Aš pirkau "Woll" keptuvę, greit man rodos metai bus, bet ji visai nepakito iki šiol ir tikrai niekas nelimpa. Puikiai kepu lietinius, net patinka labiau kepti nei tefloninėje.
Tefloninės pas mane visai mažutės, kad greit kokį omletą pasikept vienam žmoniui ir nereiktų kaitinti didelės titatinės. Titaninę rinkausi iš didesnių, masyvi, kol įkaista ir pan. patinka, kad galima nuimti rankeną ir baigti troškinti orkaitėje

Dar įsigijau ir reguliuojamu garo išleidimu dangtį, tai viskas
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 10:08)
kokia tavo nuomonė apie ketaus keptuves?

Labai gera nuomonė, bet pati kokybiškos neradau nusipirkti, tad ėmiau titano..
Špižines (ketaus) radau tik medine rankena ir 'neprisotintas'. Prisotonimą ir pats gali pasidaryti, bet medinė rankena pabijojau, kad laikui bėgant sudegs ir nukris
Užsienyje tai yra prisotintų ir rankena kartu išlieta, nebijo irgi orkaitėje kepimo ir pan., bet LT tokios neužtikau
QUOTE(gizma @ 2010 02 01, 11:28)
Tik vienas minusas - baisiai sunkus
Titano indai irgi labai sunkūs...tiek keptuvės, tiek puodai
QUOTE(Saulužė @ 2010 02 01, 11:45)
Apie tas keptuves ir aš padėjus akį, manoji pernai pirkta, anyta nupirko, po pusmečio svilt pradėjo, nuėjo per viduriuką tas sluoksnis ir nežinau ar pavojinga, bent iš viršaus tai tikrai ne teflonas, atrodo lyg užlieta kažkuom, o ten po apačia velniaižino, bijau kad nebūtų teflonas...
Kažkur buvau radus, kad špižius nesveika

aš dar turiu tokią, vyro močiutė paliko, tokią mažytę, bandžiau kažkada kept, viskas prisvilo... paskiau paskaičiau, kad jas reik pirmiausia prisotint aliejum

aš tik išploviau ir bandžiau kept..
Rašo, kad nepavojinga, bet aš jaučiu mesčau lauk ir nerizikuočiau

Bet mano būdas toks, kad aš labai nemėgstu mylimų įskilusių puodelių, apdaužytais kraštais stiklinių, subraižytų keptuvių, puodų klibančiom rankenom

Man tai nesaugu, nebekokybiška ir aš tokio daikto atsisakau, nusiperku pagal galimybes kitą, tegu ir tą pačią gerą tefloninę nusipirkčiau..
Labai įdomu ką blogo galėjote perskaityti

Niekada nieko panašaus neskaičiusi. Gal skaitėte apie emaliuotus, aliuminius indus? Arba emaliuotas špižines (kurių aš nemačius ir neprisimenu, bet jos tikrai buvo kenksmingos, kenkė ne špižius, o apsilupdavęs su laiku emalis). Tada tikrai taip, tų jau reikia atsisakyti pamažu, jei dar turite arba bent naujų nebepirkti.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 01, 12:58)
Atainu pas jus su kotletais
Zodziu taip - skanu, patiko, tik nelabai gerai formavosi, matyt reikia krakmolo...
Buvo naudojama viskas eko, parasau ko reikejo ir net su kainomis, kad parodyti, jog tikrai eko nera brangu
Grubiai skaiciuoju 5 lt - 10 kotleteliu + salotos buroku.
Aš negaliu žiūrėti

Kaip dabar noriu vaaaalgyti..
bet nenoriu tarškėti su puodais, nes vaiką ką tik užmigdžiau.
Aš tai paskatinta pažiūrėti kiek baisiai brangiau vartoti eko produktus, šį mėnesį pradėjau rašyti išlaidas

Žiūrėsim kas gausis
Tuo pačiu dietologė man sudariusi dietą (ir svorio reguliavimui, ir dėl mano individualių persirgtų ligų), tai reiks paskaičiuoti, kiek kainuoja man vienos dienos eko mityba
Mėgstančioms aliejų: kiek reikia gerti nakvišų aliejaus per dieną moteriai 'dėl sveikatos'? Nusipirkau ir gersiu. Geriu 1 a.š. žuvų taukų ir dar nakvišas gersiu, bet kiek jų?