyti parduotuvėje Grožio alėja, esančioje prekybos centre Mada, bei Žalia žalia (Vilniuje, Stepono 6).

susižavėjusi Summer in Paris atsiliepimais, susipirkau ir aš krepšelį, kai ką jau išbandžiau:

rožių kremą veidui - turėjau mėginuką, labai patiko. Kada pirksiu visą pilną pakuotę. Suteikia matiškumo (bene visų Argital kremų ypatybė), skaniai kvepia (kažkas tarp Dr.Hauschka ir Lavera kvapų), maloni tekstūra. Tiesa, nėra labai drėkinantis.

dabar pradėjau naudoti veido kremą su ramunėlėmis ir ylang, kuris gali būti naudojamas ir kaip vaikiškas. Irgi labai patinka, taip pat matina veidą smile.gif

su linutiaa bandysim ir valančiąsias varnalėšas, išgirtas Summer biggrin.gif

didžiausias siurprizas laukė dantų pastos su propoliu tūbelėje bigsmile.gif Paskaičiau, kad ji juoda natūraliai ir pagavo azartas pabandyti, kaip su tokia pasta valyti dantis ax.gif Na tikrai ji juoda, kai valaisi dantis - visa burna pajuosta nuo pastos, bet valo gerai biggrin.gif Nors jos kvapas super ilgai neišlieka, bet švara išlieka tikrai, esu patenkinta smile.gif

Atsakyti
Kokia molio kaina? 4u.gif AR yra ji bandziusiu? Kuo skiriasi nuo kitu moliu?
Atsakyti
kokia kaina nežinau, nepirkau. Plačiau galima pasiskaityti pasinaudojus šia nuoroda ir parsisiuntus PDF formato failą smile.gif
Atsakyti
Kaip tik naudoju valomąjį varnalėšų kremą. bigsmile.gif Labai noriu išbandyti išgirtąjį rankų kremą. ax.gif Ir daugiau visko, žinoma. cool.gif
Naudoju pagal nuotaiką, kremu veidą tepu tik kartą per dieną, kartais net nekasdien, pakaitom su Dr.H.Tikrai veidą padaro matinį, pradžioj pasirodė,kad man jis riebina, bet dabar viskas puikiai. Nors jo kvapas man nelabai patinka veidui. Mėgstu pankolių kvapą, bet veidui geriau rinkčiausi kitą kvapą, bet jau beveik pripratau. biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra šios kosmetikos visiškai be kvapų, skirtos alergiškiems žmonėms? Ir kokios maždaug produktų kainos?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 27, 18:30)
Kaip tik naudoju valomąjį varnalėšų kremą. bigsmile.gif Labai noriu išbandyti išgirtąjį rankų kremą. ax.gif Ir daugiau visko, žinoma. cool.gif

va va, dar ir rankų kremas pas mane drinks_cheers.gif Riebus, bet greit susigeria ir nepalieka riebių rankų - matines padaro, man jas suminkštino, atgaivino. Po ilgo laiko pasidarė švelnios, ką jau beveik buvau pamiršusi drinks_cheers.gif

QUOTE(Veni @ 2010 01 27, 18:36)
Ar yra šios kosmetikos visiškai be kvapų, skirtos alergiškiems žmonėms? Ir kokios maždaug produktų kainos?

neteko matyti. Gal nebent vaikiška linija? Nors tas mano kremas su ramunėlėmis ir ylang tai turi kvapą gerai jaučiamą. Bet jis greit nusikvepia smile.gif

kremai 55-100 litų, rankų kremas - apie 25 litus smile.gif
Atsakyti
super temuke, Satura 4u.gif

Faina si kosmetika, turiu Scruba su zaliuoju moliu, damaskine roze ir vilkdagiu, svelnus, galima kaip kauke palaikyti, skaniai kvepia, panaudojus oda tiesiog aksomine wub.gif

Ranku kremukui 10 balu thumbup.gif nerealus

Isbandyt labiausiai noriu koki nors kremuka veidui ir sampuna ax.gif labai laukiu keliones i vilniu
Atsakyti
o tau jis šveitiklis? biggrin.gif Ir aš pirkau, buvau apšalusi, kad grūdelių beveik neradau ax.gif Kvapas tai pats geriausias iš visų bandytų Argital produktų biggrin.gif

i 
Asmeniniai klausimai į AŽ.
"Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 sausio 2010 - 08:48
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 21:04)
o tau jis šveitiklis? biggrin.gif Ir aš pirkau, buvau apšalusi, kad grūdelių beveik neradau  ax.gif Kvapas tai pats geriausias iš visų bandytų Argital produktų biggrin.gif

as ji vietoj svelnios kaukes naudoju karta per savaite mirksiukas.gif nes grudeliu neradau, net Hauschkos CC daugiau ju yra biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 sausio 2010 - 08:49
QUOTE(materiallove @ 2010 01 27, 18:19)
Kokia molio kaina?  4u.gif  AR yra ji bandziusiu? Kuo skiriasi nuo kitu moliu?

turiu zalio molio is Argital (vasara visa kilograma nusipirkau).. molis tai liuks (ypac pirty labai patikdavo su juo grazintis)..
kai pirkau (buvo nuolaida atrodo 20 ar tai 30 proc) tai mokejau apie 35 lt g.gif

dar is Argital esu turejus tonika.. tai irgi patiko smile.gif
o daugiau atrodo nieko nesu bandzius g.gif
Atsakyti
Argital produkcija dar prekiauja ekoparduotuveleje "Rojaus sodas". Praeita savaite ten lankiausi ir maciau, kad buvo 15% nuolaida argitalui. O del sios savaites nebezinau.
Pati turiu veido krema su eziuole. Nuo spuogu ir inkstiru. Esu labai patenkinta, naudoju jau du menesius ir ant veido skirtuma tikrai matau, labai retai koks spuogas beislenda. Krema tepu tik vakarais, nes pudra tepti ant sito kremo man nelabai patinka. O siaip labai taupiai tie kremai tepasi. Pries tai turejau krema su naslaitemis. Sveitikli su moliu ir molio kauke. Dar tiesa, intymios higienos prausikli.Esu patenkinta sia kosmetika labai. Dabar gundausi veido tonika nusipirkti. Bet velnias ne pigi kosmetika, ne pigi smile.gif
Atsakyti
tas tiesa - gerai paplonino man piniginę, nes daug visko norėjau iš karto doh.gif

dar galiu parašyti atsiliepimą apie kūno fluidą - jis su ryškiu rozmarinų ir levandų kvapu, tonizuojantis. Kartą tepiau, man pasirodė lyg ir šaldantis truputėlį g.gif Padėjau šiltam sezonui. Ir dar - jis tinkamesnis teptis iš ryto, nes tikrai tonizuojantis smile.gif

ir šampūnas riebiems plaukams su dilgėlių ekstraktu. Na, man jis per minkštas, per gerai plaunantis biggrin.gif Šiaip putoja tai pavyzdingai bigsmile.gif Bet kai ploviau su juo dvi dienas iš eilės, plaukai liko sukritę, nelaikė formos visai sad.gif Bet aš jį pergudravau - pirmą kartą galvą išmuilinu juo, op paskui Druide ožkų pieno šampūnu (labiau maitinantis) su kokiu EA ir plaukai atrodo super ax.gif
Atsakyti