Ojetau kiek priraset vel
del batono, perku arba ekologiska arba jo nebuna yra keletas kitu, man rodos guduobeles, poto tas didelis paminetas "naturalus batonas" jis 700 gr svorio- tikrai didziulis ir dar keletas yara, tiesiog paskaitau kitoj pusej sudeti, kuo trumpesne sudetis ish kuo aiskesniu zodziu tuo geriau, ir svarbiausiai kad margarino nebutu

Del slogos, lasinu i nosi pakaitom svogunu sultis tik jas reikia butinai su vandeniu praskiesti! tas pats su cesnaku irgi praskiestos sultys. Pakaitom lasinu alijosiaus sultis-tiesiog nusiskinu gabaliuka alijosiaus ir ishspaudziu sultis i nosi. Jeigu nosis uzsikimsus gerai kvepuoti shvieziai tarkuotais krienais, shito gerio daug namie turim - prisirinkom vasara visa kibira tai tarkuojames visa zhiema

dar yra vienas toks receptukas nuo slogos, bandziau viena karta, lyg ir padejo, nzn ka jus apie tai manote
http://www.youtube.c...h?v=6DyV8rkkPpodel receptuko: vakar dariausi tokias uzkandeles. Sluoksniuota bemiele teshla supjaustau kvadrateliais 4*4 cm mazdaug, sudedu i skarda, patepu pienu (galima ir netepti) ant kiekvieno kvadratelio dedu pomidoro grezineli, mocarelos gabaliuka. Dedu i orkaite kept-gal 15 min, na kol ishkepa graziai zodziu, tuo metu ruoshiu toki uztepa: grustuveje cesnakas, bazilikai, druska, pipirai, vidurziemio juros prieskoniai, saukstelis alyvuogiu aliejaus. ishtraukus gatavas uzkepeles visas ishtepu tuo uztepu ir galima valgyt

man labai skanu, tik vakar cesnako biski padauginau
Papildyta:Tiesa tas darzoviu pyragas tikrai labai gardziai atrodo

))
reiks persijungt prie kito kompo laidos anonso paklausyt, sitame ner garso darbe

Tiesa soja valgau bet nedaznai, manau kad kartais genetishkai nemodifikuota soja tikrai nepakenks, juk ant pakelio uzrasyta buna, kartais labai skaniu dalykeliu ish jos pagaminu